emmma 14.08.04, 15:48 Czy ktoś był w Tunezji, w hotelu Globalia Savana ****? Chętnie posłucham opinii. Z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomm Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 10:45 Ja też chciałbym się czegoś dowiedzieć o tym hotelu. Gdybyś miała już jakieś info, daj znać. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyna Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.enformatic.pl 08.09.04, 15:16 hello Bylam w tym hotelu jakis tydzien temu polecam naprawde fajnie jest mila obsluga i ogolnie hotel robi wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perliceusz Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 21:02 a czy ktoś jedzie do savan'ny? we wrześniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.04, 22:06 Hej! Rok temu byłam w Savanie i uważam,że osoby jadące tam podjęły bardzo dobrą decyzję. Hotel jest naprawdę super. Nawet nie chce się wychodzić z niego na wycieczki- już samo przebywanie w nim to atrakcja. Jedzenie wyśmienite, baseny ogromne, a obsługa bardzo miła i wykwalifikowana. Chętnie pojechałabym tam jeszcze raz! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomm Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:08 Nareszcie ktoś napisał cokolwiek o tym hotelu. Moniko, dziękuję Ci. Wlewasz mi w serce nadzieję, że dobrze spędzę urlop:) Piszesz, że nie chce się wyjeżdżać na wycieczki, ja jednak mam zamiar skorzystać z dwudniowej na saharę i pojeździć trochę po innych miastach. Wprawdzie jadę tylko na tydzień, ale opalać się zbytnio nie lubię. Z jakiego biura jechałaś? Serdeczne pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goya Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.crowley.pl 09.09.04, 20:35 ja się wybieram do Savany na początku października. Mam nadzieję że pogoda w Tunezji będzie sprzyjać opalaniu się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomm Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 13:13 Tyno, Tobie też dzięki za otuchę. Z jakiego biura jechałaś. Ja z żoną wybieram się z OASISa. Znajomi byli z tego biura w zeszłym roku i nie mieli im nic do zarzucenia. Słyszałem, że OASIS miało w tym roku jakieś problemy, ale już wszystko jest w porządku. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: TUNEZJA - Globalia Savana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 14:02 Ja byłam też z OASISa. Wszystko było ok. No, może poza pierwszą nocą, którą musieliśmy spędzić w hotelu obok (który był też bardzo ładny, tylko mniejszy) w wyniku zbyt dużej ilości turystów. Było im bardzo głupio z tego powodu, dlatego dostaliśmy bezpłatnie opcję FB (zamiast HB). Poza tym wszystko grało. Jeżeli masz zamiar jechać na Saharę, to polecam- niezwykłe wrażenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś