Dodaj do ulubionych

czy ktoś testuje się 23.02

09.02.05, 14:21
ja mam właśnie dziś 15dc, owu juz miałam, przytulanko było, ale boję się
cokolwiek myśleć, narazie objawów jakich kolwiek brak
Obserwuj wątek
    • tromysza Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 14:25
      Ja 22.02
      • tromysza Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 14:25
        i kattrin też
        • an282 Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 14:29
          super to jest nas więcej!!!!!!!!!!!!!!!!ja już zaczynam dostawać
          bzika!!!!!!!!!!!!
          • tromysza Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 14:49
            A jak się starałaś? chyba, że w ogóle się starałaś? Napisz. I nie wariuj smile)))
            • an282 Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 14:53
              przy pierwszym odrazu jak tylko pomyśleliśmy zę byśmy chcieli, a teraz we
              wrześniu przestałam brać tabletki a od tego cyklu się staramy na poważnie, na i
              teraz to już tylko musze czekac na wyrok czy nadejdzie @ czy nie.......
              mam mało regularne cykle, no ale cóż przytulanko było dosć intensywne więc
              zobaczymy........
    • samanta25 Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 14:53
      U mnie temin @ 20 luty ale czy będę testować to nie wiem .......

POWODZENIA DZIEWCZYNY smile)))

czekam na cud 37 cykl
      www2.fertilityfriend.com/home/samanta
    • kattrin1 Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 15:04
      ja to znając zycie bede panikowac jak nie dostane @@ a z drugiej strony nawet
      pewnie nie bedzie mi sie chciało zrobic testu, taki to ze mnie pokręcony
      człowieczeksmile)) Chyba ze spadnie na mnie grom z jasnego nieba to pójde do
      apteki i zaopatrze sie w tescik, który zrobie następnego dniasmile)))

