ariana1 27.10.04, 18:07 Proszę cię , odpowiedz mi. Jeżeli 23 d test owu wyszedł negatywny , to znaczy ,że nie ma ciąży? Bo w ciąży LH utrzymuje się na wyższym poziomie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa.analityk1 Re: Ewa 28.10.04, 00:20 nie, to o niczym nie świadczy jest trochę za wcześnie. Po pierwsz test owulacyjny po owulacji jeżeli wychodzi pozytywny to oznacza, że wykrył HCG hormon ciążowy, ponieważ LH i HCG są bardzo podobnie zbudowane to test owulacyjny wykrywa też HCG, ale testowałaś za wcześnie Odpowiedz Link
ariana1 Re: Ewa 28.10.04, 15:27 Dzięki Ewciu,że podniosłaś mnie na duchu i w ogle za szybką odpowiedź. To było 6 dni po owu. W takim razie czekam jeszcze tydzień. Oby na II kreski..... pzdr. Odpowiedz Link
edak Re: Ewa 28.10.04, 21:26 mam podobnie do Ciebie, 24 dc i na teście owulacyjnym slabiutka kreseczka. Ciekawe czy coś z tego będzie? A co u Ciebie? Odpowiedz Link
ariana1 Re: Ewa 29.10.04, 21:22 U mnie bez zmian. Dzisiaj mam 25 dc i odstawiam luteinę. Ale mam przeczucie ,że znów się nie udało. Jestem zdołowana Odpowiedz Link