Dodaj do ulubionych

clo i duphaston a włosy

12.05.03, 13:18
Jestem po dwoch cyklach z duphastonem i po jednym z clo. POtwornie zaczely
wypadac mi wlosy. Czy ktoras z Was tez miala takie problemy? Czy to moze byc
ze soba zwiazane? Pzdr!
Obserwuj wątek
    • Gość: Asia Re: clo i duphaston a włosy IP: 195.117.151.* 12.05.03, 14:14
      Biore duphaston od 4 m-cy, i nie mialam takich objawów
    • Gość: renata Re: clo i duphaston a włosy IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 14:53
      Cześć ,
      Ja biorę duph. i clo już przez 6 cykli i włosy zaczęły mi strasznie wypadać
      doszło do tego że czesząc się czy myjąc musiałam zamiatać podłogę nawet były na
      poduszce Pytałam lekarza stwierdził że to się może zdarzać obecnie mam krótsze
      i rzadsze ( jest ich b. mało) mimo stosowania preparatów dalej jest to samo.
    • Gość: Angie Re: clo i duphaston a włosy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.03, 14:59
      !! No jasne! Że ja na to nie wpadłam! Przez 6 miesięcy brałam clo,włosy mi
      leciały i leciały, a ja nie wpadłam, że to to może byc przyczyną... Ale ofiara
      ze mnie. A ja to zimowym brakiem witamin sobie tłumaczyłam i wsuwałam zdechłe
      jabłuszka sad
      Pozdrow.
      Angie
    • hanutek Re: clo i duphaston a włosy 16.05.03, 08:33
      Hej ja także brałam duphaston oj ye leki,jakbym mogła nie brałabym wcale wiesz
      ile ich musiałm nałykać żeby moje pęcherzyki sobie dojrzewały uffffffff.Z
      własomi miałm problemy ale jak przestałam karmic i od 18 roku zycia tak
      cyklicznie.Wiem jak to jest,kiedy sie traci włosy miałam taki problem i było
      to chyba najcięższe przezycie,jakiego doznałam .jezeli chcesz porozmawiać pisz
      na adres gazety.Moja córa teraz nie daje mi się rozpisać.W każdym razie
      poradziłam sobie z tym i jestem zadowolona z moich włosów jak nigdy dotą.Ania
      mama Hani

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka