an282 09.02.05, 14:21 ja mam właśnie dziś 15dc, owu juz miałam, przytulanko było, ale boję się cokolwiek myśleć, narazie objawów jakich kolwiek brak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an282 Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 14:29 super to jest nas więcej!!!!!!!!!!!!!!!!ja już zaczynam dostawać bzika!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
tromysza Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 14:49 A jak się starałaś? chyba, że w ogóle się starałaś? Napisz. I nie wariuj ))) Odpowiedz Link
an282 Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 14:53 przy pierwszym odrazu jak tylko pomyśleliśmy zę byśmy chcieli, a teraz we wrześniu przestałam brać tabletki a od tego cyklu się staramy na poważnie, na i teraz to już tylko musze czekac na wyrok czy nadejdzie @ czy nie....... mam mało regularne cykle, no ale cóż przytulanko było dosć intensywne więc zobaczymy........ Odpowiedz Link
samanta25 Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 14:53 U mnie temin @ 20 luty ale czy będę testować to nie wiem ....... POWODZENIA DZIEWCZYNY ))) ******** czekam na cud 37 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
kattrin1 Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 15:04 ja to znając zycie bede panikowac jak nie dostane @@ a z drugiej strony nawet pewnie nie bedzie mi sie chciało zrobic testu, taki to ze mnie pokręcony człowieczek)) Chyba ze spadnie na mnie grom z jasnego nieba to pójde do apteki i zaopatrze sie w tescik, który zrobie następnego dnia))) Dziewczynki trzymam kciukasy bardzo mocno)))))))) Odpowiedz Link
tromysza Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 15:11 ja powinnam dostać @ 20.02. jeśli nie dostanę robię test 22. Odpowiedz Link
vase ja!!!! 09.02.05, 15:30 Mam dokladnie tak samo. Z tym, ze staram sie juz duuuzo dluzej. Ale nie wariuje, przyzwyczaimlam sie juz, ze @ przychodzi co miesiac z regularnoscia szwjcarskiego zegarka. (No, powiedzmy niemieckiego ))) Odpowiedz Link
an282 Re: ja!!!! 10.02.05, 09:21 ale tym razem już do nas nie przyjdzie.....ponoć wiara góry przenosi...... Odpowiedz Link
kattrin1 Re: ja!!!! 10.02.05, 09:37 i spełnia marzenia)))) Mylse ze wszytskie niedługo sie przeniesiemy na forum ciązowe)) Odpowiedz Link
amelka1974 Re: czy ktoś testuje się 23.02 10.02.05, 11:34 To i ja sie dopiszę nieśmiało. Termin @ mam na 22.02 to może szczęśliwie uda się że nie przyjdzie @ i zatestuje 23-24.02. Byłam na usg w 14 dc i był pęcherzyk 2x2cm szykujący sie do pękania, ginka kazała się max przytulać i powiedziała że jest ogromna szanasa i to....w dodatku dodała że jak się uda teraz to będzie na 99% chłopak......!!!!!!!!!! Oszaleje chyba do tego 23.02., tak bardzo już chcę odmiany....i córcia sie niecierpliwi o rodzeństwo. Obiecalismy jej że na wakacje juz będzie dzidziuś, i ....nic z tego, aż pytała czy się nie rozmyśliliśmy i czy wogóle może liczyc że będzie miała.... LICZE NA CUD i WAM ŻYCZĘ POWODZENIA. Odpowiedz Link
an282 Re: czy ktoś testuje się 23.02 10.02.05, 11:43 cześć Amelko!! mój 6 letni synek też mocno chciałby mieć rodzeństwo, u mnie 16 dc, i już wariuję ale jestem dobrej myśli..... który to u ciebie cykl starań? Odpowiedz Link
amelka1974 Re: czy ktoś testuje się 23.02 10.02.05, 11:47 Witam Cię serdecznie, u mnie 5 cykl starań...moja córcia tez ma 6 latek jak Twój synek. O nia staralismy się 6 cykli, mam tyle nadzieji na ten cykl.... a Ty ile sie starasz, i jak było przed synkiem?? Odpowiedz Link
tromysza Amelka!!!! 10.02.05, 11:49 Amelka!!!! ja też byłam 14 dc na USG i mój też (pęcherzyk) szykował się do pęknięcia! Ja mam termin na 20.2 jeśli nie dostanę @ zatestuję 22.2. Mówisz, że jest wtedy duża szansa na chłopca? Odpowiedz Link
amelka1974 Re: Amelka!!!! 10.02.05, 11:57 Hej Tromyszko... Kurcze właśnie w szoku byłam jak mi ginka powiedziała że to będzie strzał na chłopaczka!!! Fajnie że mamy podobne cykle. Duzo sobie tu wchodze na forum ale nieczesto piszę i ciesze się ogromnie ze wszystkich dwóch kreseczek, ale powiem Ci w sekrecie, że przyszło mi któregos dnia do głowy że zaciążymy (Ty i ja) w tym samym czasie. NIe wiem skąd mi się to wzieło, ale wierzę juz teraz coraz mocniej że ten cykl będzie nasz!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
an282 Re: Amelka!!!! 10.02.05, 12:07 o synka staraliśmy sie 1 cykl i już był, mam nadziej że teraz będzie tak samo, ale cóż czas pokarze..bardzo bym chciałą.... Odpowiedz Link
tromysza Re: Amelka!!!! 10.02.05, 12:48 Amelko, to byłoby cudownie. Gdyby się udało. Na razie staram się jednak zachować trzeźwość umysłu. Nie czuję,żebym coś miała w brzuchu. ))))))))) I staram się nie myśleć, że mam nadzieję na ten cykl- chociaż mam taką małą, malutką, tyci tyci... Trzymam też mocno kciuki za Ciebie!!!! Odpowiedz Link
izutek ja też! 10.02.05, 14:00 i ja też, testuje 23/02... okaze się. W tym cylku bylo z testami owu.. (w zeszly zreszta też ). ale moze teraz sie uda... przytulanka bylu ok. 35 godz przed owu i dokladnie w dzin owu - kiedy LH juz bylo coraz nizsze.. hmm.. sznase duuuze, ale nie nakrecam sie, bo te rozczarowania s najgorsze Odpowiedz Link
tromysza dziewczyny!!! 10.02.05, 15:51 jak się czujecie? W sensie psychicznym. Zastanawiacie się: czy się udało? ja staram się nie myśleć, udaję, że mnie to nie obchodzi, ale wiem, że jak dostanę @ to się wku.... będę załamana. Muszę sobie powtarzać, że to tylko 19 proc. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: dziewczyny!!! 11.02.05, 08:19 tromyszko, nie mysl tak słonko)) jesli nie w tym cyklu to w następnym))) zaciązysz na bank, tak jak wszystkie dziewczynki z tego wątku)))) Jestem o tym przekonana bardzo!. I jeszcze jednego jestem pewna nie mozna sie załamywac, na kazdą przyjdzie pora, predzej czy troszke później!!))))) Ale na bank ciąza bedzie)))))) Odpowiedz Link
an282 Re: dziewczyny!!! 11.02.05, 08:32 cześć dziewczynki!!!! dziś u mnie 17 dc i czuję się jak przed tą wstrętną @.....pobolewa mnie dół brzucha, jajniki i kręgosłup lędźwiowy, a brzuch mój wygląda jak wzdęta piłka....boję się ze już skończyły się moje nadzieje........ Odpowiedz Link
donata72 Re: czy ktoś testuje się 23.02 10.02.05, 17:04 no to ja sie tez dopisuje testuje 23 jestem po pierwszej iui Odpowiedz Link
ania239 Re: czy ktoś testuje się 23.02 11.02.05, 08:36 Ja testuję 24.02, ale mam wrażenie że nic z tego nie będzie (. To mój pierwszy cykl starań po odstawieniu tabletek. ania Odpowiedz Link
wajdi1 i ja! 12.02.05, 15:20 duzo nas. powodzenia wszystkim. ja juz sie nie denerwuje i nie szukam objawow, bo przerobilam wszystkie mozliwe przez ostatnie kilka miesiecy i nic... trzymajcie sie Odpowiedz Link
marianna72 Re: i ja! 12.02.05, 17:14 no to i ja sie dopisze @powinnam dostac 20/02 to pierwszy cykl staran narazie tylko was podczytywalam . Nie bede chyba testowac bo szczerze mowiac malo sie przykladalismy w tym cyklu i raczej male szanse na zaciazenie Pozdrawiam Odpowiedz Link
samanta25 Re: czy ktoś testuje się 23.02 12.02.05, 22:22 No proszę trochę się nas tutaj nazbierało ) Oby było jak najwięcej szczęściar z II krechami Ja chyba już odpadam - temp. mówi sama za siebie ( ******** czekam na cud 37 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
pandziksa Re: Ja 21 - 22 12.02.05, 22:37 Dziś 4 dpo. Testuję 21 lub 22. Termin @ mam na 22. Staramy się już 11 miesiąc a 8 cykl. Mam niedoczynność tarczycy i już od tego oczekiwania zaczynam wariować. Odpowiedz Link
maszamasza Re: czy ktoś testuje się 23.02 12.02.05, 22:36 Cześć dziewczyny, Dopisuję się do Was, bo chyba niepotrzebnie zaczęłam nowy temat o walentynkowych staraniach. To już prawie rok oczekiwania i mam nadzieję, ze ten wątek nam wszystkim przyniesie szczęscie (jak miło wiedzieć, że jest nas tyle! ) Odpowiedz Link
kattrin1 Testowanie juz niedługo:))) 14.02.05, 09:40 Dziewczynki jak sie czujecie?? Jakies zmiany w organizmie?? Jeszcze tylko tydzień i bedzie duzo fasolek))))Trzymam za Was kcukasy, bardzo mocno)) Podobno luty tak jak w zeszłym roku bedzie bardzo płodny))) Odpowiedz Link
an282 Re: Testowanie juz niedługo:))) 14.02.05, 09:45 u mnie dziś 21dc....jakie u was objawy???? ja walczę ze wzdęciami i zaparciami, ale to jeszcze o niczym nie świadczy...... Odpowiedz Link
pipi79 Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 09:39 Ja też 23 testuje! od owu strasznie bolą mnie jajniki nie wiem co o tym myśleć? śluz białawy gęsty!!! Odpowiedz Link
tromysza Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 09:51 A ja się staram nie nakręcać. Wczoraj sabi przywołała mnie do porządku i od wczoraj zajmuję się innymi rzeczami. Odpowiedz Link
tromysza Amelka 15.02.05, 09:59 jak się czujesz? Wiesz, że mi się śniło, że jestem w ciąży i to syn. cha cha. Pani doktor w tym śnie powiedziała do mnie: ma tak wielkie jajka, że nie ma wątpliwości, że to syn!!! Odpowiedz Link
amelka1974 Re: Amelka 15.02.05, 10:45 HAHAHAHA, fajnie z tym snem Tromyszko, miejmy nadzieję że się sprawdzi. U mnie zero jakichkolwiek objawów, czekam sobie spokojnie. Mam wiele, bardzo wiele nadzieji na ten cykl dla NAS.... Odpowiedz Link
donata72 Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 10:54 a ja juz nawet ich nie szukam ale same wiecie nadzieja zawsze jest jutro u mnie mija tydzien od iui jeszcze tydzien!!!! Odpowiedz Link
tromysza Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 11:24 to inseminacja czy coś innego? nie znam się... nadzieja jest zawsze... Odpowiedz Link
tromysza Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 11:29 o kurczę, pierwsza? A dlaczego, jeśli mogę spytać? Wrogość śluzu czy coś innego? Odpowiedz Link
donata72 Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 11:31 pierwsz!w sumie to diagnozy jako takiej ostatecznej nie bylo po test po stosunku nie wyszedl ok ale i plemniczki troche malo ruchliwe wiec postanowilismy ze niema na co czekac i zrobilismy to mozesz pytac o wszystko Odpowiedz Link
tromysza Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 11:34 No pewnie, że nie ma co czekać. A możesz mi powiedzieć, kiedy dokładnie się wstrzykuje te "odesparowane plemniczki", już po pęknięciu? ile? jak często chodziłaś na monitoring? Odpowiedz Link
donata72 Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 11:42 my mielismy nietypowa iui na monitoringu bylam 3 razy w poniedzialek pecherzyk mial 18mm wiec dostalam zastrzyk na pekniecie w srode rano zawiezlismy nasionka do p magister ona mi pobrala krew zeby dodac osocze do plemniczkow i dale jakies odrzywki odwirowanie to babka ma inna metode taka ze ona czeka kilka godzin zeby sprawdzic czy chlopaki nie zdychaja po paru godzinach i jak sa ok to nrobi inseminacje o 20 przyjechala zadowolona chlopaki ciekaly jak oszalale wstrzyknela polerzalam 15 minut i do domciu poprawka w czwartek usg i pecherzyk juz sie zplaszczyl mial 16mm wiec owu byla w srode i pani magister dzwonila ze chlopaki jeszcze ciekaja u niej w probowce Odpowiedz Link
tromysza dziewczyny 15.02.05, 15:32 jak się czujecie? bardziej mi chodzi o psychikę. jak nie-czekacie. Odpowiedz Link
romkaforever Życzenia imieninowe. 15.02.05, 16:11 23 lutego są moje imieniny i ŻYCZĘ SOBIE(bo ja muszę jeszcze jeden cykl odczekać) żebyście wszystkie sprawdzające miały tego dnia II kreski!!! Odpowiedz Link
vase czy ktos testuje sie 23.02 15.02.05, 18:03 Dzieki!! To by bylo super! Ja sie czuje ok (tak fiz. jak i psych.) Nie nakrecam sie, nie mysle non stop (mysle o tym TYLKO jak wchodze na forum) robie sto innych rzeczy, jestem zajeta (to dobrze) Tez ostatnio walcze z zaparciami (chociaz nigdy przed @ nie mialam tego problemu), ale piersi bola jak na @ (zaczely w pazdzierniku - bardzo sie wtedy nakrecilam (nigdy, PRZENIGDY w zyciu mnie piersi nie bolaly), ze cos sie szykuje - ale byl guzik z petelka Od tej pory co miesiac przed @ mnie bola wiec teraz tez.. szykuje sie na @ A tu akurat dzisiaj dostalam list ze szpitala, ze mamy z m wizyte z gosciem od nieplodnosci w kwietniu. (Brzmi powaznie!) Wczoraj mialam pobierana krew na progesteron (21dc) Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie. Odpowiedz Link