Dodaj do ulubionych

do paoli i samanty

IP: 81.15.131.* 23.08.03, 19:26
dziewczyny polecam test quickview z dzidziusiem na okłądce jest naprawde
dobry... nie udizelam się tu na forum ale dzielnie wam sekunduję. Dlatego że
ja gdy przechodizłam przez to samo kilka lat temu to nie było nikogo ( poza
moim mężem) kto udzielłby mi wsparcia... Paola myslę że jesteś w ciąży a
testy z reguły nie wskażą ciąży przez zagnieżdzeniem. tak po prostu ... Mam
koleżankę która była w ciąży i miała mniejsze krwawienie w termienie
pierwszej miesiąćzki i źle wyliczony termin. Tez test jej [pierwszy nie
wyszedł. A teraz maluch to chłop na schwał... Ja też mam PCo i to we wrednej
postaciale doczekałam się dwójki maluchów - o pierwsze musiałam walczyć ( Syn
ma teraz 5 lat) a córcia była darem od losu zaraz po synku. Życze
powodzenia....Dajcie znać co i jka i trzymam za was kciuki...
Sylwia
Obserwuj wątek
    • Gość: Paola sylviu!!!! IP: *.daminet.pl 23.08.03, 19:42
      Może jeszcze jesteś....dziękuję za wsparcie. Widzisz, dziś 33 d. c test
      ujemny, miesiączki nie ma, temp. 37.3. Nie wiem co myśleć. Chyba kupię test z
      dzidziusiem jak radzisz. Teraz używalam clearview różowy w podlużnym
      opakowaniu. Czy możemy pogadulić? Mój nr gg 3607039. Zapraszam serdecznie.
      • Gość: Paola Re: samanto IP: *.daminet.pl 23.08.03, 19:45
        Samanto, jak u ciebie wygląda sytuacja!!! Napisz na gadu, podalam wyżej numer.
        • Gość: samanta Re: samanto IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 22:48
          Niestety nie bywam na gadu-gadu. U mnie na razie bez zmian, temperatura 37,1
          rano a wieczorem 37,4 25 d.c. i okresu nadal nie mam. Zobaczymy co będzie dalej
          Poczekam do poniedziałku a potem zrobię test tym razem "z dzidziusiem".
          Testowałam go rok temu, kiedy miałam nadzieję że uda mi się zaciążyć za
          pierwszym razem.......... fajne marzenia. Pozdrawiam Was dziewczyny i Paola
          życzę dwóch kresek na teście. Będę "relacjonować" swoją sytuację. Jakby coś to
          dam Wam znać.
          • Gość: samanta Re: samanto IP: *.katowice.agora.pl 25.08.03, 10:27
            Cześć dziewczyny. Niestety wczoraj dostałam okres więc znowu nici z ciąży. I
            tak zaczynam 15 cykl starań o dzidziusia. Pozdrawiam wszystkie wyczekujące na 2
            kreski i życzę sukcesów
            • Gość: Paola Re: samanto IP: *.daminet.pl 25.08.03, 11:46
              Przykro mi Samanto...pewnie i ja podzielę Twój los, czekam na miesiączkę ale
              malpa nie przychodzi. Testu nie robię bo się na niego obraziłam. Glowa do
              góry, stoisz przed kolejną szansą na dzidzi a u mnie wszystko zawieszone jak
              w bezsensownej próżni. To mój 35 d.c.
              • Gość: samanta Re: samanto IP: *.katowice.agora.pl 25.08.03, 11:52
                Teraz rozpoczynam 15 cykl starań o dziecko ale coś chyba jest nie tak, bo
                dostałam okres a temperatura nie spadła. Chyba będę musiała zmienić lekarza bo
                ten do którego chodzę powiedział że mam jeszcze czas i dopiero jak będę miała
                co najmniej 3 cykle zmierzone (temp.) to wtedy może coś poradzić. A z testami
                ciążowymi to chyba skończę bo wydam na nie majątek a i tak nic to nie daje
                Pozdrawiam i życzę 2 kresek na teście; Ty przynajmniej jeszcze masz nadzieję a
                ja znowu będę czekać miesiąc
                Gość portalu: Paola napisał(a):

> Przykro mi Samanto...pewnie i ja podzielę Twój los, czekam na miesiączkę ale
                > malpa nie przychodzi. Testu nie robię bo się na niego obraziłam. Glowa do
                > góry, stoisz przed kolejną szansą na dzidzi a u mnie wszystko zawieszone jak
                > w bezsensownej próżni. To mój 35 d.c.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka