annalalik Re: Dzieńdobereczek w ten piękny dzioneczek :) 19.04.05, 07:57 Ja na 10:00 lecę na próbę do pracy. Trzymajcie kciuki kochaniutkie. Nie wiem jak to będzie ale trzeba być dobrej myśli co nie?? Do zobaczenia po południu. Odpowiedz Link
tola79 Re: Dzieńdobereczek w ten piękny dzioneczek :) 19.04.05, 07:59 Ja trzymam już od wczoraj )) Powodzenia i napisz szybciutku, jak było Odpowiedz Link
tola79 Re: Dzieńdobereczek w ten piękny dzioneczek :) 19.04.05, 07:58 Dzień dobry bardzo, u mnie pochmurno, ale na szczęscie w pracy siedzę tyłem do okna, to nie będę widzieć, że słoneczka brak Pozdrowionka z rana Odpowiedz Link
agabilinska2 Re: Dzieńdobereczek w ten piękny dzioneczek :) 19.04.05, 08:32 cześ dziewczynki katowice pochmurne, ale ciesze sie że nowy cykl sie zaczął i nie jestem w takiej próżni zawieszona, ja mysle juz o majówce pozdrowionka aga Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Dzieńdobereczek w ten piękny dzioneczek :) 19.04.05, 08:44 Cześć laseczki, no nie mogłam z Wami pogdać wczoraj ale miałam moją sister u siebie. Musiałyśmy się nagadać, bo teraz to się będziemy dopiero widzieć na jej ślubie. Ale dzisiaj to sobie odbiję )) Odpowiedz Link
joana5 Re: Dzieńdobereczek w ten piękny dzioneczek :) 19.04.05, 08:48 Cześć KruszynaOj fajnie, śłub siostry, wesele, dobre jedzenie....ojjj Powiedz Ty mi jak się czujesz i kiedy Ty się do lekarza wybierasz? -- Odpowiedz Link
kruszyna75 Ania :) 19.04.05, 08:45 Ja też trzymam kciuki. Daj znać jak już wrócisz ))) Odpowiedz Link
bania79 Cześć Dziewczynki!! 19.04.05, 09:39 Cześć! witam gorąco! Dzisiaj już dużo milszy poranek. Wew Wrocławiu słonecznie... Oby tak dalej! Odpowiedz Link
asiulka1976 pszczola jak beta ??????? 19.04.05, 09:43 Witajcie. Brzuch mnie boli od wczoraj małpowo, wieczorem mialam sluz rozowy ale to dopiero 24dc cykle mam 30-33 i to zalezy kiedy odstawie duphaston to po 3 dniach dostaje @ a tu objawy typowo małpowe ( tempka rosnie tak jak u Ciebie kruszynko, chyba jutro zrobie quicka tylko boje sie ze znow wyjda II ale słabe - jak zwykle!!!!!!!! Odpowiedz Link
bania79 Re: pszczola jak beta ??????? 19.04.05, 09:48 No to Tobie wychodzi testowanko mniej więcej wtedy kiedy mi, ale ja postanowiłam się trzymać. Żadnych testów do teminu @. Objawów zero, w każdą stronę! Zobaczymy... Mężuś pewny swego. Trzymam kciuki za wszystkich! Odpowiedz Link
zebra51 Re: pszczola jak beta ??????? 19.04.05, 09:51 Witam Bania, to Tyś moja rodaczka ) W Wrocławiu dzis naprawdę piknie! Jestem trochę (mało powiedziane) złana siebie. Zaspałam i nie zdążyłam pojechać do laboratorium na pobranie posiewu!!! O ja głupia dupa! A tak mi zależało, żeby na piątkową wizyte mieć juz wyniki. Bania, a Ty gdzie chodzisz do gina i gdzie robisz wyniki? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: pszczola jak beta ??????? 19.04.05, 09:55 Asiulka, a może zrób betę, jeżeli masz inne objawy to może jest szansa. Nie będziesz się stresować jak wyjdzie jakaś słaba krecha. Nie znam się na tym Duphastonie więc nie wiem na ile jego odstawienie jeżeli jesteś w ciąży coś namiesza. Ja jutro rano idę do ginki ))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pszczola jak beta ??????? 19.04.05, 10:01 no wlasnie mysle o tym tylko po doswiadczeniach kolezanki z beta wole zrobic ja po terminie @ bo wiecie same jak to jest z tym terminem @ wszystko moze sie zdazyc............ Odpowiedz Link
asiulka1976 kruszynko 19.04.05, 10:05 podeslij mi raz jeszcze swoj pomiar FF na gazetowy ) Odpowiedz Link
romkaforever ciao 19.04.05, 10:07 to ja, wstalam, ale będę zaglądać, mam nadzieję na czacik dzis wieczorkiem, moze jakis nowy przepis od Cytrusowej? )))))))))))))))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 dobra leceee 19.04.05, 10:08 Aha i przypomnialo mi sie ze pszczola bedzie wieczorem ( a juz czekalam na wiesci. Lece na praktyki, cholipka coraz blizej tych "wystepów" A tu jakbyscie chcialy poczytac o co chodzi ;o) i gdzie ja bede. www.madison.gda.pl/ www.trojmiasto.pl/info_imp.phtml?id_imp=61441&miesiac= Jak ktosik ma ochote to zapraszam )) Odpowiedz Link
bania79 zebra 19.04.05, 10:51 ja chodzę do Gina do Artura Kucharskiego w Klinice na grobli na Hirszfelda. Prowadził ciążę mojej siostry i bardzo fajny z niego gość. Straszne z nas gaduły, to sobie gadamy na wizytach dużo. A ty też z Wrocławia?? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: co tu taka cisza?? 19.04.05, 10:54 Romka jestem jestem tylko co rusz przeszkadzają bo szefowa czegoś chce )) Odpowiedz Link
bania79 Re: Bania 19.04.05, 11:05 prywatnie... Fajnie, że ktoś z Wrocławia nareszcie. Jak samopoczucie? ja dziś nieco lepiej, ale wczoraj miałam kryzys nad kryzysy! Odpowiedz Link
zebra51 Re: Bania 19.04.05, 11:18 No właśnie samopoczucie kiepskie, bo chciałam zrobic posiew i chlamydię. Jestem po poronieniu i zalezy mi na tych badaniach. Troche rozwalaja mnie ceny, ale cóż robić (( Teoretycznie mogę mieć te badania bezpłatnie, mam kartę w medicoverze, ale zrobią mi je dopiero za dwa miesiące. a mi zalezy na czasie. Poza tym mam niezły kołowrót w pracy Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
bania79 Re: Bania 19.04.05, 11:23 Oj, no to rzeczywiście musisz teraz mieć nerwa. Nie mam szczerze powiedziawszy pojęcia, gdzie we Wrocku tanio i szybko można zrobić badania. Bardzo współczuję ci poronienia, ale najważniejsze, że się trzymasz i nadal starasz. Ja narazie zrobiłam tylko badanie krwi na tokso i różyczkę. To mój "dopiero/ aż" trzeci miesiąc starań. Nie miałam pojęcia, że może się od razu nie udać. Normalnie w szoku jestem. W pracy lekka nuda, ale dziś już nie narzekam tak jak wczoraj. A ty gdzie chodzisz do gina? Odpowiedz Link
nina110 ROMKA 19.04.05, 11:00 Wiesz,w tym bloku obok Twojego mieszka siostra męża z rodziną.Śmiać mi się chce ponieważ nie znam Piły(mieszkam koło Bydgoszczy)i gdyby na bloku nie była napisana ulica to wcale bym nie poznała.O ile dobrze pamiętam to pracujesz w przedszkolu?Czy to w tym który jest blisko Twojego bloku?Pytam ponieważ do tego przedszkola chodzi mój chrześniak.Pozdrawiam -7t6dc- Odpowiedz Link
romkaforever Re: ROMKA 19.04.05, 12:41 Nie pracuje w przedszkolu, nie jestem az tak odważna w technukum pracuje, nie gadaj na prawde twoja siorka tu mieszka? W tym bloku na Złotej? Odpowiedz Link
kruszyna75 Pszczoła, bądź człowiekiem!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 11:26 i odezwij się, kiedy masz wyniki bety, na którą idziesz do gina????????????? choć słówko, bo my tu czekamy na wieści Odpowiedz Link
bania79 Re: Pszczoła, bądź człowiekiem!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 11:31 No właśnie, strasznie cichutka dzisiaj nasza Pszczółka! Odpowiedz Link
nitka111 Re: Dzieńdobereczek w ten piękny dzioneczek :) 19.04.05, 11:34 Piękny jak piekny u nas ponuro, ale i tak zaraz pójdę z Bartkiem na spacer. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Dzieńdobereczek w ten piękny dzioneczek :) 19.04.05, 11:44 Cześć Nitka ))))) U nas słoneczko ale za to ciepło to nie jest za bardzo. Cóż, idę cosik zjeśc teraz Odpowiedz Link
nitka111 Re: Dzieńdobereczek w ten piękny dzioneczek :) 19.04.05, 11:49 Hihi, a masz jakieś specjalne wymagania względem jedzenia? Ja pamiętam, że przez pierwsze dwa miesiące żywiłam się na zmianę serkiem topionym ( koniecznie gouda) i dżemem truskawkowym. Nic innego mi nie smakowało. Odpowiedz Link
beatrice73 u mnie fatalnie :( 19.04.05, 11:59 chyba musze was na troche pozegnac, tu taka piekna wielka radosc a ja mam dol stod do ksiezyca, zreszta ni nowego od jakis 2 tygodni.. no wiec jestem po HSG, po pierwsze fatalne przezycie, ale grunt ze za mna, lekarz probowal kilka razy, chyba z 5, ostatni byl koszmarny. ale to nie koniec zlego, powiedzial, ze sytuacja nie jest wesola, prawy jest ten lepszy, ale nie znaczy ze dobry, nawet jesli doszloby do zaplodnienia to zarodek moze sie nie przecisnac przez jajowod i ciaza pozamaciczna gotowa zaproponowal ze jesli juz to in vitro!! szok! rycze non stop....... maz mysli o adopcji, a ja mam czarne mysli, jaki jest sens zycia jesli nie mozna miec dziecka... ale co ja wam tu dzis bede smucic, przepraszam, jak w koncu wyjde z tego dola to znow do was wpadne, a wy sie trzymajcie dzielnie, te z fasolkami i te przed testowaniem i w ogole, duzo zdrowka, sloneczka i wszystkiego najlepszego czesc dziewczyny bea Odpowiedz Link
bania79 Re: u mnie fatalnie :( 19.04.05, 12:02 Nie odchodź, właśnie teraz potrzebujesz dużo ciepłych słów. marna ze mnie pocieszycielka, ale będzie dobrze - zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
beatrice73 Re: u mnie fatalnie :( 19.04.05, 12:06 bardzo bym chciala w to wierzyc, ale jakos dzis nie bardzo mi wychodzi, moze za kilka dni, ale dziekuje ci bardzo mocno za dobre slowa Odpowiedz Link
bania79 Re: u mnie fatalnie :( 19.04.05, 12:30 Trzeba wierzyć, nie wolno się poddawać. A jeśli są możliwe wyłącznie inne rozwiązania, to trzeba znaleźć ich dobre strony. Nie mam takich doświadczeń, więc nie będę udawała, że wiem co czujesz, ale nie wolno się załamywać!!!! Musisz być dzielna i silna. Odpowiedz Link
kruszyna75 Beatrice 19.04.05, 12:48 Nie mów tak, nie mów, że życie nie ma sensu jeżeli nie można mieć dziecka. Każde życie ma sens, kimkolwiek, gdziekolwiek jesteś. Nie jest przesądzone, że nie będzie mieli dzieci, a myśl o adopcji to bardzo piękna myśl więc tylko pochwalić należy twojego Męża, że nie odrzuca tej opcji. In vitro, wiem, że cholernie drogie ale też daje szansę. Tylko pamiętaj, w żadnym stopniu kobieta nie jest gorsza, bo nie może mieć dziecka, absolutnie zabraniam Ci mieć takie myśli )))))))) Smuć nam, nie odchodź, po to tu jesteśmy, doskonale Cię rozumiemy, każda z nas, krócej czy dłużej czekała, czy wciąż czeka na dziecko. pamiętaj, jesteśmy tu Odpowiedz Link
annalalik Re: Beatrice 19.04.05, 13:45 Kruszyna ma rację. Nic dodac nic ująć - po to tu jestesmy Odpowiedz Link
agabilinska2 czy wiecie co u pszczółki? 19.04.05, 12:40 wczoraj miala iść po wyniki czy dobrze was poczytałam? wiecie cos? pozdrwaiam aga trzymam za nia kciucki Odpowiedz Link
nina110 Re: Nina - odpowiedzialam ci wyżej 19.04.05, 12:50 Żle przeczytałaś.To jest siostra mojego męża.Mieszka na parterze.Ciekawe czy znasz ją chociaż z widzenia? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: czy wiecie co u pszczółki? 19.04.05, 12:49 Pszczólka pewno siedziw labo i czeka na wynik albo siedzi już u przystojnego doktórka albo z szaleńczej radości rozwaliła komputer )))))))))) Odpowiedz Link
agabilinska2 Re: czy wiecie co u pszczółki? 19.04.05, 13:05 no własnie cos długo jejdzisiaj nie ma a jestem b. ciekawa ii z całego serducha zycze jej wszystkiego naj... pewnie sie udał! pozdarwaim Odpowiedz Link
romkaforever Nina 19.04.05, 13:46 aaa, siorka twojego męża!! Nie wiem może ja znam z widzenia . Odpowiedz Link
annalalik Już po dniu próbnym 19.04.05, 13:50 Powiem wam ze świetna praca ale....: 1. mają masę kandydatów 2. stałam tam raptem kilka godzin i już ledwo żyję mój kręgosłup mi nawala i nie mogę tyle stać dobija mnie to 3. mimo to może zadzwonią... ? A co u Was?? PSZCZOŁA widzę sprawdza naszą cierpliwość? Odpowiedz Link
annalalik Re: Już po dniu próbnym 19.04.05, 13:55 Mają zadzwonić - selekcja kandydatów może potrwać ok 2 tygodni bo każdy ma miec dzien probny Odpowiedz Link
annalalik Re: Już po dniu próbnym 19.04.05, 14:00 No wlasnie - ale w miedzyczasie szukam dalej Odpowiedz Link
asiulka1976 jestem 19.04.05, 13:56 Po praktykach, makijaz petarda czuje sie na silach do pokazu )) Pszczola pisala ze bedzie dzis wieczorem !!! Czasem mam skorcze macicy czyli taki bol jak przy @ hhhmmm sluz wczoraj rozowy ale dzis juz normalny hhhmmm Odpowiedz Link
annalalik Dla wszystkich Pań 19.04.05, 13:54 Ojciec wraca z pracy i widzi, jak trójka jego dzieci siedzi przed domem,ciągle ubrana w piżamy i bawi się w błocie wśród pustych pudełek po chińszczyźnie, porozrzucanych po całym ogródku. Drzwi do auta żony były otwarte, podobnie jak drzwi wejściowe do domu i nie było najmniejszego śladu po psie. Mężczyzna wszedł do domu i zobaczył jeszcze większy bałagan. Lampa leżała przewrócona, a chodnik zawinięty pod samą ścianę. Na środku pokoju głośno grał telewizor na kanale z kreskówkami, a jadalnia była zarzucona zabawkami i różnymi częściami garderoby. W kuchni nie było lepiej: w zlewie stała góra naczyń, resztki śniadania były porozrzucane po stole, lodówka stała szeroko otwarta, psie jedzenie było wyrzucone na podłogę, stłuczona szklanka leżała pod stołem, a przy tylnich drzwiach była usypana kupka z piasku. Mężczyzna szybko wbiegł na schody, depcząc przy okazji kolejne zabawki i kolejne ciuchy, ale nie zważał na to, tylko szukał swojej żony. Zaniepokoił się, że może jest chora, albo że stało się coś poważnego. Zobaczył, że spod drzwi do łazienki wypływa woda. Zajrzał do środka i zobaczył mokre ręczniki na podłodze, rozlane mydło i kolejne porozrzucane zabawki. Kilometry papieru toaletowego leżały porozwijane między tym wszystkim, a lustro i ściany były wymalowane pastą do zębów. Przyspieszył kroku i wszedł do sypialni, gdzie znalazł swoją żonę, leżącą na łóżku w piżamie i czytającą książkę. Spojrzała na niego, uśmiechnęła się i zapytała jak mu minął dzień. Popatrzył na nią z niedowierzaniem i zapytał: - Co tu się dzisiaj działo? Uśmiechnęła się ponownie i odpowiedziała: - Pamiętasz, kochanie, że codziennie jak wracasz z pracy do domu, to pytasz mnie, co ja do cholery dziś robiłam? - Tak - odpowiedział z niechęcią. - Więc dziś tego nie zrobiłam. Urocze, prawda? Odpowiedz Link
romkaforever Re: Dla wszystkich Pań 19.04.05, 13:59 wiem ze pszczola sie okrutnie denerwuje ale ja mam spokojne przeczucia co do niej, wiecie? Odpowiedz Link
annalalik Re: Dla wszystkich Pań 19.04.05, 14:01 Ja tez - jakos tak WIEM ze jej sie uda tym razem Odpowiedz Link
asiulka1976 wrozka 19.04.05, 14:28 sluchajcie na pokazie na ktory ide bedzie pani wrozyc z tarota, boje sie tam wogole podejsc ale moze warto ?? co ?? Odpowiedz Link
annalalik Re: wrozka 19.04.05, 14:30 Ja tam nie daje sobie wrozyc. Znajoma raz poszla do wrozki i potem ciagle wierzyla ze to co ta powiedziala sie spełni. Oczywiscie sie nie spelnilo ale dziewczyna chodzila zalamana wczesniej przez rok - nerwice miała, wrzodów się nabawiła... Od tego czasu ja omijam wróżki szerokim łukiem Odpowiedz Link
annalalik Re: dzien dobry 19.04.05, 14:31 Czesc Cytruś!!! Jaki tam brzydki - u mnie słonko świeciiii Odpowiedz Link
annalalik HALOOOOO?? 19.04.05, 14:28 Jesteście?? Wczoraj coś marnie było z frekfencją... dziś to samo Odpowiedz Link
romkaforever Re: HALOOOOO?? 19.04.05, 14:29 Aska nie głupiej, jak pójdzesz do wrózki to ci osobiście tyłek zleję!!! Odpowiedz Link
romkaforever Ania 19.04.05, 14:30 ja jestemn ale cios dziewczyny sie ociągaja, może wieczorkiem na czaciku? Odpowiedz Link
asiulka1976 wrozka 19.04.05, 14:31 no wlasnie boje sie czy jak mi cos powie czy nie bedzie to prawda, no chyba ze powie ze 2w1 jestem to uwieze gorzej jak bym uslyszla ze wogole w ciazynie bede to bym sie zalamała chyba !!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: wrozka 19.04.05, 14:33 Nie idz Asiulko - zostaw wszystko losowi - lepiej jest czasem nie wiedziec Odpowiedz Link
romkaforever Re: wrozka 19.04.05, 14:34 ASIULA ja cie ostrzegam!!! Bądź na czacie o 20:00 Odpowiedz Link
romkaforever Re: wrozka 19.04.05, 14:36 nie , nie jestem tylko nie chce kadzic bo jeszcze pójdzie, a to nie wyjdzie na dobre, tak uważam, bo co by nie powiedziala to może byc źle Odpowiedz Link
cytrusowa HALO 19.04.05, 14:46 no wiec miesko paluszki lizac, a drugie miesko jest w pracy! pogoda syfiasta, leje jak nigdy. i drapie mnie w gardle bilety zarezerwowane, oficjalnie juz informuje, ze 26 kwie lece do Gdanska!!! ale bede stamtąd nadawac oczywiscie Odpowiedz Link
nitka111 Czat !!! 19.04.05, 14:36 Tylko bądźcie, ja przyjdę koło 21-szej, bo do 20:30 mam przerwę w necie, już mi przysłali, coś będą robić. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: ZAPRASZAM 19.04.05, 14:44 no to sorki, ja wypadam, mam w pracy blokadę na takie cuda Odpowiedz Link
annalalik Re: ZAPRASZAM 19.04.05, 14:46 szkoda Kruszynko ale wieczorem bedziesz na czaciku? Odpowiedz Link
pszczolaasia a więc jestem:)))))))))))))))))))))))))))))))))))) 19.04.05, 17:31 walnęłam się i zrobiłam hcg całkowite, a powinnam beta hcg, ale mój wynik to 42411,10 jak to mój ginek obaczył to powiedział tylko o Jezzzzzzuuuuuuuuu, no bezsprzecznie jest pani w ciąży, ale mam jutro zrobić Betę, wyniki pojutrze ))) fasolindy jeszcze nie widać, za wcześnie, mam 2 tygodnie zwolnienia, i biorę Duphaston)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) z praca się trochu martwię, bo tak dziwnie zareagowali, ale co mi tam..... fasola jest)))))))))))))))))))) dziżes jak ja sie cieszę)))))))))) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~to są fluidy dla Was)))))))))))))))))))))))))))) romalnaie.... tofam was)) ide tera czytać, co zeście powypisywały))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: a więc jestem:))))))))))))))))))))))))))))))) 19.04.05, 17:31 Tu też złapię Odpowiedz Link
annalalik Re: a więc jestem:))))))))))))))))))))))))))))))) 19.04.05, 17:35 Pracą się nie martw - teraz sobie odpoczywaj a fasoleczka bedzie rosła ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a więc jestem:))))))))))))))))))))))))))))))) 19.04.05, 17:38 no niby tak, ale wiesz z szefową rozmawialam i obaczym..... może będzie dobrze... bo widzisz to ja w naszym związku zarabiam więcej kasy... mąż się smieje, że jest moim utrzymankiem)))) Odpowiedz Link
annalalik Pszczółko 19.04.05, 17:39 No ale powiedziałaś w pracy czemu jestes na zwolnieniu?? No bo chyba nie co? Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczółko 19.04.05, 17:41 zreszta w sumie nie wiem jak to u Was jesy i jakie tam masz uklady wiec... )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółko 19.04.05, 17:43 musiałam powiedzieć.... gratuleje 1 dnia pracy)))) czytam tera co pisałyście)) biedna Beatrice... mam nadzieję, że będzie oks u niej....no i gratuluje 1 dnia w pracy))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczółko 19.04.05, 17:44 pszczółko ale ja nie bylam w pracy tak serio... znaczy to byl taki dzien probny - maja na takie dni jeszcze z 50 osob umowionych wiec.... Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczółko 19.04.05, 17:46 Dzięki - ja tam wolę się nie nastawiać. Może ktoś jeszcze zadzwoni teraz masz wolne to bedziesz sobie forumowac do woli )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółko 19.04.05, 17:48 nie kcem przesadzać, wiesz.... ale na pewno będę gadać nic mnie nie powstrzyma))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczółko 19.04.05, 17:49 Wiem wiem - zdrowie fasoleczki najwazniejsze Zreszta jak bedziesz za dlugo to Cie wygonimy do łóżka odpocząć )) Co u Atki? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółko 19.04.05, 17:54 nie mam pojęcia, gości chyba ma tera... ))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółko 19.04.05, 17:59 obaczysz Wasze kwietnowe starania też będą owocne.... mamy chyba Papieża nowego... biały dym leci... Odpowiedz Link
kruszyna75 Pszczółko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 18:02 Pszczółeczku, tu jeszcze raz mogę napisać. jestem niewiarygodnie szczęśliwa ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))) Piękna beta, piękna )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Pszczółko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 18:03 Ja będę jutro u ginki i się dowiem, czy będę musiała powiedzieć w pracy. jeżeli powie mi, żeby nie lecieć tym samolotem to też będę musiała wziąć zwolnienie, no i wszystko będzie już wiadome. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 18:03 przesadziłam z tą betaą..... jutro mam zrobić właściwą)))) wyniki pojutrze))) rormalnie roznosi mnie)))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczółko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 18:04 no to też czekam na info, ja znowu za 2 tygodnie do lekarza)))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczółko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 18:09 Faktycznie wybrali nowego papieza Odpowiedz Link
romkaforever Re: Pszczółko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 18:11 Normalnie jaka piekna jest ta twoja betka!!! )))))))))) Alez sie postarałam ) Nie no normalnie jestem z was dumna , i to przy pierwszym podejściu. Bravooo!!! Odpowiedz Link
romkaforever Re: Pszczółko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 18:12 To ja teraz swojego solą w folie i do piekarnika na 200 stopni! Odpowiedz Link
annalalik Re: Pszczółko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 18:13 hehehehehe Kochana Romka Odpowiedz Link
romkaforever Re: ROMKA NA PREZYDENTA!!! 19.04.05, 18:16 no jeśli lud wybierze ))))))))) to nie chcem ale muszem Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: ROMKA NA PREZYDENTA!!! 19.04.05, 18:18 masz moje wszystkie głosy, moich wszystkich rąk i nóg, no i oczywiście mojej kruszynki Odpowiedz Link
nitka111 Re: Dzieńdobereczek w ten piękny dzioneczek :) 19.04.05, 18:15 Pszczółko tofana jeszcze raz fluidki bo nie zdążyłam, nitka prosi . Odpowiedz Link
kruszyna75 Pszczółka 19.04.05, 18:35 zaczynam rozumieć co mówiłaś o bimbałach. Tak mnie teraz napierdzielają, że hej ))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Nie ma Was teraz ale... 19.04.05, 19:16 mam nadzieję że wszystkie spotkamy się na czacie o 20:00 !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik Re: Nie ma Was teraz ale... 19.04.05, 19:20 O jak miło Kruszynko - jak sie czujesz? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Nie ma Was teraz ale... 19.04.05, 19:30 Aniu, czuję się dobrze ))))) Chce mi sie trochę bardziej spać, ale to może teraz przez niższe ciśnienie. Jutro idę do ginki Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Nie ma Was teraz ale... 19.04.05, 19:20 ja za chwilkę, bo w tak zwanym międzyczasie uczę się na jutrzejsz egzamin z anglika Odpowiedz Link
pszczolaasia dla Niteczki, Cytrusi, Jagody,Aty, Ani, Magdy:) 19.04.05, 19:27 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~jak bedzie mało , to jeszcze doślę)))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: dla Niteczki, Cytrusi, Jagody,Aty, Ani, Magdy 19.04.05, 19:31 Łapiemy łapiemy kochana Pszczółko Odpowiedz Link
pszczolaasia dla Asiulki, Romki i dla wszystkich 19.04.05, 19:35 kogo nei wymieniłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: dla Asiulki, Romki i dla wszystkich 19.04.05, 19:51 Udało Ci się Niteczko )) Teraz to już nie ma bata - musimy zafasolkować Jeszcze jak Kruszyna i Joana zaczną rzucać fluidki to już wogóle. A gdzie TUPTUCH????? Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: dla Asiulki, Romki i dla wszystkich 19.04.05, 20:00 Ja cały czas rzucam fluidki ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Jak jeszcze mało to daj znać, podeślę specjalnym transportem TIRA )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: dla Asiulki, Romki i dla wszystkich 19.04.05, 20:01 no to podeślij Kasiu ) poproszę bardzo Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: dla Asiulki, Romki i dla wszystkich 19.04.05, 20:03 dobra, już zamawiam ))))))))))))))))))))))))))))))))) Anulka a to tak na początek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ łap, łap )))))))))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: dla Asiulki, Romki i dla wszystkich 19.04.05, 20:03 ŁAPIĘ )))) Dziękuję Kasiu Super - teraz już napewno poskutkuje Odpowiedz Link
annalalik Re: CHODZCIE 19.04.05, 20:45 Co się dzieje kobietki?? Czemu nie przyjdziecie do Nas na czata? Z Cytrusią czekamy Odpowiedz Link