Dodaj do ulubionych

Niepłodność!

26.02.06, 12:56
Witam!Mam podobny problem jak wy wszystkie(niestety).Mój mąż ma bardzo złe
wyniki nasienia.Lekarze powiedzieli że zostało nam tylko in vitro.Chcemy
jechać do Białegostoku, ale nie wiem do jakiego lekarza się tam mamy udać.
Wybraliśmy właśnie to miasto(chociaż jest na drugim końcu polski)mamy tam
jakieś 800 km , ponieważ moja znajoma właśnie po in vitro w Białymstoku w
wigilie urodziła bliźniaki, a było to jej 2 podejście, wcześniej była w
Poznaniu i nie powiodło się.napiszcie proszę do kogo i w jakiej klinice w
Białym najlepiej się udać.Trzymam kciuki za was wszystkie!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • dagps Re: Niepłodność! 26.02.06, 13:38
      domitrz, znajdziesz namiary na www.domitrz.pl, albo chyba lepiej szamatowicz mlody w medgynie.
      • asiat99 Re: Niepłodność! 26.02.06, 18:10
        Ja też mam ok 800 km do Białegostoku i jadę tam za 2 tygodnie po raz 3.Jezdze
        do Domitrza.On robił mi puncję i transfer.Białystok jest najtańszy co nie
        znaczy ze gorszy.Pracują tam specjaliści z najwiekszym doświadczeniem.Oni jako
        pierwsi w Polsce zrobili in vitro zakonczone sukcesem.
      • tomisia123 Re: Niepłodność! 27.02.06, 17:37
        Ja tez leczę sie w Białymstoku.Jeżdze tam do doc.szamatowicza.Namiary znajdziez
        na www.medgyn.pl Faktycznie jes to chyba najtańszy osrodek leczenia
        niepłodnosci.Nasze najdroższe ivf( a mielismy 3 )wyniosło 7,5 tys , dodam ze
        brałam duzo leków stymulujących.Atmosfera w klinice jest troche szpitalna, ale
        nie widze powodu zeby za atmosferke i luksusik płacisc o 5 czy 7 tys wiecej.
        Zresztą czytałam, ze Białystok ma najlepsze notowania jesli chodzi o
        skutecznosc.powodzenia.jesli jeszce cos chcesz wiedziec -moje gg 7425115.
    • tytus1963 Re: Niepłodność! 25.06.15, 08:51
      Przede wszystkim sprostowanie ważne dla wzzystkich zainteresowanych- in vitro NIE JEST metodą leczenia niepłodności! Niczego nie leczy! W najlepszym wypadku doraźnie, tymczasowo usuwa jeden z objawów niepłodności- brak dziecka. To tak jakby mówić o "leczeniu" zawału serca morfiną. Nie dajmy się zwariować
      • lidek0 Re: Niepłodność! 25.06.15, 18:52
        " in vitro NIE JEST metodą leczenia niepłodności! " a kto napisał, że jest??? "Nie dajmy się zwariować" a tak w ogóle to o co chodzi? Dziewczyna szuka porady, jakiego lekarz wybrać, bo ma w planach invitro, nic ponad to, nie pisze o leczeniu niepłodności metodą invitro.
        • ann_2015 Re: Niepłodność! 28.06.15, 16:12
          Lidek nie karmimy trolawink
      • wronynyny Re: Niepłodność! 28.06.15, 16:06
        Że też komuś chce się wygrzebywać jakiś wątek sprzed 9 lat, by wylać z siebie trochę jadu!
        Ludzie nie przestaną mnie zadziwiać!
        Mam nadzieję, że osteo, która założyła wątek, już od dawna jest szczęśliwą mamusią smile
        • lakea3 Re: Niepłodność! 29.06.15, 10:46
          tytus1963 a skad ty sie CUDAKU wyrwałeś, spadaj z tego forum. Wio do Pisuarów, moherze jeden

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka