izanela 33 dc -i nadal czekamy :D 14.02.05, 08:49 Hej dziewczyny co u was? Bo u mnie nadal nie ma @. Ale boję sie jeszcze cieszyć, boję sie tez zrobić test. Czekam na info do was Odpowiedz Link
misiak26 Re: U mnie 31dc 14.02.05, 09:04 No coż spadła mi dziś temperatura do 36,6 wiec juz wiem jaki bedzie efekt. Pewnie dzis , moze jutro lub nawet po jutrze ale dostane ta nieszczesna @. Jestem wrecz zalamana ze sie nie udalo wszystko bylo dopelnione , testy owul. pozytwne a tu nic z tego. Chyba musze odpocząć od forum. Ale nadal jestem starająca sie . Ale nie bede tak czesto jak ostatnio tu zagladac. Trzymam za WAS Wszystkie mocno kciuki i pozdrawiam z calego serduszka w dniu zakochanych !! i życze duzo miłości misiak26 Odpowiedz Link
edak U mnie 1 dc :-( 14.02.05, 10:23 no cóż , dziś przyszła @. Trudno - następny miesiąc staranek czas zacząć Odpowiedz Link
edak 22 dc 07.03.05, 21:29 misiąc w miesiąc to samo jutro 23 dc, termin @ na niedzielę. Od zeszłego poniedzaiłku ciągnie mnie dół brzucha, od dzisiaj jajnik .Poza tym doły i radość - przeplatanka nastrojów, ale tak też może być przed @. Cóż czekanie, czekanie.... Odpowiedz Link
kasiek5000 Re: 23 dc - czekamy? 07.03.05, 22:00 czesc dziewczyny ja ostatni okres mialam 24 stycznia i dalej czekam robilam test i nic 1 krecha bola mnie bardzo piersi i dul brzucha ale jutro ide juz do gin. moze sie cos dowiem Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: 23 dc - czekamy? 07.03.05, 22:03 u mnie też 23dc, dzisiaj troche bolało mnie jak na @ ale już przeszło, poza tym powiększył mi się biust, a może tylko chciałabym aby mi się powiększył, oj to jeszcze tydzień do testowania Odpowiedz Link