Gość: pixi IP: *.zgora.dialog.net.pl 29.01.04, 18:30 Czesc dziewczyny. Chcialabym zapytac, jak trzeba sie zachowywac po inseminacji, czy lezec? Czy sa jakies objawy, ze sie powiodlo lub nie? (np. plamienia, uplawy lub tym podobne)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JaKaja Re: inseminacja IP: 81.15.212.* 30.01.04, 11:24 Z tego co sie orientuje trzeba chwlke po inseminacji polezec z nogami do gory zeby nasienie nie wyplynelo.. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: inseminacja 30.01.04, 11:41 a poza tym nic, trzeba zyc normalnie! cieszyc sie zyciem i czekac... najgorsze jest to czekanie, ale... wszystkie musimy nauczyc sie cierpliwosci! bardzo intensywnie mysl o tym, ze wlasnie zagniezdza Ci sie w brzuszku malenka fasolka! nie cwicz, nie dzwigaj... normalnie, tak jakbys byla w ciazy! traktuj sie wyjatkowo! ale bez przesady! jesli ma sie zagniezdzic, to na pewno sie zagniezdzi! badz dobrej mysli i czekaj... noie jestem pewna czy lezenie dwa tygodnie po iui pomoze! chyba ze odpoczniesz powodzenia! piegoosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dotti Re: inseminacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 11:50 ... a o leżenie z nogami w górze zadba już doktorek, po prostu po zabiegu przechyli fotel do odpowiedniej pozycji i tak zostaniesz na 10-15 minut Myśl pozytywnie, nie stresuj się (wiem, że łatwo powiedzieć, sama to ćwiczę czasem bez skutku), dbaj o siebie. Pozdrawiam i życzę zaciążenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: inseminacja IP: *.zgora.dialog.net.pl 30.01.04, 17:49 Dziekuje wam kochane dziewczyny za odpowiedz. Mam nadzieje, ze uda sie nam wszystkim. Zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś