Dodaj do ulubionych

bali z itaka

IP: *.knc.pl 22.01.07, 22:25
moze ktos byl niedawno i moze polecic i biuro i jakis hotel bo w katalogu i u
pani w biurze podrozy wszystko jest piekne i bajeczne ale nie chce sie naciac
Obserwuj wątek
    • Gość: kotolotek Re: bali z itaka IP: *.noname.net.icm.edu.pl 25.01.07, 14:47
      Ja juz nawet wstepnie zarezerwowalam u nich wyjazd, ale jak potem poczytalam na
      roznych forach i posprawdzalam strony hoteli, to sie odrezerwowalam. Pani z
      Itaki miala mi przyslac troche bardziej precyzyjnych informacji mailem, ale
      mnie olala. Wiec jade z TUI. Obejrzyj ich oferte, wydaje mi sie, ze jest
      korzystniejsza (stosunek ceny do jakosci).
      • fixjam Re: bali z itaka 29.01.07, 08:35
        faktycznie, chyba nie jest zła.
    • pietnacha40 wyloty z Niemiec 29.01.07, 21:17
      Warto zapytać.Okazuje się,że nasze biura (Neckerman i Tui)mają również w
      sprzedaży oferty niemieckie - właśnie wyloty z Niemiec.Jedyny problem (dla mnie
      osobiście żaden),to opieka na miejscu niemieckiego rezydenta.W tym roku
      pierwszy raz zapytałam o oferty z niemieckich lotnisk i okazuje się,że ta sama
      oferta na Wyspy Zielonego Przylądka z Niemiec jest ok.3000,- tańsz od osoby !
      To samo dotyczy Dominikany.Nie jest to reguła,nie do każdej propozycji,ale są
      takie oferty i warto o nie pytać.
      • Gość: kotolotek Re: wyloty z Niemiec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 17:59
        akurat w moim wypadku (lece sama z dzieckiem) wazna jest prosta droga, zorganizowana od a do z. dolot do Niemiec i przesiadanie sie tam przy braku znajomosci niemieckiego nie wchodzi w gre. ale oczywiscie, zawsze warto pytac i wszystko sprawdzac, ja wybralam te oferte wlasnie po dokladnym porownaniu calej masy roznych innych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka