maria3412 19.03.06, 16:06 Jutro moj maz ma jechac zawiesc nasienie do badania ile czasu ma na dowiezienie go do laboratorium słyszałam ze poł godziny maksymalnie ale ie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatian_a Re: badanie nasienia 19.03.06, 16:10 tak pół godziny to maksymalny czas na dowiezienie materiału do badań.Pamiętajcie o trzymaniu pojemniczka w ciepłym miejscu,niektórzy twierdzą że między kobiecymi piersiami jest zbliżona temp do tej w jakiej przebywają plemniczki w naturalnym dla nich środowisku Trzymam kciuki za dobre wyniki! Odpowiedz Link Zgłoś
maria3412 Re: badanie nasienia 19.03.06, 16:37 dziekuje bardzo bo juz sie pogobiłam raz w laboratorium mowia do poł godziny 2 raz ze w 10 min wiec wole sie upewnic bo to pierwsze badanie Odpowiedz Link Zgłoś
tatian_a Re: badanie nasienia 19.03.06, 17:00 Ja osobiscie jestem za tym aby robić to na miejscu w klinice,wtedy mam pewność że jest dostarczone od razu ale wiem że dużo osób dowozi z domu. Odpowiedz Link Zgłoś