Dziewczynki trzymam kciukasy bardzo mocnosmile))))))))
      • tromysza Re: czy ktoś testuje się 23.02 09.02.05, 15:11
        ja powinnam dostać @ 20.02. jeśli nie dostanę robię test 22.
    • vase ja!!!! 09.02.05, 15:30
      Mam dokladnie tak samo. Z tym, ze staram sie juz duuuzo dluzej. Ale nie
      wariuje, przyzwyczaimlam sie juz, ze @ przychodzi co miesiac z regularnoscia
      szwjcarskiego zegarka. (No, powiedzmy niemieckiego smile)))
      • an282 Re: ja!!!! 10.02.05, 09:21
        ale tym razem już do nas nie przyjdzie.....ponoć wiara góry przenosi......
        • kattrin1 Re: ja!!!! 10.02.05, 09:37
          i spełnia marzeniasmile)))) Mylse ze wszytskie niedługo sie przeniesiemy na forum
          ciązowesmile))
          • tromysza Re: ja!!!! 10.02.05, 09:54
            hmm, jak tu optymistycznie!!! Podoba mi się!!!
    • amelka1974 Re: czy ktoś testuje się 23.02 10.02.05, 11:34
      To i ja sie dopiszę nieśmiało. Termin @ mam na 22.02 to może szczęśliwie uda
      się że nie przyjdzie @ i zatestuje 23-24.02. Byłam na usg w 14 dc i był
      pęcherzyk 2x2cm szykujący sie do pękania, ginka kazała się max przytulać i
      powiedziała że jest ogromna szanasa i to....w dodatku dodała że jak się uda
      teraz to będzie na 99% chłopak......!!!!!!!!!! Oszaleje chyba do tego 23.02.,
      tak bardzo już chcę odmiany....i córcia sie niecierpliwi o rodzeństwo.
      Obiecalismy jej że na wakacje juz będzie dzidziuś, i ....nic z tego, aż pytała
      czy się nie rozmyśliliśmy i czy wogóle może liczyc że będzie miała.... LICZE NA
      CUD i WAM ŻYCZĘ POWODZENIA.
      • an282 Re: czy ktoś testuje się 23.02 10.02.05, 11:43
        cześć Amelko!! mój 6 letni synek też mocno chciałby mieć rodzeństwo, u mnie 16
        dc, i już wariuję ale jestem dobrej myśli.....
        który to u ciebie cykl starań?
        • amelka1974 Re: czy ktoś testuje się 23.02 10.02.05, 11:47
          Witam Cię serdecznie, u mnie 5 cykl starań...moja córcia tez ma 6 latek jak
          Twój synek. O nia staralismy się 6 cykli, mam tyle nadzieji na ten cykl....
          a Ty ile sie starasz, i jak było przed synkiem??
      • tromysza Amelka!!!! 10.02.05, 11:49
        Amelka!!!! ja też byłam 14 dc na USG i mój też (pęcherzyk) szykował się do
        pęknięcia! Ja mam termin na 20.2 jeśli nie dostanę @ zatestuję 22.2. Mówisz, że
        jest wtedy duża szansa na chłopca?
        • amelka1974 Re: Amelka!!!! 10.02.05, 11:57
          Hej Tromyszko...
          Kurcze właśnie w szoku byłam jak mi ginka powiedziała że to będzie strzał na
          chłopaczka!!! Fajnie że mamy podobne cykle. Duzo sobie tu wchodze na forum ale
          nieczesto piszę i ciesze się ogromnie ze wszystkich dwóch kreseczek, ale
          powiem Ci w sekrecie, że przyszło mi któregos dnia do głowy że zaciążymy (Ty i
          ja) w tym samym czasie. NIe wiem skąd mi się to wzieło, ale wierzę juz teraz
          coraz mocniej że ten cykl będzie nasz!!!!!!!!!!!!!!!!
          • an282 Re: Amelka!!!! 10.02.05, 12:07
            o synka staraliśmy sie 1 cykl i już był, mam nadziej że teraz będzie tak samo,
            ale cóż czas pokarze..bardzo bym chciałą....
          • tromysza Re: Amelka!!!! 10.02.05, 12:48
            Amelko, to byłoby cudownie. Gdyby się udało. Na razie staram się jednak
            zachować trzeźwość umysłu. Nie czuję,żebym coś miała w brzuchu. smile)))))))))
            I staram się nie myśleć, że mam nadzieję na ten cykl- chociaż mam taką małą,
            malutką, tyci tyci... Trzymam też mocno kciuki za Ciebie!!!!
            • izutek ja też! 10.02.05, 14:00
              i ja też, testuje 23/02... okaze się. W tym cylku bylo z testami owu.. (w
              zeszly zreszta też sad ). ale moze teraz sie uda... przytulanka bylu ok. 35 godz
              przed owu i dokladnie w dzin owu - kiedy LH juz bylo coraz nizsze.. hmm..
              sznase duuuze, ale nie nakrecam sie, bo te rozczarowania s najgorsze sad
              • tromysza dziewczyny!!! 10.02.05, 15:51
                jak się czujecie? W sensie psychicznym. Zastanawiacie się: czy się udało? ja
                staram się nie myśleć, udaję, że mnie to nie obchodzi, ale wiem, że jak dostanę
                @ to się wku.... będę załamana. Muszę sobie powtarzać, że to tylko 19 proc.
                • kattrin1 Re: dziewczyny!!! 11.02.05, 08:19
                  tromyszko, nie mysl tak słonkosmile)) jesli nie w tym cyklu to w następnymsmile)))
                  zaciązysz na bank, tak jak wszystkie dziewczynki z tego wątkusmile)))) Jestem o
                  tym przekonana bardzo!. I jeszcze jednego jestem pewna nie mozna sie załamywac,
                  na kazdą przyjdzie pora, predzej czy troszke później!!smile))))) Ale na bank ciąza
                  bedziesmile))))))
                  • an282 Re: dziewczyny!!! 11.02.05, 08:32
                    cześć dziewczynki!!!!
                    dziś u mnie 17 dc i czuję się jak przed tą wstrętną @.....pobolewa mnie dół
                    brzucha, jajniki i kręgosłup lędźwiowy, a brzuch mój wygląda jak wzdęta
                    piłka....boję się ze już skończyły się moje nadzieje........
    • donata72 Re: czy ktoś testuje się 23.02 10.02.05, 17:04
      no to ja sie tez dopisuje testuje 23 jestem po pierwszej iui
      • ania239 Re: czy ktoś testuje się 23.02 11.02.05, 08:36
        Ja testuję 24.02, ale mam wrażenie że nic z tego nie będzie sad(. To mój
        pierwszy cykl starań po odstawieniu tabletek.

ania
        • wajdi1 i ja! 12.02.05, 15:20
          duzo nas. powodzenia wszystkim. ja juz sie nie denerwuje i nie szukam objawow,
          bo przerobilam wszystkie mozliwe przez ostatnie kilka miesiecy i nic...
          trzymajcie sie
          • marianna72 Re: i ja! 12.02.05, 17:14
            no to i ja sie dopisze @powinnam dostac 20/02 to pierwszy cykl staran narazie
            tylko was podczytywalam . Nie bede chyba testowac bo szczerze mowiac malo sie
            przykladalismy w tym cyklu i raczej male szanse na zaciazenie Pozdrawiam
    • samanta25 Re: czy ktoś testuje się 23.02 12.02.05, 22:22
      No proszę trochę się nas tutaj nazbierało smile)
      Oby było jak najwięcej szczęściar z II krechami

Ja chyba już odpadam - temp. mówi sama za siebie sad(

czekam na cud 37 cykl
      www2.fertilityfriend.com/home/samanta
      • pandziksa Re: Ja 21 - 22 12.02.05, 22:37
        Dziś 4 dpo. Testuję 21 lub 22. Termin @ mam na 22. Staramy się już 11 miesiąc a
        8 cykl. Mam niedoczynność tarczycy i już od tego oczekiwania zaczynam wariować.
    • maszamasza Re: czy ktoś testuje się 23.02 12.02.05, 22:36
      Cześć dziewczyny,
      Dopisuję się do Was, bo chyba niepotrzebnie zaczęłam nowy temat o
      walentynkowych staraniach. To już prawie rok oczekiwania i mam nadzieję, ze ten
      wątek nam wszystkim przyniesie szczęscie (jak miło wiedzieć, że jest nas
      tyle! smile)
      • kattrin1 Testowanie juz niedługo:))) 14.02.05, 09:40
        Dziewczynki jak sie czujecie?? Jakies zmiany w organizmie??
        Jeszcze tylko tydzień i bedzie duzo fasoleksmile))))Trzymam za Was kcukasy, bardzo
        mocnosmile))
        Podobno luty tak jak w zeszłym roku bedzie bardzo płodnysmile)))
        • an282 Re: Testowanie juz niedługo:))) 14.02.05, 09:45
          u mnie dziś 21dc....jakie u was objawy???? ja walczę ze wzdęciami i zaparciami,
          ale to jeszcze o niczym nie świadczy......
          • pipi79 Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 09:39
            Ja też 23 testuje! od owu strasznie bolą mnie jajniki nie wiem co o tym myśleć?
            śluz białawy gęsty!!!
            • tromysza Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 09:51
              A ja się staram nie nakręcać. Wczoraj sabi przywołała mnie do porządku i od
              wczoraj zajmuję się innymi rzeczami.
              • tromysza Amelka 15.02.05, 09:59
                jak się czujesz? Wiesz, że mi się śniło, że jestem w ciąży i to syn. cha cha.
                Pani doktor w tym śnie powiedziała do mnie: ma tak wielkie jajka, że nie ma
                wątpliwości, że to syn!!!
                • amelka1974 Re: Amelka 15.02.05, 10:45
                  HAHAHAHA, fajnie z tym snem Tromyszko, miejmy nadzieję że się sprawdzi. U mnie
                  zero jakichkolwiek objawów, czekam sobie spokojnie. Mam wiele, bardzo wiele
                  nadzieji na ten cykl dla NAS....
                  • tromysza Re: Amelka 15.02.05, 10:51
                    Ja też nie mam objawów sad
              • donata72 Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 10:54
                a ja juz nawet ich nie szukam ale same wiecie nadzieja zawsze jest jutro u mnie
                mija tydzien od iui jeszcze tydzien!!!!
                • tromysza Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 11:24
                  to inseminacja czy coś innego? nie znam się...
                  nadzieja jest zawsze...
                  • donata72 Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 11:27
                    inseminacja!!
                    • tromysza Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 11:29
                      o kurczę, pierwsza? A dlaczego, jeśli mogę spytać? Wrogość śluzu czy coś
                      innego?
                      • donata72 Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 11:31
                        pierwsz!w sumie to diagnozy jako takiej ostatecznej nie bylo po test po
                        stosunku nie wyszedl ok ale i plemniczki troche malo ruchliwe wiec
                        postanowilismy ze niema na co czekac i zrobilismy to mozesz pytac o wszystko
                        • tromysza Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 11:34
                          No pewnie, że nie ma co czekać. A możesz mi powiedzieć, kiedy dokładnie się
                          wstrzykuje te "odesparowane plemniczki", już po pęknięciu? ile? jak często
                          chodziłaś na monitoring?
                          • donata72 Re: Testowanie juz niedługo:))) 15.02.05, 11:42
                            my mielismy nietypowa iui na monitoringu bylam 3 razy w poniedzialek pecherzyk
                            mial 18mm wiec dostalam zastrzyk na pekniecie w srode rano zawiezlismy nasionka
                            do p magister ona mi pobrala krew zeby dodac osocze do plemniczkow i dale
                            jakies odrzywki odwirowanie to babka ma inna metode taka ze ona czeka kilka
                            godzin zeby sprawdzic czy chlopaki nie zdychaja po paru godzinach i jak sa ok
                            to nrobi inseminacje o 20 przyjechala zadowolona chlopaki ciekaly jak oszalale
                            wstrzyknela polerzalam 15 minut i do domciu poprawka w czwartek usg i pecherzyk
                            juz sie zplaszczyl mial 16mm wiec owu byla w srode i pani magister dzwonila ze
                            chlopaki jeszcze ciekaja u niej w probowce
                            • tromysza dziewczyny 15.02.05, 15:32
                              jak się czujecie? bardziej mi chodzi o psychikę. jak nie-czekacie.
                              • romkaforever Życzenia imieninowe. 15.02.05, 16:11
                                23 lutego są moje imieniny i ŻYCZĘ SOBIE(bo ja muszę jeszcze jeden cykl
                                odczekać) żebyście wszystkie sprawdzające miały tego dnia II kreski!!!
                                • vase czy ktos testuje sie 23.02 15.02.05, 18:03
                                  Dzieki!! To by bylo super!
                                  Ja sie czuje ok (tak fiz. jak i psych.) Nie nakrecam sie, nie mysle non stop
                                  (mysle o tym TYLKO jak wchodze na forum) robie sto innych rzeczy, jestem zajeta
                                  (to dobrze) Tez ostatnio walcze z zaparciami (chociaz nigdy przed @ nie mialam
                                  tego problemu), ale piersi bola jak na @ (zaczely w pazdzierniku - bardzo sie
                                  wtedy nakrecilam (nigdy, PRZENIGDY w zyciu mnie piersi nie bolaly), ze cos sie
                                  szykuje - ale byl guzik z petelka smile Od tej pory co miesiac przed @ mnie bola
                                  wiec teraz tez.. szykuje sie na @ sad
                                  A tu akurat dzisiaj dostalam list ze szpitala, ze mamy z m wizyte z gosciem od
                                  nieplodnosci w kwietniu. (Brzmi powaznie!) Wczoraj mialam pobierana krew na
                                  progesteron (21dc) Zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka