25monika 09.07.02, 11:27 Mam pytanie do tych osób,które niedawno wróciły z Jastrzębiej Góry.Czy część plaży nadal jest zasypana kamieniami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: occultus Re: Jastrzębia Góra IP: *.pik / *.dronet.gliwice.pl 18.07.02, 15:57 25monika napisała: > Mam pytanie do tych osób,które niedawno wróciły z Jastrzębiej Góry.Czy część > plaży nadal jest zasypana kamieniami? Co ciebie interesuje KAMYCZKI w JASTRZEBIEJ jest GEEEEEENNNIIIIAAAALLLLLLNNIIIIEEEE ludzie , klimat , zabawa ... cuż wiecej!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 25MONIKA Re: Jastrzębia Góra IP: 217.97.164.* 22.07.02, 14:52 W TYM ROKU W MAJU BYŁAM W JASTRZĘIEJ GÓRZE.CZĘŚĆ PLAŻY BYŁA ZASYPANA KAMIENIAMI WYRZUCONYMI Z MORZA PODCZAS SZTORMU.TO NIE BYŁY KAMYCZKI.DLATEGO ZADAŁAM TO PYTANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Jastrzębia Góra 19.08.02, 22:56 Kamienie w Lisim Jarze są od zawsze :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubi Re: Jastrzębia Góra IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 01.08.02, 11:55 niestety tak, byłem ostatnio i przenieśliśmy się do władysławowa Odpowiedz Link Zgłoś
sebastianseba1 Re: Jastrzębia Góra 05.08.16, 20:49 UWAGA,PANI OSZUKUJE,ODRADZAM! Zamawialiśmy pokój przez internet,dzwoniliśmy,pani miła przez telefon ,pokazała na swojej stronie zdjęcia domturysta.pl. Przejechaliśmy pół POLSKI a jak zobaczyliśmy pokoje to szok! A pani na to że nic nie poradzi że takie są. Zaproponowała inny jeszcze gorszy pokój syf w pokoju chciała za niego 200zł za noc! OSZUKAŁA,NA STRONIE SWOJEJ MA INNE ZDJĘCIA A W RZECZYWISTOŚCI TO NORA ZE STARYMI WERSALKAMI ROZWALONYMI DO TEGO POKOJE KLITKI DO 3 OSOBOWEGO LEDWIE JEDNA OSOBA SIĘ ZMIEŚCIŁA. W rzeczywistości są to pokoje jak z czasów wojny,zaniedbane bardzo,stare wersalki jakieś rozwalone stare,brudno,nie malowane ściany. Wiedziała że tyle km jedziemy to postawiła przed faktem dokonanym. Musieliśmy na włąsną rekę na miejscu szukać. PANI PODAJE INFORMACJE-INFORMUJE ŻE DO MORZA JEST OD NIEJ 600 METRÓW A NORMALNIE JEST Z PÓŁTORA KILOMETRA 1500 METRÓW! Podaje dane UNIKAJCIE TEGO ADRESU Alicja Kulka / Dom Turysta ul. Pucka 7 Jastrzębia Góra 84-104 Odpowiedz Link Zgłoś