Dodaj do ulubionych

otruli mi dziecko, a niech ich szlag trafi

18.08.13, 21:26
przez dwa dni moje trzyletnie dziecko wymiotowało i miało biegunkę po obiedzie zjedzonym w nadmorskiej restauracji, podali mu jakiś syf na szczęście obyło się bez szpitala, proszę Was szanowni rodzice jeżeli już jedziecie nad polskie morze to róbcie dzieciom posiłki sami, nie karmcie ich w restauracjach, barach i podobnych przybytkach. To co myśmy przeszli nie życzę nikomu.
Obserwuj wątek
    • fatima5 nie rób paniki 18.08.13, 21:58
      w dobrych drogich knajpach nikt sie nie otruje.
      pewie polazlas do byle gowna.
      Poza tym to nie musi byc winna knajpy a twojego dziecka, zatrucie to by wyladowal w szpitalu
      nikt na urlop nie jedzie zeby gotowac bo to chore
      zrob mu wyniki czy nie nosi w sobie bakterii , albo czy jest uczulony na cos.
      A nie panike siejesz.
      • jan.bar Re: nie rób paniki 18.08.13, 22:28
        trzy minuty po zjedzeniu obiadu dziecko dostało biegunki, porobiło się w spodnie już przy stoliku, nie sieje paniki tylko przestrzegam rodziców, wiem że na d morze nie jedzie się po to aby gotować ale niestety polskiemu restauratorowi nie można zaufać i lepiej gotować samemu.
        • aga.doris Re: nie rób paniki 19.08.13, 04:26
          Po 3 minutach? No to na bank nie obiad mu zaszkodził.
          • fatima5 Re: nie rób paniki 20.08.13, 17:24
            3 min? to nie bylo jedzenie
    • kamil.ran Re: otruli mi dziecko, a niech ich szlag trafi 19.08.13, 22:38
      jeżeli biegunka była zaraz po posiłku to prawdopodobnie była to soda używana do szybszego gotowania, a to nie jest zabronione - zawsze przed zamówieniem posiłku dla dziecka należy się spytać kelnera czy używają sody i powiedzieć mu że dziecko jest na nią uczulone, wtedy raczej nie skłamią. Jeżeli państwo tego nie zrobili to wina leży po Waszej stronie.
      • kaga9 Re: otruli mi dziecko, a niech ich szlag trafi 20.08.13, 11:40
        Ten komentarz, a zwłaszcza uwaga o winie rodziców, to jakaś kpina. Sposób myślenia podobny do "skoro włożyła miniówkę, to nic dziwnego, że ją zgwałcili".
        • bril-lant Re: otruli mi dziecko, a niech ich szlag trafi 20.08.13, 18:15
          Nie przejmujcie się wpisami niejakiej fatimy5. To trollisko od lat tu przesiaduje pod kilkoma nickami - m.in. luksusfashion i zachodniopomorskie. Wrzućcie te nicki w wyszukiwarkę, to jakiś frustrat, właściciel (czy ktoś z rodziny właściciela) jakiejś rudery nad morzem do której nikt nie chce przyjeżdżać. od lat pisze to samo, nienawidzi turystów, obraża ich, strasznie chamski. Na dodatek mitoman, na forach z turystyką zagraniczną udaje znawcę, już nieraz został wyśmiany, szuka niby współtowarzyszy do wyjazdów, oczywiście nigdy nikogo nie znalazł i nie pojechał:D
          Żałosna postać.
          JanBar - napisz gdzie to się wydarzyło, warto omijać takie miejsca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka