gagat100 30.11.04, 18:14 watek statystyczny , wpisujcie sie 2w1 TYLKO JEDEN WPIS !!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagat100 Kasie27 30.11.04, 18:16 Przyklejam (ukradzione z oczekiwania) Kasie 27 ,Kolobrzeg,pierwsza dzidzia,sa II krechy !!!! (XI) Odpowiedz Link
gagat100 pysienka 30.11.04, 18:17 (ukradzione z oczekiwania) pysienka,....................(XI) Odpowiedz Link
gagat100 Paula50 30.11.04, 18:17 (post przyszedl z "oczekiwania") Paula50, 26 lat, Wrocław (brak dzieci)i nareszcie II krechy (XI) Odpowiedz Link
gagat100 Le_lutki 30.11.04, 18:18 (post zapozyczony z "oczekiwania") Le_lutki, 30 lat, czwarty cykl staran najwyrazniej udany (XI) Odpowiedz Link
gagat100 ania19821 30.11.04, 18:19 Post wykradziony z "oczekiwania" ania19821-ANIA,22 lata, Warszawa,wkoncu upragnione II krechy (XI) Odpowiedz Link
gagat100 gaja26 02.12.04, 21:42 cytat -------------------------------------------------------------------------------- Dziś miała przyjść nieproszona @. Nie przyszła i dobrze jej tak! Ponieważ dziwnie mnie mdliło, zrobiłam test cichaczem w pracy Mam dwie piękne wyraźne kreski!!! Cały czas zerkam czy nie zniknęły Rany jak ja się cieszę i mam poczucie, że kocham Wszystkich, a najbardziej tę istotkę wyczekiwaną, wymodloną, bardzo chcianą i kochaną. Nie mogłam dostać lepszego prezentu na Mikołaja i Święta! Przesyłam moc buziaków, fluidków i pozdrawiam cieplutko! Kasia Odpowiedz Link
gagat100 ankaaa18 02.12.04, 21:45 cytat -------------------------------------------------------------------------------- Witajcie drogie Siostry! Dawno mnie nie było(brak czasu i przerwa w staraniach),ale dziś powracam by ogłosić Wam najwspanialszą z wieści.Tak,teraz mogę całym tchem wykrzyczeć: "JESTEM W CIĄŻY!!!"..... Odpowiedz Link
gagat100 kasia.sz2 02.12.04, 21:48 cytat -------------------------------------------------------------------------------- Sama nie mogę w to uwierzyć, ale we wtorek na teście ujrzałam 2 kreski! Nie spodziewałam się, bo przytulanie było tylko raz w tym mies. w 8 dc.... Odpowiedz Link
gagat100 aga_abc 02.12.04, 21:49 cytat -------------------------------------------------------------------------------- Dziewczyny, sama jeszcze nie wiem czy powinnam się cieszyć ?????????? Wczoraj byłam u mojego gina by powiedział mi jakie leki w kolejny mcyklu, w tym nie pękł pęcherzyk niestety. Już sie rozbierałam do zastrzyku na wywołanie @ ipowiedziałam mu że strasznie bolą mnie piersi, kazał mi więc zrobić kolejny test a tu bladziudka druga kreseczka - nie wierzyłam. Dziś rano zrobiłam kolejny test i dwie krechy. Czy ja mogę być już pewna swojego szczęścia? Co sądzicie kochane powiedzcie. Odpowiedz Link
gagat100 martekx 02.12.04, 21:50 cytat -------------------------------------------------------------------------------- mam bete!!!! 571,11 a to chyba oznacza ze moge sie cieszyc troche bardziej no i znalezc sie na Twojej liscie )))) martwie sie tylko ze nie mam przeciwcial toxo i jakis maly stan zapalny dziewczyny, czestowac sie wiruskami!!! pozdrawiam serdecznie i mocno trzymam za Was kciuki Odpowiedz Link
gagat100 kacha135 02.12.04, 21:52 cytat -------------------------------------------------------------------------------- dziewczynki po dwóch latach walki zobaczyłam wczoraj dwie najpiekniejsze na swiecie dwie kreski. Najśmieszniejsze jest to ze ten cykl od poczatku skazany byl na niepowodzenie!!!!. 10 dc mialam HSG, Mój maz wyjeżdzał w 13 dc i przytulanko było tylko raz a ja po raz pierwszy od roku nie monitorowałam cyklu i nie mialam pojecia kiedy wypada ovu. nawet nie przypuszczałam ze moze sie udac. A jednak cuda sie zdarzają. Pisze to zebyscie nie tarciły wiary.Mam nadzieje ze razem z Raginką, rozpoczniemy grudzień pełen fasolkowych sukcesów. Pozdrawiam was serdecznie i przesyłam ciazowe fluidki Odpowiedz Link
gagat100 luna333 02.12.04, 21:53 cytat -------------------------------------------------------------------------------- chciałam się tylko pochwalić i życzyć żeby w dzisiejszych wróżbach andrzejkowych wyszło wszystkim zainteresowanym że już niedługo będą szczęsliwie zafasolkowane Odpowiedz Link
gagat100 anetka.sk 02.12.04, 21:56 cytat -------------------------------------------------------------------------------- Pomóżcie !!!!!!!!! zrobiłam wczoraj test i wyszedł pozytywnie..... Odpowiedz Link
gagat100 emka1974 02.12.04, 21:57 cytat -------------------------------------------------------------------------------- Pamiętacie mój post z zeszłego tygodnia (dwie kreski, zaraz potem @)? Ale to nie była @, tylko króciutkie krwawienie (teraz wiem, że pewnie zagnieżdżanie w macicy)... Odpowiedz Link
gagat100 apax 03.12.04, 09:53 cytat -------------------------------------------------------------------------------- Nie wierzę, jeszcze to do mnie nie dociera 1 cykl starań 1x przytulanko ( moim zdaniem 2 dni po owu) a wczoraj po południu zrobiłam Quica i wyszły 2 krechy, różowa wyraźna i ŚLICZNA! @ nie ma Czuję się wyśmienicie! Żadnych objawów nie mam ( piersi bolą jak na @, ale bez przesady) Nie mogłam dziś spać. M zaskoczony, że taki sprawny z niego facet! )) wyściskał mnie. Ale też spał niespokojnie )) Głaskał mnie przez sen...o rany zaraz zacznę ryczeć! No tak to jest problem, huśtawka nastrojów )) Ryczę i śmieję się w tej samej chwili, nawet nie wiecie jaka we mni energia wstąpiła czuję się jakbym mogła góry przenosić. Dziewczyny przesyłak fluidki, całe tysiące fluidków! Łapcie je.....))) Daria4 Gratulacje, WIEM CO CZUJESZ! Odpowiedz Link