Gość: ania IP: 62.61.58.* 30.09.08, 20:27 byłam w wenezueli z torre, super ludzie, super organizacja, super wyjazd - dzięki Artur :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mayen Re: Bliskie spotkania z Wenezuelą IP: *.polkomtel.com.pl 01.10.08, 09:48 Niesamowite miejsce :) Akurat byłam w tym samym miejscy, gdy tukana własnie znaleziono i wszyscy martwili sie, że się nie uda go wychować, a tu proszę :) A tapir grzecznie pojawił sie wieczorem :) Ciekawa jestem czy dalej jest tam tyle najzwyklejszych ale ślicznych kociaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foxy Re: Bliskie spotkania z Wenezuelą IP: *.pl.tesco-europe.com 01.10.08, 15:53 Czy poruszaliscie sie po kraju droga lotnicza?Czy faktycznie ceny przelotów wewnetrznych sa bardzo konkurencyjne z autokarami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania tam po prostu nie wszędzie dojedzie autobus IP: 62.61.58.* 01.10.08, 16:05 lataliśmy też 6-10 osobowymi samolotami... jeśli zapytasz Artura z torre.pl pewnie coś Ci podpowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: tam po prostu nie wszędzie dojedzie autobus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.08, 10:23 Świetny artykuł, bardzo mi się podobał. Życzę wielu udanych podrózy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Bliskie spotkania z Wenezuelą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.08, 09:54 Miło usłyszec dobre słowo :) Dzięki Artur Urbański Odpowiedz Link Zgłoś