Dodaj do ulubionych

wiatr na plaży

20.07.13, 20:53
w zeszłym roku byłem w Kołobrzegu była słoneczna pogoda i nie wiało na plaży, w tym roku byłem we Władysławowie i ciężko było wysiedzieć na plaży mimo takiej samej słonecznej pogody bo strasznie wiało od morza - czy macie jakieś swoje spostrzeżenia na temat wiatru na plaży? Czy w Kołobrzegu miej wieje niż we Władysławowie? czy to może przypadek?
Obserwuj wątek
    • domkinadmorzembalfala Re: wiatr na plaży 22.07.13, 14:28
      W tamtym roku nie wiało, 2 lata temu też,m tzn nad morzem zawsze wieje, tylko czasami trochę mniej czasami więcej. W tym roku wiało (trochę więcej) od 2 tygodni do dzisiaj. Chociaż ja osobiście wolę jak wieje niż jest tak jak dziś - powietrze prawie stoi i duszno okrutnie.
      A tak na marginesie od 15 czerwca pogoda nad polskim generalnie dopisuje :)
    • dziki0209 Re: wiatr na plaży 25.03.19, 13:16
      Odświeżyłem temat bo w tym roku wybieramy się do Jastrzębiej Góry i wydaje mi się też,że ten rejon jest bardziej wietrzny niż Pomorze Zachodnie. Ktoś ma jakieś doświadczenia w tym temacie.
    • alaias11 Re: wiatr na plaży 13.05.19, 11:42
      simlocki napisał:

> Jeżeli chodzi o noclegi w Polsce te całoroczne to jedynym słusznym wyborem nocl
      > egów nad polskim morzem są hotele lub apartamenty. Jednak mając na względzie ap
      > artamenty blisko morza musimy wziąć pod uwagę porę roku. Jeśli będzie letnia po
      > ra to nie ma żadnego problemu jednak w innym okresie, jesienią czy wczesną wios
      > ną warto zapytać właściciela obiektu noclegowego o ogrzewanie. Dodam tutaj, że
      > nie wszystkie apartamenty nad morzem posiadają ogrzewanie. Część z nich jest zi
      > mą nie użytkowana więc by oszczędzić koszty budowy i wyposażenia montuje się cz
      > ęsto symboliczne ogrzewanie elektryczne celem utrzymania w mroźne dni temperatu
      > ry dodatniej. Jeśli szukacie ciepłych i tanich apartamentów nad morzem w Jastar
      > ni mogę szczerze polecić co fajnego tanie Jastarnia noclegi

Mało TANIE ! wal wprost : Bardzo tanie !! ---> wklejam: od 1 200 zł/noc <---

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka