Dodaj do ulubionych

Starania.......

• portka1 Re: Starania....... 20.01.05, 11:55
      Kobietki : co u was????? Robiłyście test?? Ja juz chyba oszaleje z tego
      czekania....Nie umię wrzucic na luz. Rano zrobiłam test owulac. i wyszła druga
      krecha ale jaśniejsza od testowej- niemniej jednak wyrażna, na ciążowy nie
      miałam odwagi.... Chyba zaraz przeniose sie do WC z pracą, bo latam tam co
      chwile... Niech już będzie wyjaśnione, Izutek zrobiłaś test?? Napisz prosze...
      ------
      pozdr., smile
      • danik1 Pozegnanie! 20.01.05, 14:03
        Dziewczynki, zycze Wam dwoch, grubych kresek na testach!!!
        U mnie dzis pojawila sie @ i odpuszczamy z mezem na jakis rok, poltora. Ide do
        pracy a pozniej wracam ze staraniami. Was juz tu z pewnoscia nie bedzie, no
        chyba ze ze staraniami o druga dzidzie. Pozdrawiam Was goraco Jolanta, Izutek i
        Portka i trzymam kciuki za spelnienie Waszych marzen!!! Pa, pa!
        • portka1 Re: Pozegnanie! 20.01.05, 14:13
          Danik tak strasznie mi przykro, siedze i rycze. Mam też wszyskie objawy
          pojawienia się@ , to jest ponad moje siły...poważnie..... Nawet nie wiem co
          napisac na pocieszenie, wszyskie racjonalne frazesy mi sie wyczerpały......
          • izutek Re: Pozegnanie! 20.01.05, 14:52
            portka - nie rycz gluptasku! Jaka dzidzia bedzie chciala przyjsc do zaplakanej
            zdolowanej mamy???!!! Masz byc silna!
        • izutek Re: Pozegnanie! 20.01.05, 14:34
          portka... jak ja Cie rozumiem... ja testowalam dzisiaj.. ale nie wiem co jest
          grane.. nie dostalam jeszcze @ a test byl taki - jejku nie wiem, druga kreska..
          ja ja widzialam... ale taki cien... jak sie baardzo mocno przyjrzalam.. moze
          jej nie ma, ja mam jakies zwidy!! ale nie chce tego nikomu pokazywac, bo
          wiesz.. i tak zyje w tej niepewnosci sad nie wiem czy mam zwidy czy wariuje...

Portka - nie boj sie tylko testuj! Zobaczymy co z tego wyjdzie..

DANIK, powodzenia w nowej pracy! trzymaj sie i odzwiedzaj nas czasami!
          • portka1 Re: Pozegnanie! 20.01.05, 14:53
            Izutek jestem w pracy i nie mam testu, z tym że czuje sie na @, nie wiem czy
            zdąże zatestować... Ciesze sie strasznie z tej Twojej krechy jaka by ona nie
            była! Nie wiem czy sugerowac sie tą krechą na owulacyjnym czy to o czyms
            swiadczy... nie wiem... Wogóle wszystko mnie dołuje, jak dostane@ to czuje że
            nerwy mi już całkowicei puszczą ...jeszcze siedze prosto ale...
            Termin @ mialas na dziś, prawda? Czuje przez skóre ze U CIEBIE TO JEST TO!!!
            Poważnie! Naprawde takie wiadomości mnie pocieszają bo jak czytam ze tu nic, u
            innej nic to całkowicie trace nadzieje...
            • izutek Re: Pozegnanie! 20.01.05, 17:38
              portka - pewnie juz wyszlas z pracy.. ale ja bym Ci radzila kupic po drodze
              test i jutro raniutko zatestowac.. ten test owu, wiesz... smile

u mnie - sama nie wiem - zglupialam calkowicie.. teraz to juz w ogole nie czuje
              objawow na @! a przeciez to dzisiaj - najpozniej jutro.. nic nie rozumiem i nie
              wiem czy to dobrze czy zle... ale taka jestem nakrecona, ze nawet nauka mi
              szybciej wchodzi wink
            • izutek Re: Pozegnanie! 20.01.05, 17:39
              portka - tylko pamietaj - z pierwszego porannego moczu! wink
              • portka1 Re: Pozegnanie! 20.01.05, 19:24
                Izutek jak pisalam testy mam ale brak mi...odwagi.... wiem ze teraz to juz nic
                nie zmienie.

Aha, jak robilam przedwczoraj ciążowy to zupełnie nic nie miałam, nawet cienia
                krech- patrzyłam pod każdym kątem smile mozesz sobie wyobrazić smile ale nic, także
                MASZ SZANSE!!! Teraz to tylko czekac jak jest to nie ucieknie smile
                • izutek Re: Pozegnanie! 20.01.05, 21:36
                  portka - nie wyglupiaj sie! A przede wszystkim WYLUZUJ! (chociaz odrobineczke -
                  wiem, ze wiecej sie nie da pod zadnym pozorem...) I moja droga - przedwczoraj
                  to u mnie tez nawet cienia krechy na tescie nie bylo!

ja nie nastawiam sie na wiele - ale baaaardzo bym chciala, zeby to co dzisiaj
                  widzialam bylo II, a nie tylko przypadkiem... Jutro tez bede testowala rano -
                  takze trzymajmy kciuki za siebie nawzajem! wink

szkoda, ze nie masz sesji - to pomaga na takie "rozne" mysli...
                  buziaczki!
                  • portka1 Re: Pozegnanie! 20.01.05, 21:59
                    Izutek wiem ze masz racje ale jak przeczytałam wypow. Danik to mi sie naprawde
                    smutno zrobiło... Wiesz to takie przykre.

Ok, masz racje jutro testuje, ale juz tak wogole u mnie ok - nie ma jak to
                    wsparcie meza smile Głowa do góry! Co będzie to będzie, nie ten cykl to nastepny!!
                    Nie dam sie smile Ok, juz nie zanudzam, KUJ!! hi, hi, jak sie ciesze ze nie musze,
                    chociaz czasami brakuje mi tych ludzi: teraz nadrabiam przyjemną lekturą.

PS : Mam nadzieje ze Jola napisze zaraz jak wróci bo zżera mnie ciekawość!!!
                    Buziaki smile
                    • izutek wielkie testowanie 21.01.05, 00:19
                      no!!! juz lepiej. A ja za moim mezusiem tak tesknie... zobaczymy sie juz w
                      sobote..

jutro egzamin sad jestem juz tak zmeczona nauka, ze mi sie wszystko myli i w
                      ogole.. ale takie zycie - jak nie tym razem - to nastepnym smile)) skad my to
                      znamy...

pisz szybko o wynikach, jak tylko cos bedziesz wiedziala!
                      Jola - Ty tez daj znac szybciutkooo!!!

ps. portka - z ktorego rocznika jestes? jesli moge spytac? ja - 78'
                      • portka1 Re: wielkie testowanie 21.01.05, 10:34
                        cze Izutek smile Z 80 rocznika... smile Ale czuej sie pod 30.. hi,hi

Wyobraź sobie: testu nie robiłam, zadzwonili z pracy ze nie maja kluczy i
                        musiałam szybko jechac żeby otworzyć!! Strasznie mi się chciało siku i nie
                        znalazłam pojemniczka by zabrac ze sobą hi, hi(wszystko z półotwarymi oczami)
                        i... nie zrobiłam testu. Ale po pracy to zrobie Quik View czy jak tam sie
                        nazywa (z bobasem) wiem ze można go zrobić o każdej porze dnia. Nawet przed @
                        2/3 dni (wprawdzie tak robiłam ale nic ). Kicha wiem, ale czuje się ok, bez
                        względu na to co mnie czeka smile Wczoraj jakoś mnie to wszysko przybiło ale
                        dziś: Pełny optymizm!!! Sorki za wczoraj, zamiast sie wspierac to dołowałam -
                        potwór ze mnie, ale czasami tak mam.... czekam na Ciebie i Jole smile Buziaki ,
                        no i zrobiłaś?????
                        • izutek Re: wielkie testowanie 21.01.05, 11:48
                          portka, nie przejmuj sie - wszystko ok..
                          mam nadzieje, ze dazysz zatestowac... bo ja dzisiaj rano nie zdazylam.. @ mnie
                          dpoadla. jestem zalamana! powaznie- zdolowalam sie na maxa! chyba odpuszczam to
                          wszystko... wyluzuje, nie wiem czy bede potrafila.. jeszcze dzisiaj ten egz. -
                          na pewno nie zdam!
                          zalamka. nadzieja mnie opuszcza i staje sie to wszystko jakas paranoja! Nie
                          wpowinno tak byc - wiem...
                          ehhh... life!

trzymam kciuki za Ciebie..
                          • portka1 Re: wielkie testowanie 21.01.05, 12:14
                            Izutek tak mi przykro. Powiem ci że czuje się po części winna, za bardzo
                            wciągnęłyśmy się z tym zabieganiem o II, za bardzo... tak nie powinno być!
                            Zamiast wyluzować a my... wyszukiwanie nie wiem jakich objawów, czyste
                            szaleństwo. Przypomina mi to sytuacje jak jakies 2 lata temu stwierdziłam że
                            jestem za gruba, znalazłam jakieś forum i tak mnie wciągnęło że wpadłam w
                            obsesję. tak nie może być! Jesteśmy jeszcze młode i na nas przyjdzie ten czas,
                            a przecież zycie nie polega na odliczaniu dni do II krech na owulacyjnym i II
                            krech na ciążowym, a ten miesiąc tak u mnie właśnie wyglądał.
                            Czytałam że wkrótce się przeprowadzasz do nowego mieszkanka, masz mase powodów
                            do radości i wkońcu będziesz także cieszyć sie z II krech, tak widocznie musi
                            być, tak czuje smile Głowa do góry smile Nie może nas ta cała sytuacja przytłaczać.
                            Staramy się nadal ale z luzikiem, mówie poważnie!! I głowa do góry!! Masz
                            egzamin i musisz go zdać! Rozumiesz! Buziaki i marsz na egzamin w pełnej
                            gotowości a nie zasmarkana. Zobaczysz jeszce będziemy sobie gratulować!!
                            BUZIAKI!!!!!!
                            ------
                            pozdr., smile
                            • jolanta8 Re: Kochane wróciłam 21.01.05, 13:08
                              Witam Was, ale nie mogłam sie doczekać tego forum
                              przeczytałam wszystkie Wasze posty az 43!!!!! i wiem już co u Was.
                              Bardzo mi przykrosad
                              Izutko ,danik trzymajcie się...
                              nie wiem tylko co u portki może nie doczytałam

a u mnie było tak::
                              bóle typowe na ciąże czyli wiecie i tempka wysoka oraz 3 dni @ spóźniająca się
                              poprosiłam mojego kierowce aby kupił mi test ciązowy:o) bo ja wysiadłam w
                              hotelu i byłam tak padnieta,że nie mogłam nawet palcem ruszyć,kupił mi test
                              Quick vue bo można go robić o każdej porze a to było o 21.00
                              po 3 dniach od planowanej @ zrobiłam i niestety nic nie pokazało ,rozryczałam
                              się jak głupia a na dodatek mój mąż zapomniał ,że było testowanie i wogóle się
                              zdołowałam.Także dziewczynki nie przywiozłam żadnych dobrych wiadomości ale
                              cieszę się z jednego ,że znowu będziemy się wspierać chociaż tak
                              chciałam,żebyście zaszły w ciążę,nie mogłam sie doczekać jak przyjadę i włączę
                              komputer
                              Tak mi przykro dziewczynki,że Wam się nie udałosad
                              pozdrawiam Was gorąco.
                              Szkoda danik,że nas opuszczasz bardzo Cię polubiałamsad
                              • portka1 Re: Kochane wróciłam 21.01.05, 13:38
                                Ja czekam na @, bóle typowe dla@.
                                Przykro mi, sama nie wiem co juz napisac. Musimy się trzymać! jasne?!
                                • portka1 dostalam @ 21.01.05, 18:01
                                  Nawet nie zdazylam zatestowac...............
                                  • siuba79 Re: dostalam @ 22.01.05, 05:28
                                    czesc dziewczyny smile
                                    Jestem tu nowa, ale juz od dawna sledze wszystko co piszecie i nawet nie wiecie
                                    jak bardzo Was rozumiem. my z mezem tez sie staramy i nic. Juz powoli zaczynam
                                    swirowac, objawy mam co miesiac, robie test ciazowy i tak jak Wy dopatruje sie
                                    urojonej drugiej kreseczki, a potem jak gdyby nigdy nic pojawia sie...
                                    Czekam (a raczej mam nadzieję ze sie nie pojawi) @ i ze tym razem sie uda.
                                    21.01. powinna sie pojawic i nie ma (mam nieregularne cykle, wiec wszystko
                                    jeszcze mozliwe), ale jutro chce sobie zrobic test. Trzymajcie za mnie kciuki.
                                    Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka