Dodaj do ulubionych

Rowy - Złoty brzeg

09.05.12, 11:07
Witam,
Chciałam Państwa ostrzec przed wynajmującymi w tym ośrodku. Zamówiłam u nich domek na miesiąc - od połowy czerwca do połowy lipca. Pan oferował cenę 240 zł (podana na stronie), gdy dowiedział się, że przyjedzie małe dziecko i w apartamencie będą 4 osoby zamiast 6, podniósł cenę a na koniec rozmyślił się i odwołał rezerwację. Nie polecam, jest nieuczciwy, zachłanny na pieniądze. ODRADZAM!
Obserwuj wątek
    • ew.a75 Re: Rowy - Złoty brzeg 09.06.12, 19:36
      Beznadziejny komentarz cyt. "nieuczciwej" konkurencji, bo nikt inny nie mógł napisać takich głupot.. Dwa razy byłam już w tym pensjonacie z całą moją rodziną, położenie i wyposażenie budynku jest super, ceny jak na takie warunki naprawdę niskie. W tym roku również się tam wybieramy:) A Pan, z którym wszystko dogadywałam miły i uprzejmy, zero problemów. Jak najbardziej POLECAM!!!
      • justynaa.b Re: Rowy - Złoty brzeg 18.06.12, 14:01
        Niestety to nie jest konkurencja. Jestem matka rocznego dziecka i zależało mi tylko na dobrych warunkach i prawdziwym wypoczynku. Podobnie jak całej mojej rodzinie, które co 10 dni zmienia się przy dziecku. Niestety to co napisałam jest prawdą, po prostu Panu przewróciło się w głowie od nadmiaru gości i słońca.
    • stalybywalecrowow Re: Rowy - Złoty brzeg 15.01.13, 22:11
      witam,
      potwierdzam niekompetencję i nieuczciwość Pana, który jest właścicielem pensjonatu;
      w ciągu ostatnich dwóch tygodni zmienił trzykrotnie stawkę wynajmu pokoju dla dwóch osób z małym dzieckiem, za każdym razem podając stawkę o 10 zł wyższą (!) dla tego samego terminu a także wycofał się z propozycji wynajmu pokoju w przybudówce (oferta na stronie www pod tytułem "pokój w domku"), którą sam wcześniej zaproponował dla moich znajomych. Kiedy to zdzwoniłam w celu potwierdzenia rezerwacji (pomimo wtedy dwukrotnej zmiany ceny) dowiedziałam się, że przyjeżdżają znajomi żony właściciela i niestety nie może wynająć tego pokoju (pozostaje więc pytanie po co zamieszcza taką ofertę?) oraz że cena jest wyższa o kolejne 10 zł. Natychmiast podziękowałam. Pan wielokrotnie zmienia zdanie, podaje sprzeczne informacje, nie jest godny zaufania. Zrezygnowałam z tej oferty ponieważ nie mam żadnej gwarancji, że np. na dzień przed przyjazdem odwoła rezerwację.
      • justynaa.b Re: Rowy - Złoty brzeg 26.02.13, 16:28
        Jak pech to pech.. Nie polecam. Aż mi ciarki przechodzą na samą myśl o tym Panu.
    • toka78 Re: Rowy - Złoty brzeg - sezon 2013 21.07.13, 15:01
      Niedawno wróciliśmy z Rowów, przez 3 tygodnie mieszkaliśmy w Złotym Brzegu i z czystym sumieniem mogę napisać, że były to jedna z najlepszych wakacji w ostatnim czasie :)
      Byliśmy w 4 osoby, w tym małe dziecko i osoba niepełnosprawna na wózku inwalidzkim. Właściciel specjalnie z myślą o naszym przyjeździe zamontował podjazdy do wejścia do pensjonatu, jak i do domku (wynajmowaliśmy 2 pokoje).
      Samo położenie ZB jest fantastyczne, zwłaszcza przy małym dziecku, gdzie szybki powrót z plaży (np. po zapomnianą zabawkę) bywa kwestią kluczowa ;)
      Teren jest cały czas zamknięty, także dzieci są bezpieczne i jednocześnie się nie nudzą, bo jest placyk zabaw, a rodzice w tym czasie spokojnie mogą się delektować wieczornym wypoczynkiem w miłym gronie.
      Przyznam, że jak przeczytałam powyższe opinie, to miałam wątpliwości, czy na pewno warto tam jechać. Z mojej strony mogę jednak w pełni polecić to miejsce. Standard pokoi na najwyższym poziomie, a i właściciele "do rany przyłóż". Jak dla mnie same plusy - miejsce na wakacje 2014 już zabukowane!!! :)
      I jeszcze przy okazji polecam bar oddalony o jakieś 30m od ZB - Fatt Matt - prawdziwe hamburgery z wołowiny, wszystko świeżutkie, cud miód malina - szacun dla właściciela za pomysł i godną realizację!
      • milka.a82 Re: Rowy - Złoty brzeg - sezon 2013 25.07.13, 13:13
        My również niedawno wróciliśmy z wakacji w Złotym Brzegu ;)
        Wszystko było w jak najlepszym porządku - apartament czyściutki, wszystko zgadza się ze zdjęciami i opisami ze strony www, teren pensjonatu zamknięty (co jest ważne w przypadku moich brzdąców ;)), plac zabaw dla nich, a dla nas namiot z grillami itp., no i odległość od plaży - jedyne co nas od niej dzieliło to Słowiński Park Narodowy ;D
        Co do właścicieli (bo widzę, że przewija się ten temat) to nie mam żadnych zastrzeżeń. Mili, sympatyczni i dbający o gościa.
        Reasumując - z ręką na sercu mogę każdemu polecić to miejsce na wakacyjny wypoczynek ;)
        • justynaa.b Re: Rowy - Złoty brzeg - sezon 2013 29.10.13, 15:38
          Zazdroszczę. Może ja trafiłam na ich zły dzień ;)
    • ulroz Re: Rowy - Złoty brzeg 14.12.15, 22:06
      Byłam tu w tym roku z rodziną. Wróciliśmy bardzo zadowoleni pod każdym względem. Bardzo dziwią mnie te fantazyjne chyba opinie, bo jakoś mi nie pasują do tego miejsca. Właściciel bardzo miły, kontaktowy, uczciwy ( cenę ustaliliśmy w grudniu i dokładnie tyle zapłaciliśmy w lipcu). Miejsce super, prawie na plaży, do parku słowińskiego kilka kroków. Doskonałe trasy do biegania, spacerów, jazdy na rowerze. Cisza, spokój, świeże powietrze. Z drugiej strony jak ktoś potrzebuje, to i jest się gdzie zabawić wieczorami. Pod każdym względem SUPER!!! Negatywne komentarze to jetem przekonana zazdrosna konkurencja, bo miejsce ulokowane jest idealnie. Polecam bo warto. Pozdrawiam właścicieli!! Urszula.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka