ancksunamun 28.06.07, 17:10 Podczytuje was od czasu do czasu i wielu dziewczyn nie widzę już na forum. Czy któraś jeszcze może zaciążyła? Czy któraś oczekuje na test? Wszystkim wam przesyłam uściski i kibicuję z całego serca!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lyrica Re: Dziewczyny z wątku kwietniowych IUI - co u wa 28.06.07, 21:58 hej ja zgodnie z planem mam przerwę w staraniach i powoli oswajam się z myślą o invitro; póki co cierpię na brak czasu i totalne przemęczenie... pozdrawiam i życzę spokojnej ciąży p.s. u koleżanki, którą miałam poprosić żeby do Ciebie napisała jeszcze nie byłam... mam jakiś szalony czas i nie nadążam ze wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz ancksunamun! 28.06.07, 22:52 Super że o nas pamiętasz. Fajnie że jesteś z nami. Muszę ci powiedzieć że nasz wątek kwietniowy był niepowtarzalny naprawdę. Trochę podczytuje wątek czerwcowy i jakoś taki dziwny spokój, nie ma takiego zrzycia jak u nas. Ja niestety odłożyłam iui do października niestety po wakacjach a we wrześniu dr ma urlop. A ostatnio miałam podejść do 2iui i niestety mój M dostał antybiotyk i zachorował także przepadło./ pamiętasz jak ci pisałam że wróżka powiedziała mi że 2iui nie wyjdzie i nie wyszła, tylko że ja myślałam że się nie uda a tu wyszło inaczej. Także kolejną może liczyć jako 3iui, hihihihi. \co u ciebie? jak ciąża przebiega? napisz coś please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szklanapulapka2 Re: ancksunamun! 29.06.07, 16:46 Sorki, ze sie wtrącę, ale... wątek czerwcowy też jest super zżytyu, naprawdę). Wielu dziewczynom sie udało, wspieramy sie lepiej, niz najblizsza rodzina. Jersteśmy zżyte bardzo. Po prostu, jeśli w dany wątek nie jest ktoś bezposrednio zaangażowany, to wydaje mu sie, ze tam cisza, spokój i jakos "obco". ale to nieprawda, na serio)). Zapewniam, ze hormony i fluidki tam szaleją. Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
ancksunamun Lyrica, Ania 29.06.07, 08:38 Lyrica, W ostatnim mailu napisałaś, że jeszcze nie wiesz, czy zdecydujesz się na in vitro, więc ciesze się, że zaczełaś sie oswajać. Jeśli będziesz się widziała z tą kumpelą w przeciągu najbliższego pół roku, to daj znać - niech ci tylko opowie jak wygląda poród w tym szpitalu, które położne i którzy lekarze są ok, a których omijać łukiem i jak tam jest z opieką poporodową. Będę wdzięczna. Ania, Czytam wszystkie twoje posty i pamiętam o przepowiedni. Chciałam ci nawet napisać, że ja bym na twoim miejscu tą 3 IUI przyspieszyła (u innego lekarza), żeby sprawdzić czy się spełni U mnie względnie ok, a u malucha jeszcze lepiej - tydzień temu (13tc) mieliśmy nerwowe usg, ale kość nosowa była widoczna a przezierność w granicach normy =1,8cm, więc odetchnęłam. Termin porodu przesunął się po raz drugi - tym razem na 28 grudnia, bo maluch szybciej rośnie, choć ja kompletnie nie mam apatytu i trzymam stałą wagę 51kg - trochę mnie to martwi, ale jeszcze trochę czasu jest, żeby się zaokrąglić Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz ancksunamun, szkalanapułapka 29.06.07, 20:08 Szklanapułapka! Nie chodzi o to że nie podeszłam do iui bo przygotowania były ogólnie, lecz się pochrzaniło przez chorobę męża. Ale na tym wątku nie ma takiego wsparcia jak było na wątku kwietniowym. dziewczyny były super jak siostry no i średna pozytywnych testów też była niezła. W czerwcowym bardzo wielka szkoda ale nie wiem czy ktoś zaciążył? życzę żeby się udało dziewczynom w lipcowym wątku z większym powodzeniem. Pozdrawiam. Ancksunamun. Fajnie że wszystko z dzidzią dobrze. Ja mam teraz sporo na głowie dlatego też wszystko poszło w dalszy plan. Powiem ci że mam nawet wstręt do badań i od kwietnia nic nie robię. brrrrrrrrrrrrrrrr..................... Odpowiedz Link Zgłoś
szklanapulapka2 Re: ancksunamun, szkalanapułapka 29.06.07, 20:36 Owszem, zaciążyuło, i to w ostatnim czasie dużo dziewczyn, z czego bardzo wszystkie sie cieszymy (ostatnia wczoraj odebrała pozytywną betę). Ja też jestem z tego wątku, dlatego tak go bronię. Dziewczyny są super, jak siostry. Ja sama czekam na testowanko w przyszłym tygodniu i nie wiem, jak bym dałą bez nich radę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz szkalanapułapka 29.06.07, 21:07 Sorki, może źle śledziłam że przeoczyłam 2 kreseczki na wątku, bo czasem zaglądam. I co czytam to niestety złe wieśći. Ale super, ja się cieszę z każdej ciąży na tym forum. zawsze mnie podnoszą na duchu dobra wiadomości. A tak to już jest że każdy chwali swoje. Ty swój wątek a dla mnie była fajna atmosferka wtedy. takie życie. Powodzenia ci życze przy testowaniu!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szklanapulapka2 Re: szkalanapułapka 29.06.07, 22:46 Nie dziekuję, zeby nie zapeszyć). No tak to jest, mówiłam,, że trzeba byc osobiscie zaangażowanym w dany wątek, żeby poczuc jego atmosferę (każda jest niepowtarzalna). Odpowiedz Link Zgłoś
aniaresz Re: szkalanapułapka 30.06.07, 13:32 napewno masz rację!!!!!!!!!! Ja powoli będę się szykować i już angażować do wrześniowych lub październikowych iui. Czego tobie nie życzę bo napewno już ci się uda teraz. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś