annalalik Re: Dziś moja kolej :))) 15.06.05, 08:08 No tosz po 8 a tu pusto - no nie wierze ) Będą fotki z Atką - zdobyłam sprzęta hihi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Dziś moja kolej :))) 15.06.05, 08:19 sześć))) Ania ja ci tam dobrze radzę, żebyś Acie żadnych zdjęć nie robiła... może krzyczeć)) Odpowiedz Link
annalalik Re: Dziś moja kolej :))) 15.06.05, 08:25 e tam - to bedzie za jej zgoda coby upamietnic to spotkanie no i dla Was hehe - najwyższa z najniższą ))) Odpowiedz Link
sabi35 I moja 15.06.05, 08:25 Witam dziewczynki w ten piękny, słoneczny i wesoły ranek! Odpowiedz Link
cytrusowa do wszystkich 15.06.05, 08:43 no czesc laski faktycznie pustki, pustki widze... a specjalnie wstalam, alternatywą było dłuższe leżenie bo dzien wolny. ale nie! - wstalam, siadam przed kompem i co widze?? no wlasnie - nic nie widze dzis trzeci dzien mierzenia temeratury i Marcin po raz kolejny doszedl do wniosku, ze mam wielką wolę egzystowania z temperaturą 36.3. za cholere mi nie wzrasta, a raczej i spada...rteraz wiem, czemu mi tak zimno zawsze, hihihi Odpowiedz Link
patka05 Witam dziewczyny 15.06.05, 08:39 Ja też dziś od 7 na nogach. Musiałam męża emocjonalnie wspierać od samego rana, trudne zadania dziś czekaja tego mojego biednego faceta. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 08:46 ło matko, zagrzmialo jkby góry musiał przenosić!!!!!!!! Patka mów.... Odpowiedz Link
patka05 Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 08:48 To czego faceci nie lubią najbardziej... Rano musiał się wykazać "do kubeczka" (robimy posiew bakteriologiczny) a po pracy ma dentystę. Dzielnie się trzyma, powiem Wam. Jestem dumna! Odpowiedz Link
patka05 Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 08:54 Ano, pewnie Strasznie słodką minę zrobił "po" i powiedział "popatrz ile dzidziusiów się zmarnowało". Mam nadzieję, że nic nie wyhodują w tym labie... Jeśli czekają nas antybiotyki to nici ze starań w tym cyklu. Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 08:57 Najważniejsze, żebyś ty nie miała bakterii, ja słyszałam, że infekcja u mężczyzn nie jest groźna, o ile nie przeniesie się na kobietę. Natomiast ogólne infekcje mogą obniżyć płodność. Odpowiedz Link
patka05 Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 09:02 Taak, mnie też czeka posiew z kanału szyjki... Tylko moja gin przyjmie mnie dopiero za tydzień w piątek, więc chyba będę musiała się przemóc i pójść do jakiegoś "obcego" laboratorium na pobranie próbki. Właśnie, jak to jest, może wiecie? Idę do "zwykłego laboratorium" w ktorym robią takie badania i co? Bo ze 100 razy pobierali mi tam krew a krzesła ginekologicznego nie widziałam... W tym przypadku faceci mają prościej- ja nie mogę "do kubeczka" Odpowiedz Link
tola79 Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 08:57 A ja czuję się całkiem wypluta. Nic wczoraj nie odpoczęłam po pracy, bo jak wiecie, miałam wizytację. Koleżanka zjawiła się punktualnie co do minuty, więc pan monsz musiał zjeść obiad w samotności, a mnie przez następne trzy godziny kiszki marsza grały A potem oglądaliśmy jakiś film o pająkach, tzn. pan oglądał, a ja słuchałam tylko z zamknietymi oczami, bo siem bojem pajaków straszecznie. Oczywiście usnęłam )) Ale dziś sobie odbiję Zaraz się urwę na chwilę i wyskoczę po truskawki )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 08:59 się zastanawiam co się z naszą Tolą dzieje, nic ino truskawki i truskawki... pająków nie znoszę... wrrrr, aż mnie częsie na samą myśl...ludzie... Odpowiedz Link
tola79 Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 09:00 Pszczółko, ja truskawki to jak małpa kit )) Nałóg, nałóg... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 09:02 to tak jak ja kiedyś fajurki...namietność...prawdziwa miłość nie zna granic po prostu))) Odpowiedz Link
patka05 Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 09:03 dobry załóg nie jest zły zwłaszcza taki zdrowy Cza kozystac jak są warzywka i owocki swieże )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 08:57 no to faktycznie dzielny chlop z niego...mój to by z krzykiem zwiał, jeszcze naszczać do kubeczka to mógłby, ale do dentysty jakbym go wywaliła, to by z krzykiem chyba uciekł))) Sabi, humor jest jak byl, nie mam zwyczaju go tracić czasem dól bierze górę, wczoraj wziął, ale musze go po prostu z glowy przegonić i nikt, ani nic mi w tym nie pomoże więc Pszczoła musi sie wziąć w garść i tyle se dam radę, bo muszem sciskam w pasie)) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 08:58 A wiesz Asiu, ja już dawno zauważyłam, że po wielkim dole przychodzi zwykle coś fajnego w życiu. I ciesz się już na to! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 09:01 taaaaa....sama też głoszę tą teorię dosyć szumnie, ale u mnie nie ma szans, zeby się coś nowego pojawiło, więc...pozostaje poczekać, aż przejdzie, co nie? musi przeciez w koncu))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 09:04 Wszystko w życiu przechodzi, czasem to dobrze, a czasem źle. Każde czekanie się kończy, wszystkie problemy się rozwiązują i pojawiają się nowe. I tak w kółeczko. Osiągniesz jedno, martwisz się o drugie. Najgorszym skutkiem takich przeżyć jest to, kurcze blade, że nie można się naprawdę cieszyć, jak się w końcu uda. Ja protestuje! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 09:05 jak zrobisz taki manifest na jakiejśc stronce internetowej, to ja się pod nim podpisze dwoma ręcami i nogami!!!!!!!!!! i rzęsami i ustami jeszcze mogie))))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 09:08 Założymy komitet protestacyjny, jak w dawnych czasach, jeszcze przed wojną domową (ja pamiętam, ale wy pewnie siusiałyście w pieluchy wtedy )))) Odpowiedz Link
bania79 Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 09:10 cześć! u nas upał dzis! męzuś na szkoleniu od 7:30 rano! co za nieludzka pora, dla nas ktorzy wstajemy przed 8. ja się cholerka przeziębiłam! do bolu gardła doszłedł jeszcze katar! beznadzieja!piję cytryniankę z miodem, ale słabo pomaga... łeb mnie nawala i chyaba dziś urwę się z roboty! Odpowiedz Link
patka05 Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 09:09 Ja myślę, że najgorsze co nas tu wszystkie spotkało to właśnie wypranie ze złudzeń... "że wcale tak łatwo w ciążę się nie zachodzi" "że dwie kreski nie oznaczają wcale urodzenia dzidzi..." To powinno być pięknie doznanie, radość dawania życia, tak przez nas upragnionego... a pląta się wśród nas strach i frustracja. To nie tak miało wyglądać... Odpowiedz Link
sabi35 Re: Witam dziewczyny 15.06.05, 09:13 Z jednej strony to fajnie, że są testy, bo można macierzyństwem cieszyć się od samego początku, z drugiej strony, wiemy o każdym poronieniu (a nasze mamy dostawały tylko spóźniony okres). Kiedy byłam w ciąży z moją córeczką, już po poronieniu, o nic się nie martwiłam. A ostatnio prześladują mnie puste jaja, ciąże pozamaciczne, ciąże biochemiczne i sto innych rzeczy. Wtedy o złych rzeczach dowiadywałam się dopiero u lekarza. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Dziś moja kolej :))) 15.06.05, 09:09 Hej Laseczki Patuś - Ty miła bądż dzis dla Niego Ania ale będziesz miała fajosko z Atką A my bezdiemy miec fajosko kiedy indziej Odpowiedz Link
bania79 Re: Dziś moja kolej :))) 15.06.05, 09:11 Patuś, święta racja... ale niestety trzeba z tym życ i znaleźć w sobie mnóstwo pozytywnej energii! Odpowiedz Link
cytrusowa patka 15.06.05, 09:19 jestem pod wrazeniem odwagi menza - wiem, co znaczy dentysta, bo kiedys wspomnialam o swoim menie. no i w poniedzialek poszedl do dentysty robic zeba - po paz pierwszy dal se cos zrobic od 8 lat!!!!!!!! Wiem wiec, co znaczy wspieranie męża - trza mu to wieczorem wynagrodzic, no nie? ja wam tak na ucho powiem, że juz odliczam dn do przyjazdu do Gdańska - z dwoch powodów: po pierwsze spotkam sie z częścią z was!!!! Po drugie - najem się polskiego jedzenia, polskich warzyw - sama NATURA anie chemia, Bożhe, jak ja juz sie nie moge doczekac. I z milą chęcia przyplace to sraczką, bo to murowane, ale czego sie nie robi dla: botwinki, BOBU (dobrze, ze jestem w trakcie leczeniea zaolądka, bo nie dalabym rady z tym bobem), truskawek, mailn itp.... rybki, rybki i jescze raz rybki pod kazda postacią Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: patka 15.06.05, 09:22 Cytruś jednego tylko nie rozumiem...bobu z koperkiem...ale szystkiego nie muszem kumać ))))))))))))))) tofam cie jak nic szalona istoto)))))) Odpowiedz Link
patka05 Re: patka 15.06.05, 09:23 Ja mojego namawialam na dentystę od 2 lat Przekonalam go dopiero ostatnio- poszlismy razem. Ale okazało się, że ja nie mam nic do leczenia, a moj biedaczek troche tego ma.... A pewnie, trzeba bedzie mu te cierpienia wynagrodzic A wy podzielcie sie potem z resztą fotkami ze spotkania w 3mieście )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: patka 15.06.05, 09:25 jak nie jak tak))) znaczy ja będę robić!!!! mnie na fotach nie będzie!!! aj będę naczelnym fotoreporterem)))) Odpowiedz Link
annalalik JAGODA 15.06.05, 09:26 Ty Pszczole pare fotek zrob cobysmy ja tez zobaczyly bo jak widzisz sie chce wymigac Odpowiedz Link
cytrusowa spotkanko i foty 15.06.05, 09:28 no foty bedą na pewno - chyba kazda z nas sie zaopatrzy w aparacik - Jagodka bierze i ja tez, a moze i kamerke wezme coby pownerwiac te, co nie lubią byc filmowane, hihihihih Odpowiedz Link
annalalik Re: patka 15.06.05, 09:26 Ja do 3miasta nie dam raczej rady jechac niestety. Ale fotkami z Ata ze spotkania w Chorzowie siem pewnie podziele hihi - jak Ata sie zgodzi ))) Odpowiedz Link
patka05 Re: patka 15.06.05, 09:28 To super A chwaliłam Wam sie już, że ja z "Waszych stron"? Rok temu przeprowadziłam się do Łodzi z Sosnowca a urodzona jestem w Jaworznie Odpowiedz Link
annalalik PATKA podpadła 15.06.05, 09:29 i nic nie mowisz????? Moj mezuś codziennie jest w Sosnowcu bo tam pracuje ) A w Jaworznie to ja mam rodzinke Jaki świat mały Odpowiedz Link
annalalik Re: patka 15.06.05, 09:30 Jak bedziesz tu gdzies w okolicy to daj znac hihihi Odpowiedz Link
patka05 Re: patka 15.06.05, 09:35 Jak będę odwiedzać rodzinkę to dam znać na pewno, ze jestem "w okolicy" Odpowiedz Link
annalalik Czesc Jagoda :* 15.06.05, 09:17 Jeszcze dzis mnie czeka odebranie wyniku prl i troche mam stracha Odpowiedz Link
sabi35 Kubańska Flota 15.06.05, 09:32 Ja tak to się już od rana zastanawiam jak wam to powiedzieć, hmm, wygląda na to, że u mnie trafiony zatopiony i otwieram tym dobrą passę dla całego wątku. Serio... Mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Kubańska Flota 15.06.05, 09:35 juhuuuuuuuuuuuuuuu odtańczyłam właśnie w biurze taniec rugbysty czemu oni się tak dziwnie na mnie patrzą? Sabinko a skąd wiesz? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Kubańska Flota 15.06.05, 09:34 SABI!!!!!!!!!!!! CZY JA DOBRZE KUMAM?????????????????????????????????? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Kubańska Flota 15.06.05, 09:35 Tak, dobrze kumasz. Nie wiedziałam tylko czy, jak i kiedy wam powiedzieć. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Kubańska Flota 15.06.05, 09:36 w dupe Cara Mikołaja ale jazda! po teście już jesteś? Odpowiedz Link
pszczolaasia NO ŻESZ MNIE ZARA ROZERWIE :))))))))))))))))))))) 15.06.05, 09:39 PROSTO Z MOSTU))))))))))))))) Ty diable, ty szatanico, mój Aniele zloty))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) no kurde............. POWODZENIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie wiem co ci z radości powiedzieć......... ty wiesz nie? Odpowiedz Link
bania79 Re: Kubańska Flota 15.06.05, 09:36 ojejcia!!!!!!!!!!!!!!! naprawdę to o czym myślę?????????????? a taka cichociemna była kurka noooooooooooooooooo Odpowiedz Link
sabi35 Re: Kubańska Flota 15.06.05, 09:39 W tym cyklu znowu zaczęłam mierzyć temperaturę, bo mój gin powiedział, że bardzo by się zdziwił, jeżeli miałabym owu. No i przedwczoraj (12dpo) zrobiłam sobie rano test (ale nie mówiłam żebyście na mnie nie krzyczały i był blado pozytywny, Natomiast dzisiaj (wg FF 14dpo, wg mnie 15) były kreski jak kiełbasy. Dlatego otwieram sezon dobrej passy, i oczekuje od was podobnych wiadomości Odpowiedz Link
bania79 Re: Kubańska Flota 15.06.05, 09:43 Matko kochana! Sabi gratulacje! dawaj fluidki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
tola79 Re: Kubańska Flota 15.06.05, 09:41 Saaaabiiiii gratulacje )))))))))) jeju, jak się cieszę ))))) przytulam do serducha zarażaj, nas, zarażaj! Odpowiedz Link
patka05 Re: Kubańska Flota 15.06.05, 09:42 To dlatego nie chciałaś się pochwalić linkiem fo FF "bo bedziemy krzyczeć" ? Jeszcze raz- wielkie gratki!! Odpowiedz Link
tola79 Re: Kubańska Flota 15.06.05, 09:36 Jeżżżżuuuuuuuuuuu SABI I Ty nic nie gadasz??? Kobieto bo mnie sie rece trzęsą mów szybko, WSZYSTKO CMOK *********************** Odpowiedz Link
tola79 Re: Kubańska Sabino 15.06.05, 09:38 Piszszszszsz bo ja ciagle klikam "odśwież" i oczy wypatruje ale jazda, jejciu ))))))) będziemy ciotkami ))))))))))))) Odpowiedz Link
patka05 Re: Kubańska Flota 15.06.05, 09:38 No to gratuluję kobieto!!! Będzie rybka, będzie rybka!!! ) Odpowiedz Link
cytrusowa Re: SABI!!! 15.06.05, 09:40 no patrzcie - najpierw pisze zagadke, a potem sie ukrywa!!! nie chce nam podac szczegolow??? czy musi wziac oddech przed wyjasnieniami.... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Na cześć Sabi i jej załogi 15.06.05, 09:42 hip hip - hurra hip hip - hurra hurra, hurra, hurra jesli są ortosy to mnie to (wiecie co) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Na cześć Sabi i jej załogi 15.06.05, 09:44 No ja się przyczajałam, bo hmm, wiem, że wam nie łatwo, wyślę, że mi wybaczycie. I wygląda na to, że to był ten seks z kostkami lodu A tak na serio, kto chce, mogę mu podesłać wykresik, bo naprawdę nie było w nim nic szczególnego. Odpowiedz Link
patka05 Re: Na cześć Sabi i jej załogi 15.06.05, 09:46 Ja chcę Też zaczęłam się bawić w FF kilka dni temu i na razie mnie to fascynuje Odpowiedz Link
alejandra1 sezon dobrej passy otwarty! 15.06.05, 09:42 troszkę milcząca byłam ale bywałam u Was regularnie poczytując Was z ukrycia. Sabi abrdzo się ciesze i dodam, ze ja dziś też znalazłm moją drugą co prawda nie tak "kiłbasianą' kreseczke. To chyba znak, ze zaczynamy forumowo hurtowo fasolkować. Teraz to już sie posypie jak z rekawa ))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: sezon dobrej passy otwarty! 15.06.05, 09:43 no właśnie Ola Ci napisałam się przeogromnie cieszę Odpowiedz Link
cytrusowa sabi 15.06.05, 09:44 no wiesz! balas sie nas??? my takie grzeczniutkie, kazda z nas skacze teraz z radosci, ze mamsz dwie kreseczki - i oczywiscie ciocia Madzia trzyma kciuki!!! Odpowiedz Link
cytrusowa chory ząb 15.06.05, 09:47 laski, a teraz z innej beczki, osobno bo nie chcialam smiecic na wątku gratulacyjnym sluchajcie, mam dwa zęby do zabiegu, tzn. jedną ósemkę do wyrwania, i drugi ząb do zabiegu chirurgicznego - usunięcie jakiegoś kawałka nerwu. no i tak se myślę, czy odpuscic teraz starania??? bo nie wiem, kiedy zrobię te zabiegi - postarma sie teraz w Gdansku, ale dwoch na raz nie zrobie, nie ma mowy! no a owu mi bedzie przypadac na dni w przyszlym tygodniu czyli jeszcze przed wyjazdem do Gdanska... Odpowiedz Link
cytrusowa Pszczola 15.06.05, 09:48 a jak to jest z tym wynikiem bet - juz zero? bo ja chyba nie doczytalam albo jeszcze nic nie pisnęłaś... Odpowiedz Link
patka05 Re: chory ząb 15.06.05, 09:49 z doświadczenia- nie staraj się o dzidzię w tym cyklu w ktorym będziesz mieć zabieg chirurgiczny. Ja po moim (też ósemka) miałam wysoką gorączkę i bardzo spuchniętą buzię przez kilka dni. Takie coś mogloby zaszkodzić ewentualnej dzidzi. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: chory ząb 15.06.05, 09:50 jak Cie nie bolą, to w następnym cyklu zrób z zebami porzadek ale bez wymigiwania a teraz jedz po M ile wlzeie of kors z kostakami lodu Odpowiedz Link
cytrusowa Re: chory ząb 15.06.05, 09:55 oj tak, z kastkami lodu, bo gorąc się zapowiada - nie tylko w pogodzie! Odpowiedz Link
tola79 Re: sezon dobrej passy otwarty! 15.06.05, 09:45 Nie no, żesz kurcze, Pszczoła, chyba razem nas rozerwie, bo gęba mi się smieje i chichocze jak debilka do monitora, a pan stazysta, co mi go tu własnie przyprowadzili, dziwnie się patrzy ))))))))))))) OLA!!! gratulacje i też pisz wszyściutko ino myk! SAAAABII, hurrraaaa )) Odpowiedz Link
bania79 Re: sezon dobrej passy otwarty! 15.06.05, 09:54 ja też straszne się cieszę sabi i poproszę o wykresuik to sobie pooglądam...chociaż! Odpowiedz Link
asiulka1976 juz wstalam :O) 15.06.05, 10:00 Oj posmac se nie mozna czy co ;o) Sabi pewno ze chcem !!!!!!!!!! dobra ide czytac dalej ) Nos zapchany :o( Odpowiedz Link
pszczolaasia net mi szaleje:(- Sabi 15.06.05, 10:09 Sabi bez jaj prosze tak.... nie masz się ukrywać, widzisz co za burzę wywołałaś jednym krotkim oświadczeniem, tak? tosz przeciez my, tak? jak Tola powiedziala- będziem ciotkami, tak? się cieszymy tak? prosze o szczegółowy opis jak co gdzie i kiedy, bo normalnie zara oszaleje))) powiem ci tak- POWODZENIA, POWODZENIA PO 10000- KROC POWODZENIA)))))) Cytruś..257- byłam rozczarowana trochę..liczyłam w skrytości ducha tak na 100 ..no ale nic pomęczę się jeszcze trochę i tyle. Odpowiedz Link
sabi35 Re: net mi szaleje:(- Sabi 15.06.05, 10:12 Ale wiesz, ja robiłam 12dpo i wiem, że to żadna pewność. Odpowiedz Link
pszczolaasia poczekamy zobaczymy.... 15.06.05, 10:18 ja poczekam...osz kurde wlałas trochę nadziei do mojego serducha)))) fajowo bedzie. okej ja poczekam na 100% info, ale cieszyc się mogę tak? tak po cichu? proooooooszszszszszęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: poczekamy zobaczymy.... 15.06.05, 10:22 Dziś 15 dzień ale wiesz, dla mnie to dopiero początek. Ja za ciebie cały czas trzymam kciuki. Kiedy USG? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: poczekamy zobaczymy.... 15.06.05, 10:31 ty się sobą martw!!!!!!! za kciukasy dziękuje Sabi naprawdę- jest to dla mnie cenne)) a na usg w piątek idę i na powazną rozmowę!!!! o!!!! kurde nie wiem co ci powiedzieć...mam nadzieję, że twoja wiara i moja wiara i dziewczyn wiara i kciukasy dadza radę!!! co ja gadam muszą dać radę)))))) Odpowiedz Link
sabi35 Re: poczekamy zobaczymy.... 15.06.05, 10:32 Dasz radę, ja ci to mówię. I naprawdę o tobie myślę. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: poczekamy zobaczymy.... 15.06.05, 11:14 tak sobie właśnie czytam i kciałam rzec, że nasza wszystkich wiara spowoduje, że dasz radę dotyczyło Ciebie Sabi...znaczy się, ze wierzymy szystkie, ze uda ci się teraz na pewno)))))) Odpowiedz Link
tola79 Re: poczekamy zobaczymy.... 15.06.05, 10:38 Pszczółko, ja też o Tobie myślę i chciałabym bardzo, żeby wiesz, ułożyło się tak, jak powinno i tak będzie, zobaczysz! I... no wiesz, co ) ** Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: poczekamy zobaczymy.... 15.06.05, 10:53 Toluś i wogle wszytskie cmokam ja bym bez was oszalała...jak bym Was nie poznała, to byscie kiedys przeczytali w gazetach- NA POMORZU MORD- MĄŻ ZAMORDOWAŁ ŻONĘ- PODOBNO DOPROWADZIŁA GOŚCIA DO ROZPACZY!!!! a tak mąż Was też kocha))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:07 sabi i 3 dni to przed nami ukrywalas ?? nie ladnie !!! BUZI BUZI hurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:12 no i czekamy na linka do FF ) a mi dzis tempka skoczyla )) Odpowiedz Link
annalalik Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:13 A zebysmy przytulanko widzialy to tam gdzie Ci napisalam zaptaszkuj wszystko w rubryce PRIVACY Odpowiedz Link
tola79 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:15 I dołączam się do Pszczólki - dawaj wszystko po kolei, jakaś kacja z lodem była, ja nic nie wiem??? )))) Może też wypróbuję, jak taka skuteczna )) (zwłaszcza, że mamy nowa lodówkę, więc pretekst by był) Odpowiedz Link
tola79 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:20 akcja, akcja - widzisz, z wrażenia nie wiem, co piszę )) Odpowiedz Link
sabi35 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:21 Tak publicznie? Było strasznie gorąco. Ach, nie, może na priva? Odpowiedz Link
tola79 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:23 Acha, gorąco, rozuuuumiem )) Nie pytam o nic więcej ) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:22 no to ja tez sie przyznam, no dobra .......... zrobilam test ) dzis rano w 7dpo i jedna krecha ) wiem, wiem za wczesnie no ale jakby juz wyszla to bym przegapila ) obiecuje ze teraz zrobie 10dpo ) Ps Troszku licze na ten cykl (zreszta jak kazdy) przytulanko w "te" dni test owu pokazal owu, skok piekny eehhh tylko czekac na II ;o) Odpowiedz Link
annalalik Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:24 ASIULKO - normalnie trzeba Ci wlac w goły tyłek... i po co Ci te testy które i tak nic nie pokażą? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:25 aniu a jakby juz pokazal ?? Sabi a tempki juz nie mierzysz ??????? jaka dzis mialas ??? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:26 sabi no i napisz w jakie dni przytulanko !!! Odpowiedz Link
annalalik Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:27 Sama wiesz ze pokazuje przed data @ tylko małemu odsetkowi dziewczyn! Poza tym myslalam ze juz masz dosc ogladania cieni itepe Odpowiedz Link
sabi35 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:26 Asiu, ja miałam śluz podbarwiony krwią dopiero w 8dpo, więc poczekaj jeszcze ze 2-3 dni. A i tak kreseczka zaczęła się pojawiać dopiero po 1-2 minutach i bardzo powoli (to był wg mnie 13dpo, wg FF 12) Odpowiedz Link
sabi35 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:27 No właśnie, zapomniałam to upublicznić. zaraz to zrobię. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:36 sabi mierz tempke i na beta leć ) i potem powtorz. Odpowiedz Link
sabi35 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:38 Tutaj się nie robi bety na własną rękę i nie ma laboratorium, trzeba przez lekarza. U lekarza pobierają krew i posyłają do laboratorium. Myślę, że pod koniec tygodnia zadzwonię do gina. Lekarz i tak powie, że do 12 tygodnia wszystko się może zdarzyć i każe przyjść tylko jak coś się będzie dziać. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:42 Łokropnosc !!! i nie prawda jest ze do 12tc moze si ecos zdazyc tylko przez cala ciaze !!! ja juz kurcze sie naczytalam moze i zle a moze dobrze bo mam wieksza wiedze i posiew bede robic co kwartla musowo!!! no i USG na poczatku jak wariatka to juz wiem a jeszcze w ciazy nie jestem (..a moze) Odpowiedz Link
sabi35 Re: juz wstalam :O) 15.06.05, 10:47 USG tak, ale może w 7 tygodniu (jak dotrwam), no a posiew i inne to standart. Asiu, jeszcze tylko parę dni Odpowiedz Link
jedna_chwilka chwilunia a dzie ja mam 15.06.05, 10:45 cud piękności wykresik Sabi? no dzie, pytam się grzecznie? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: chwilunia a dzie ja mam 15.06.05, 10:48 sabi podaj TU w ktorym dc bylo przytulanko !! Odpowiedz Link
sabi35 Re: chwilunia a dzie ja mam 15.06.05, 10:50 Wysłałam, nie wiedziałam że te ptaszki trzeba save! Odpowiedz Link
cytrusowa Re: chwilunia a dzie ja mam 15.06.05, 10:51 laski, ja spadam poki co, ale mysle ze za dwie godzinki wroce. o ile wogole wyjde, hihi, bo tabletki zoladkowe zaczely dzialac i ciagnie mnie wciaz kibelek... Odpowiedz Link
tola79 Re: chwilunia a dzie ja mam 15.06.05, 11:04 otwiera mi się hasło do wpisania, a wykresu ni ma... Odpowiedz Link
annalalik To ja spadywuje 15.06.05, 10:53 Ide po wyniki prl (oj ciekawa jesco to bedzie), na miasto i po Atke )) Odpowiedz Link
tola79 Re: To ja spadywuje 15.06.05, 10:56 No, to trzymam kciuki za prl (będzie spoko, obaczysz) i buźka dla Atki a tu dla Ciebie ))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Ojejku Sabinko 15.06.05, 11:03 jak to piknie wygląda.... się rozmarzyłam Odpowiedz Link
tola79 Re: Ojejku Sabinko 15.06.05, 11:05 Sabi, prześlij mi słoneczko swój wykresik jeszcze raz, plisssss Nie wiem czemu, ale wyskakuje mi hasło do wpisania Chcem wykres ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Ania hehhheee- przytyk zrozumialam:))) 15.06.05, 11:09 Atę wycałuj... ludzie jak wy szybko piszecie!!!!!!! mi net dziś szaleje nie nadażam z czytaniem...Asia ci to trza dupsko przetrzepać z tym testowankie..jak się obaczym to na ucho powiem ci parę słów do słuhu!!!! o!!!!! bo przy mężu nie można tak? to ci na ucho rzeknę!!!!! Cytruś ale pwadniesz później tak? Jagoda na ziemię wracaj- twój wykresik tez kiedyś będzie ładnie wyglądał))) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ania hehhheee- przytyk zrozumialam:))) 15.06.05, 11:10 No co !!! zrobilam bo a noz widelec juz by wyszedl a jak nie wyszedl znaczy ze pozniej wyjdzie ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ania hehhheee- przytyk zrozumialam:))) 15.06.05, 11:17 będzie klaps jak nic, już se tylek cebulą smaruj... jak znam Jagodę to nie odpuści)) p.s. nie wiem czy Wam mówiłam, ale moja siora na usg wczoraj była... będzie dziewczynka chyba. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ania hehhheee- przytyk zrozumialam:))) 15.06.05, 11:19 Łojej ciotka spineczki, kokardki, sukieneczki ........... i lalki barbie ) Odpowiedz Link
tola79 Re: Ania hehhheee- przytyk zrozumialam:))) 15.06.05, 11:20 Skąd ja to znam, też ciotka przecie od miesiąca pełną gębą jestem, hehe, Pszczoła, przybij )) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ania hehhheee- przytyk zrozumialam:))) 15.06.05, 11:25 no ja już w cichości wyprawkę szykuje, z tymże dwukolorową, bo jeszcze pewności nie mialam, ale tera... kurde ciekawam do kogo podobna będzie...się nie moge doczekać...wiecie najchętniej bym z nią do porodu poszła!!!!!! glupia jestem...Ola tez by chciała z kims iść, a ja się nie będę pchać, ale cicho wam powiem, ze są szanse...bo jej partner życiowy nie nadaje się na takie rzeczy))) mógłby zabić lekarzy, pielęgniarki...znaczy nerwowy jest, a ja jak wiadomo oaza spokoju , więc kto wie..może 23 października będę poród odbierać)) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Ania hehhheee- przytyk zrozumialam:))) 15.06.05, 11:27 U siostry mojego faceta był mąż i jej mama przy porodzie, możesz przecież razem ze szwagrem, tylko czy ci się nie odechce starań? Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ania hehhheee- przytyk zrozumialam:))) 15.06.05, 11:32 nie ale ja szwagra nie kcę bo mnie by mógł zabić, ja jego...wiesz takie niesnaski rodzinne, a siora ma sie tylko na mnie nerwować. ja wyczymala jestem mnie moze wyzywać Odpowiedz Link
tola79 Re: Ania hehhheee- przytyk zrozumialam:))) 15.06.05, 11:46 Acha, szwagier był cały czas przed porodem i przy porodzie też, choć pod koniec mówił, że chyba wyjdzie, bo już czuje, że wymięka, a jak już było po i wyszedł ze mną przed szpital odetchnąć powietrzem, to się chłopaczyna popłakał, normlanie kochany jest. Powiedział, że nie wyobrażał sobie, że to jest taki ból... Ale zuch chłopak, nie? )) Odpowiedz Link
tola79 Re: Ania hehhheee- przytyk zrozumialam:))) 15.06.05, 11:44 Ja Cie rozumiem Pszczoła świetnie, bo jak moja sister rodziła, to ja dreptałam pod okanmi szpitala, bo dalej by mnie nie wpuścili, więc stałam z zadartą głową, a pikawa mi chodziła, jakbym miała na zawł zejść i beczeć mi się chciało, ale ja też uchodzę za taką oazęi musiałam trzymac fason. Zresztą szwagier mnie przywlókł właśnie po to, żeby w razie co miał kto naszą mame reanimować, bo ona to dopiero przeżywała, że hej. Kurka, czułam się, jakbym sama miała rodzić Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Ania hehhheee- przytyk zrozumialam:))) 15.06.05, 11:56 ja się też nie mogę doczekać...ciekawam bardzo co z takich dwóch "zaraz" może wyjść)) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Ojejku Sabinko 15.06.05, 11:09 bo to pierwszy wykres mi tez taki przyszedl ale kolejny jest juz OK ) tylko na dole pod wykresem zaznacz cencjusz bedzie wykres bardziej widoczny )) CYTRUS poslalam ci npr na priv ) Odpowiedz Link
tola79 Re: Ojejku Sabinko 15.06.05, 11:11 A ja drugiego nie dostałam Asiulka będzie dobra, Asiulka sie podzieli... ?? )) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Pszczoła 15.06.05, 11:18 ależ ja jestem na ziemi tak tylko czasem bujam w obłokach w poszukiwaniu bodźca * a tak poważanie, ustaliliśmy, że zmienię lekarza. Będę się musiała zapisać do nowego gina tak aby śledził ze mną cały następny cykl, a kurtka na wacie za dużo mam teraz na głowie, dodatkowe obowiązki w pracy, dom, kredyt, gonię w pietkę rormalnie ten wyjazd 1ego to dla mnie szansa na odsapkę Odpowiedz Link
jedna_chwilka Asiulka 15.06.05, 11:21 no właśnie, nie myśl sobie, że się nie doczytałam czyś Ty kobito całkiem od zmysłów odejszła??? no ja nie wiem co Ci zrobię jak Cię zobaczę, gdzie Twoje zwoje? co robiom mózgojady sie pytam!!!! Odpowiedz Link
bania79 Sabi 15.06.05, 11:29 ja tez wykresa nie doatałam, a prosim bardzo prosrim już od wielu wątków! na spotkaniu byłam, to nie nadążałam! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulka 15.06.05, 11:33 no co no co !! twardzielki sie znalazly no !! ciekawa jestem czy Wy tak spokojnie czekacie do 14dpo, no przyznac sie !! Odpowiedz Link
sabi35 Re: Asiulka 15.06.05, 11:36 Ja nie dałam rady. A jeszcze w niedzielę przejchałam 60km na rowerze i wieczorem byłam na imprezie Tego się nie da wytrzymać. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 15.06.05, 11:30 się bój maleńka...jak tu przyjedziesz...Pan niech zaczyna pakowac...bo cię na rekach będzie musiał do hotelu nieść...bo wiecie tam potem jest błykoteka... możem poszaleć... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Pszczoła 15.06.05, 11:35 to czebaby sie jakoś odstrzelić walnąć se brokat, TAM Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 15.06.05, 11:39 ja nie mogie pracować.... sie leje albo na przemian łzami do monitora ze wzruszenia zalewam!!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: Pszczoła 15.06.05, 11:41 a ja zaraz idę na angielski, właśnie zjadłam galaretkę albo sylc jak wolicie. Odpowiedz Link
asiulka1976 wiecie co Wam powiem 15.06.05, 11:58 boli mnie dol brzucha tak samo jak w zeszlym cyklu ale w tym nie biore duphastonu !!! Odpowiedz Link
bania79 Re: wiecie co Wam powiem 15.06.05, 12:07 Asiulka, ja tam nie wiem czy to dobrze czy źle... zagłuszam wszystkie objawy i totalnie nie myślę o tym. teraz chwilowo zajęta jestem cieszeniem się z moimi dwiema koleżankami ich szczęściem! Postaraj się nie analizować. Będzie ci lżej! Oczywiście kciuki trzymam!!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: wiecie co Wam powiem 15.06.05, 12:14 czy ja cos analizuje- nie ) MOglabym powiedziec ze mam katar a w zeszlym cyklu nie kurcze a moze to objaw ciazy ??? hiihhihi wychodze z zalozenia ze jak bedzie to bedzie i juz no ale wolalabym aby juz bylo powoli mam dosc czekania i stania w miejscu eehhh Odpowiedz Link
bania79 Re: wiecie co Wam powiem 15.06.05, 12:31 Asiulka, ja nie mialam nic zlegio na mysli. Wiem, ze osatatnie dni są najciezsze bo czlowiek ma juz wielka nadzieje i dosyc czekania! Ale damy rade!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 a przy okazji porzadeczek :O) 15.06.05, 12:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=24903886 Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: a przy okazji porzadeczek :O) 15.06.05, 12:39 oba trzy filmy sa OK hihhihiih www.vul.cz/webvidea/videa.htm ale ostatnie dwa petarda hiihhiii Odpowiedz Link
zuzia36 :((((( 15.06.05, 12:51 Cześć dziewczyny!!!!!!!!! Coś ostatnio nie mam na nic czasu... A przed chwilą dzwonił do mnie mój gin. Dostał mój wynik cytologii i mu sie nie podoba. Chyba znowu mam grzybka!!!!!!!!!!!! Ja już mam dość!!!!!!!! Ciągle coś !!!!!! Ale dla mojej kruszynki wszystko zniose. Najgorsze jest to, że cytologię miałam robioną prawie miesiąc temu, a ja do tej pory nic nie czuję żebym jakiegoś grzyba miała.... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: :((((( 15.06.05, 12:55 zuziu bedzie dobrze zobaczysz !!!!!!!!!!!!! www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18968.php Odpowiedz Link
bania79 Re: :((((( 15.06.05, 12:55 Zuziu kochana, miejmy nadzieję, że wszystkio będzie dobrze. kiedy idziesz do ginka wyjaśnić całą sprawę? Odpowiedz Link
zuzia36 już wróciłam 15.06.05, 13:28 to są właśnie plusy pracy w szpitalu No więc gin powiedział, że to może byc sprawka zabiegu lub mojego długeigo krwawienia przed poronieniem. Nie badał mnie, bo jak to powiedział - nie chce ciał obcych wprowadzać. Pytał się abu czy nie mam jakiś upławów, albo swędzenia. Nic takiego nie mam, poza takim jakby "uczuciem obtarcia", nie wiem jak to określić.... no tak jak się nieraz za dużo na twardym siodełku na rowerze pojeździ, to ja mam takie uczucie jak chodze w ciasnych spodniach, ale oczywiście nie powiedziałam mu o tym. Sama jestem zła na siebie, ale przy nim nieco głupieję i zapomnianm połowę tego co się miałąm spytać. Dostałam gynalgin i leo - coś tam. Mam do wszystko dowcipnie przyjmować przez dłuuuuuuuuugo czas. Co Wy na to????? A i doczytałam się... GRATULACJE DLA SABI !!!!!!!! trzymam kciuki!!!!!!!!! Pszczołko a jak Twoja beta, bo wiem że miałaś robić, a nie doczytałam czy spadła czy nie Odpowiedz Link
bania79 Re: już wróciłam 15.06.05, 14:05 Zuziu, no to chyba dobrze, że masz już lekarstewka. grunt to leczyć kiedy jest na to czas! będzie dobrze... Odpowiedz Link
asiulka1976 kalafiorowy mozg hihiihhihi 15.06.05, 13:24 szukam czegos na obiadek i ......... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=777&w=24735008&v=2&s=0 Odpowiedz Link
sabi35 Re: kalafiorowy mozg hihiihhihi 15.06.05, 13:56 A jadłaś już kalafiorka nadziewanego mięskiem? Odpowiedz Link
bania79 Re: kalafiorowy mozg hihiihhihi 15.06.05, 14:04 ohydztwo ta paciaja... przynajmniej wyglądowo! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: kalafiorowy mozg hihiihhihi 15.06.05, 14:06 nie jadlam wole sam z blka tarta ) wczoraj dodalam brokuły pyszne !!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 nie wytrzymam zaraz 15.06.05, 14:07 Te objawy ciazowe (czyt.katar) sa okropne, ledwo dycham :o( w/g zazady jeszcze 5 dni bo podobno leczony 7 dni nieleczony tydzien ) Odpowiedz Link
bania79 Re: nie wytrzymam zaraz 15.06.05, 14:10 ja też chorowitka, to sobie możemy ręce podać... Odpowiedz Link
tola79 Re: nie wytrzymam zaraz 15.06.05, 14:12 Biedactwa, ja miałam to samo miesiąc temu, a teraz Wy... Cmoki Odpowiedz Link
bania79 Re: nie wytrzymam zaraz 15.06.05, 14:14 na dworze ukrop, a ja mam w biurze zimne stopy... chyba zaraz urwę sie do domu, bo nie chcę, żeby mi się pogorszyło! Odpowiedz Link
tola79 Re: nie wytrzymam zaraz 15.06.05, 14:16 Baniuś, zmykaj do domku rozgrzewać stópki Odpowiedz Link
pszczolaasia kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:16 znowu roboty w bród)) brzuch mnie boli jakbym miała @ dostać..ciekawe..przyjdzie czy nie o to jest pytanie PROSZĘ CIĘ @ PRZYCHODŹ SZYBKO!!!!!!!!!! ło Dżizessss ale byłoby wekstra bo to by oznaczało, że mi się całkiem szystko nie popieprzylo za przeproszeni8em, ale na razie tylko boli... no nisz poczekamy...kiedys to było fajowo, cycki zaczynały mnie boleć przed..tera mnie cycki bolom od kwietnia, więc nie ma reguły... i tera nie wiem czy mam sie do niego na piątek umawiać czy jednak nie...no nic pozostaje czekać. Zuza 257- spadła, ale za malo jak dla mnie. Odpowiedz Link
sabi35 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:18 To bardzo się cieszę. Może nareszcie twój organizm się opamiętał Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:28 może, może, ale ja czekam na jakieś konkretne ruchy a nie bóle brzusia...jak się ze mnie poleje, to wtedy będę wiedzieć o co chodzi nie żebnym nie wiedziała, ale wolałabym mieć szystko uporządkowane... bo na razie czekam na cud jakowyś albo co. no nic, co ma być to będzie co nie? jak się czujesz? a swoją drogą kalafior nadziewany mięskiem to jest to, o czym tygrysy marzą najbardziej ) nie oglkądałam tego co tam Asiulka wstawiła, ale kalafior bym se zjadła... Odpowiedz Link
sabi35 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:37 Ja dzisiaj idę na imprezę na wolnym powietrzu i na koncert plus tańce. Tam będę też coś jadła. Ale nie kalafior, a też sobie narobiłam smaka. Odpowiedz Link
zuzia36 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:29 ale spada, a to już jest coś. A jeszcze jak Cie brzuch boli, to może wkońcu przyjdzie @ i bedzie już 0. Trzymam kciuki!!!!!! Właśnie rozmawiam z mamą przez gg i napisałam jej o moim zapaleniu, a ona na pocieszenie mi pisze że inne w moim wieku to już wypalanki mają !!!!!! Ma dar pocieszania moja mamuśka Odpowiedz Link
tola79 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:35 Zuzia miała na myśli pewnie elektrokoagulację. Miałam, przezyłam, więc chyba ja jestem ta "inna" Odpowiedz Link
bania79 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:38 Toluś, ja też... to chyba od wieku nie zalezy tylko od lekarza prowadzącego... ja podobno niepotrzebnie mialam, ale sie po fakcie dowiedziałam! cóż... Odpowiedz Link
sabi35 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:39 Ale czy tego się nie robi na nadżerkę? Moja przyjaciółka też miała i to w bardzo młodym wieku. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:42 Ja nadrzerke leczylkam 10 lat !!!!!!! globulkami az w koncu po poronieniu ginka stwierdzila ze na wszelki wypadek ja zasklepimy i mam spokoj potem dowiedzialam sie ze rozne zabiegi na szyjce moga powodowac problemy z ciaza :o( znalazlam cos na temat tego cuda ktorym mnie potraktowano forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=21799521 Terazniejszy moj ginek jest zadowolony ze nie mam nadzerki hhmm Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:43 ah chcialam powiedziec ze podczas tej nadzerki mialm cytologie "3" potem juz "2" i tak zostalo ) Odpowiedz Link
tola79 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:50 Przybij piatke, dokładnie tak samo u mnie Odpowiedz Link
tola79 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:50 Asiulka, pocieszę Cię, że ten preparat też przerabiałam, taki jeden na mnie ćwiczył, ale nie pomogło. Potem znalzłam porządnego lekarza i ten wreszcie mi pomógł. Też wiem, że podobno lepiej nie robic nic z szyjką, ale czasem jednak trzeba, bo może się paprać i paprać, a to czasem jeszcze gorzej... Odpowiedz Link
tola79 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:43 Tak, miałam nadżerkę i chociaż wiem, że szkoły sa różne, to mój lekarz uznał, że w moim przypadku taki zabieg jest konieczny. Od tamtej pory mam spokój, żadnych zapaleń, nic (odpukać). Ale za to jestem hm... inna )) Odpowiedz Link
tola79 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:46 Taaa, Sabi, właśnie, stara i zużyta ))) hihi Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:51 wiecie ja też mam nadżerkę ale mój lekarz powiedział, ze są priorytety... jesli chcę zajść w ciąże to się potem nadżerką będziem zajmować, z tym zdążymy, tym bardziej, ze cytologie mam II grupę caly czas, więc...nie jest tragicznie. a stany zapalne wyleczyłam szystk9e, ale grupy cytologicznej mi nie zmieniły... dużo się tera pisze o nadżerkach na "forum zdrowie"...ciekawe teorie..mój gin uważa tak, to ja tez tak uważam i tyla..nie znam się na tyle na tym, zeby coś gadać... a z doświadczenia wiem, niestety, że tyle ile jest lekarzy, tyle cholernych opini, na jeden i ten sam temat. smutna prawda. Odpowiedz Link
tola79 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:57 To prawda, że ile lekarzy... Ja tam uważam, że u mnie trza było i juz, bo zaczynało być nieciekawie - non stop stany zapalne , a i sama nadżerka dawała się we znaki - grupa III, badania histopatologiczne, oczekiwanie na wynik, czy to już rak, czy jeszcze nie... brrrrrrrr Ważne, by zajął się tym naprawdę dobry specjalista, bo prawda jest, że jak dorwie się do dziewczyny jakiś oszołom, co nie zasługuje by go nazwać choćby rzemieślnikiem, to niestety potem są różne historie z bliznami itd., więc dobry zaufany lekarz to podstawa. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:55 nie Tolus oczywiscie lepiej czasem nadzerke wyleczyc niz ma w ciazy powodowac krwawienia!!! no mi na szczescie pomogl soclogyn Odpowiedz Link
tola79 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 14:59 I całe szczęście, że mamy to za sobą )) Bo tera inne rzeczy są na głowie, nie? ))) Odpowiedz Link
tola79 Pora na mnie 15.06.05, 15:06 Pomalutku zaczynam składać zabawki na biurku I biegnę do domciu A na obiad zrobię... Pszczoła, zgadnij, co???????? Knedle z truskawkami ))))))))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 15:07 no ja mam to szczęście, ze ona nie daje żadnych negatywnych objawów, poza dużą ilością śluzu, ale na to nie narzekam, wiec... poza tym cytologia zawsze jest II grupa i żadnych więcej obajwów więc...niech sie goni moja nadżera w piętke nawet! ale jak jest tak jak u Toli, to pewno, zresztą moja siora, ktora jak wiadomo zrobiła mnie ciotką, w zeszłym roku miala usuwaną nadżerę- znaczy wymrażaną, leczymy się u tego samego lekarza, więc miala już sprawy powazne- wlasnie III grupę itd. a ja sobie śmigam))) Odpowiedz Link
tola79 Re: kurde ale fajowo:)) 15.06.05, 15:10 Nie no, ja nie twierdze wcale, że zara trzeba łapać za pogrzebacz i wypalać Jak jest cyt. ok i nic tam sie nie pałęta, to można sobie śmigać )))))) Odpowiedz Link
jedna_chwilka a mnie cuś nie halo jest 15.06.05, 15:06 nie wiem co jest grane, poddenerwowana za siebie i jeszcze 2 inne osoby, jakaś taka bojąca, uciekałabym ... Odpowiedz Link
tola79 Re: a mnie cuś nie halo jest 15.06.05, 15:07 Chodź Jagódko, chodź do cioci Toli, ciocia przytula... Odpowiedz Link
sabi35 Re: a mnie cuś nie halo jest 15.06.05, 15:08 ja też, chodź dziecko i przytul się do mego łona Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a mnie cuś nie halo jest 15.06.05, 15:10 lo matko, co się dzieje? Jagoda, Sabi raporcik!!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: a mnie cuś nie halo jest 15.06.05, 15:11 Nie wiem, ale lecę z odsieczą tak na wszelki wypadek Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: a mnie cuś nie halo jest 15.06.05, 15:09 Jagoda czaśnij pięścią w stół!!!! może pomoże co? Tola- kiedy ty mas ztermin ewentualnej @? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Jagódka 15.06.05, 15:15 nie wiem co mi jest taki stan mam nie za ciekawy kurde balans chyba mnie szystko dołuje, te szystkie sprawy + zmiana lekarza... eee przejdzie mnie do jutra Odpowiedz Link
bania79 Re: Jagódka 15.06.05, 15:18 jagódko, no czasem tak każdego nachodzi... ale odgoń czarne myśli, mietka sobie posłuchaj czy cuś i będzie lepiej... od razu lepiej! Odpowiedz Link
tola79 Re: Jagódka 15.06.05, 15:26 Mietka? Jakiego Mietka? Czyżby tu była jakaś wielbicielka oprócz mnie? Odpowiedz Link
tola79 Re: a mnie cuś nie halo jest 15.06.05, 15:13 Termin? Dopiero co miałam, daj se spokój, ile można? A cooooo? Do truskawek pijesz? ))))))))))) Odpowiedz Link
tola79 Re: Pszczoła 15.06.05, 15:17 Bo Pszczoła sie pyta, kiedy ja mam mieć @ ) A ja tylko tak sobie truskawki wcinam, bo lubię )))) Pszczólko Odpowiedz Link
bania79 Re: Pszczoła 15.06.05, 15:17 no wlasnie, ja truskawy jadlam wczoraj a nie czekam na @ oj nie czekam... Odpowiedz Link
sabi35 Re: Pszczoła 15.06.05, 15:21 Ja tylko chciałam wiedzieć czy kwaśne mleczko czy szampanka Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 15.06.05, 15:22 sama nie wiem.... dzisiaj mleczko!!!!! )))))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 15.06.05, 15:20 aaaaaa tak se...wiecie..licze..kiedyś miałam was szystkie uporządkowane...tera się mi gubicie kurtka na wacie))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 15.06.05, 15:22 och taksobie liczę, bo Toluś nbajwyraźniej obsesyję ma jakąś i kcialam tylko info podstawowe, Bania- uszy do góy Jagoda też Odpowiedz Link
asiulka1976 czy czeeste kichanie to ......... 15.06.05, 15:22 ......... tez objaw ciazy ??? hihhihii www.icq.com/friendship/pages/browse_page_18981.php Odpowiedz Link
bania79 Re: czy czeeste kichanie to ......... 15.06.05, 15:25 taa, cały ten nasz katarek to jeden wielki objaw... Pszczólko, jak będę znowu beczeć niedługo to bedziesz pierwsza wiedziała, tylko, że ja obiecałam nie beczeć! Odpowiedz Link
sabi35 Re: czy czeeste kichanie to ......... 15.06.05, 15:27 To może koniecznie z tym lodem spróbujcie jak przyjdą upały? Odpowiedz Link
bania79 Re: czy czeeste kichanie to ......... 15.06.05, 15:29 No ale upaly sa, ale katarek nie pozwala na lód... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: czy czeeste kichanie to ......... 15.06.05, 15:29 alesz becz sobie, jak ci to pomoze to chodź do mnie i będziem razem beczeć, a co!!!! połozymy sobie główki na kanapce i będziem ryczeć jak lwy albo krokodyle!!!! a mój i twój Pan będa nam napoi donosić, coby płynów w organiźmie nie zabrakło, do produkcji łez oczywiście Bania no coś ty.. Odpowiedz Link
pszczolaasia Asia:)))) 15.06.05, 15:27 ja tam nie kichałam)) ale powiem Wam tak, mam nadzieje, że siora się nie obrazi, że tajemnice jej alkowy zdradzam... w trakcie....eeeee....poczęcia...siostra w eeeeeee....kluczowym momencie kichnęła i że tak powiem...jej życiowego partnera ....eeeeeee.... wymiotło))) się smieli, ze nic z tego nei wyjdzie, bo nic nie dostalo się do srodka, czyt..ulało się chłopcu)) a jednak- to było to kichnięcie))))))) więc never noł bejb)) Odpowiedz Link
bania79 Re: Asia:)))) 15.06.05, 15:28 a to pięknie z tym kichaniem! No nam sie nic takiego nie zdażyło, ale szns nie przekreślam... Odpowiedz Link
sabi35 Re: Asia:)))) 15.06.05, 15:29 A mojemu facetowi się strasznie podoba jak kaszlę (ale nie specjalnie i nie w kluczowym momencie), ale czy to pomaga to nie wiem Odpowiedz Link
tola79 Re: Asia:)))) 15.06.05, 15:31 PSZCZOŁA ))))))))))))))))))))))))))) Nie no, dzięki, teraz to wiem, że będę mieć humor na cały dzień )))))))))))) Ulało się chłopcu ))))))))))))))))) A JEDNAK wyjszło Dobra, laseczki, spadywuję Buźka dla wszystkich i do jutra ) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Tola 15.06.05, 15:34 a pamiętacie hejnał, jego wykonawca w trakcie grania dostal sczała i przestał... myśmy tak ostatnio mieli, kiedy nam otworzono w trakcie drzwi do pokoju.... Odpowiedz Link
sabi35 Re: będzie kiedyś zawał 15.06.05, 15:38 Kiedyś będą was dzieci przyłapywać, jak córeczka moich znajomych, która podobno spała snem kamiennym i nagle rozległ się jej głos: tatusiu, husiasz się? Odpowiedz Link
sabi35 Re: Tola 15.06.05, 15:36 Oboje czy twój M? A znacie to: Pasażer: Panie, a w Zimnej Wodzie staje? Kierowca: No chyba tylko kaczorowi! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 15.06.05, 15:35 Juz mam dosc tego kataru i tego kichania, oczywiscie jakby moj M tak sie czul jak ja to bym skakała przy nim z herbatka i tabletakmi ale ja nie obiad robie pozmywalam, posprzatalam gryzoniowi eehhh no ale jak przyjdzie z pracy udam ze umieram (no tak sie czuje co prawda). Wczoraj kochany mezus jak juz w lozeczku lezalam przyniosl herbatke z miodkiem ) Odpowiedz Link
sabi35 Idę 15.06.05, 15:55 bom zmęczona, a tu jeszcze na imprezę się wybieramy. Przez ten angielski to nawet nie miałam przerwy. Trzymajcie się i duża buźka! Odpowiedz Link
cytrusowa przyszlam 15.06.05, 16:14 hej laski, mnie tez nie dizala, tzn. teledysku brak Jagódko! A tak poza tym to ja cie sciskam na poprawe humoru i donosze, z ejutro bedą mnie kluc i wlewac kontrast - i moj zoladek odsloni przede mna swe tajemnice, hihih. reszta dziewczyn - to takie upaly w Polsce??? Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: przyszlam 15.06.05, 16:23 jak to mp3 nie odtwarzacie? nie ma teledysku wysle wam w innym formacie Odpowiedz Link
asiulka1976 normalnie cudo !!!!!!!! 15.06.05, 16:31 img91.echo.cx/img91/6611/11171023dm.jpg Odpowiedz Link
asiulka1976 hihihihi Ania to tez dla Ciebie :O) 15.06.05, 16:35 img91.echo.cx/img91/6611/11171023dm.jpg img29.echo.cx/img29/5876/normal4909029xq.jpg img139.echo.cx/img139/9656/normal4584586dh.jpg Odpowiedz Link
patka05 Re: przyszlam 15.06.05, 16:40 U mnie (Łódź) upał i to w tym najgorszym wykonaniu- tj. duszno i pot sie leje. Ale lepsze to niż deszcz )) Odpowiedz Link
asiulka1976 Tak teraz wygladam :O) 15.06.05, 16:37 img93.echo.cx/img93/3658/0127wh.jpg Odpowiedz Link
asiulka1976 troszku dzis przesadzam z tymi linkami hihiih 15.06.05, 16:38 ale znalazlam program fajny mozna wkleic zdjecie z kompa i puscic pod linkiem no i humorzaste strony łogladam )) Odpowiedz Link
nitka111 Jestem ....... 15.06.05, 16:38 GRATULACJE DLA SABI !!! i wracam dalej czytać. Odpowiedz Link
pszczolaasia dotarłam do domu i obejrzałam Mietka..... 15.06.05, 17:24 no dziewczyny, jak się spotkamy, to cza będzie uważać, zeby o nas pieśni Panowie nasi spiewac nie musieli.... skąd ty to masz diable mój tofany, szalona Jagodo??????? Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: dotarłam do domu i obejrzałam Mietka..... 15.06.05, 17:26 wiesz pszczola tez sobie tak pomyslalam hihihihi raz w zyciu chodzilam na czworaka a moj Pan za mna hihihihi tez na czworaka,a parą z ktora pilismy zasnela na trawniku przed domkiem hihhihiih Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: dotarłam do domu i obejrzałam Mietka..... 15.06.05, 18:00 )))))))))))) no to będzie cza Asia uważać, żeby tego nie powtórzyć)))) Odpowiedz Link
asiulka1976 hihhihih 15.06.05, 18:16 No mam dzis humor ze az hiihhiih co chwilka coz znajduje glupiego ;o) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22&w=24920533&v=2&s=0 najlepszy jest komentarz: yoma 15.06.2005 17:29 A było nie wyciskać tak mocno, przecież to nie jest wymię Odpowiedz Link
annalalik I'm back 15.06.05, 18:27 1. PROLAKTYNA 19.08 ng/ml (norma 1.2 - 29.93 ng/ml) 2. Ata jusz pojechała z menszem do rodzinki. Znaczy sie Ata byla bez mensza u mnie ale potem zesmy sie spotkali wszyscy na chwilke (my i menzowie). Powiem tak: Ata mowila ze jest małomowna i takie tam - a jak mysmy sie rozgadały to nam czasu brakło... Znaczy pewnie bysmy tak jeszcze dlugo mogły hihi Zaraz fotke obrobie i podeślę Wam (Beata nie krzyczała jak ją robiłam) Monsz Atki tez super facet ))) 3. Pszczoła - jaki przytyk??? ze ja niby cos ?? 4. Jagoda co jest z Toba? Odpowiedz Link
asiulka1976 Chodzcie "tam"............. 15.06.05, 18:31 pogadac mi sie chce a GG nie dziala ;o( Odpowiedz Link
jedna_chwilka aaa nic Aniu 15.06.05, 18:36 tak mi jakoś nie wiem jak supcio, że z Atką się widziałaś Odpowiedz Link
annalalik Re: aaa nic Aniu 15.06.05, 19:42 a nie poszły do Ciebie?????????? no to jusz sle Odpowiedz Link
jedna_chwilka nosz kurde 15.06.05, 19:54 do tej nowej lekarki co to mialam sie zapisać do połowy sierpnia jest overbooking! kurka no, ni ma terminów, male szanse na zwolnienie chocby jednej malej wizytki! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: aaa nic Aniu 15.06.05, 19:53 Ania słucham sobie Hooverphonic- tenks bejb za tą piosenkę...uwielbiam ją)))) tak na mnie dzisiaj działa jakoś...tak.... ekstra...lecę dalej słuchać)) papatki!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
annalalik JAGODA 15.06.05, 19:56 To moze innej ginki poszukasz co?? Tylko 1 porzadna na cala warszawe? Odpowiedz Link
asiulka1976 ania 15.06.05, 20:00 sorki ze tak ucieklam ale M wrocil i obiadek poszlam szykowac a teraz na meza kompie pisze (wwwwrrrrr) mozesz mi wyslac jeszcze raz zdjcia ?? i nr GG Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: JAGODA 15.06.05, 20:00 no nie... ale mnie rece opadli po rozmowie z kumpelka ktora szczesliwie zaszla i leczyla sie u mojej i tez jej z taaakim spokojem mowila, zeby sie nie martwic i nie robila nic - jak u mnie kurde balans a ja juz nie chce tak, chce zeby lekarz mial dla mnie czas i zrozumienie wiesz, nawet jesli przyjdzie mi za to slono zaplacic... a ta do ktorej mam sie zapisac jest z kliniki ktora mam zapewniona w opiece medycznej firmy ale tez przyjmuje prv i pierwsza wizyta jest w klinice a druga juz prywatnie w innej klinice...a ta druga klinika juz nieczynna jest o tej godzinie, wiec nic nie wiem az do jutra. Juz mi sie ten czas dluzy jak cholera. Ja mam 33 lata - to kurde w morde jest duuuuzo. Sił mi brak Odpowiedz Link
annalalik Re: JAGODA 15.06.05, 20:07 No to trzymam kciuki bys sie do tej kliniki dostała bez problemu. Wiem ze masz juz dosc ale nie poddawaj sie Słońce kochane. Ja z Toba cały czas Odpowiedz Link
annalalik Re: JAGODA 15.06.05, 20:12 BACZNOŚĆ - zakaz biadolenia - nakaz picia piwa!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: JAGODA 15.06.05, 20:09 ej, ej, ej Jagoda do diabła co ty wygadujesz!!!!!!!!!!!!! prosze natychmiast wywalić to slowo, ze duzo lat masz!!!!!!!!!!! masz se zakonotowac, że weszłaś dopiero w lata młodości!!!!!!!!! do diabła nie znosze takiego gadania, że po 30- tce ma się duuuuuużżżżo lat. masz dokładnie tyle lat na ile się czujesz, a nie czujesz się źle!!!!!!!!! jesteś do diabła młoda, ładna, fajowa i tego się masz trzymać!!!!!!!!!!! niektoprzy tak mają, że qrwa kichną (moja siostra!!!) i zajdą a niektórzy muszą się nieźle napieprzyć, żeby zostać rodzicami. i my nietstey musimy się napieprzyć po prostu!!!!!!! sorry za słownictwo!!!!!!1 Aniele, ja rozumiem, że sił ci brak, ale do diabła nie podawaj się, ja wiem , że dużo się na ciebie zwaliło, ale ten dół to chwila, wiesz..on minie..mówię to ja specjalistka od powalonych dołów!!!!!!!! rybo kurde, NIE JESTEŚ STARA!!!!!!!!!!!! nosz bym ci tak w tyłek dała wychudzony tera, że szok... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: JAGODA 15.06.05, 20:12 tylko kichnięcie Twojej siory pozwala mi wyjść tera z roboty z uśmiechem ściskam w pasie o ile da się ja to chyba se juz net dzis podaruje, dupowy mam stan, ale jutro poprawa gwarantowana, nawet moze lat mi ubędzie Pszczoła co ja bym bez Ciebie, i Was oczywiście szystkich poczęła ********** Odpowiedz Link
annalalik Re: JAGODA 15.06.05, 20:13 Ja chce wiedziec co bys poczela ))) albo co poczelas albo co poczniesz ))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: JAGODA 15.06.05, 20:14 Jagoda każdy ma porawo do biadolenia do diabła i każda z nas to robi, ale nie waż mi się więcej, jak cie tofam narzekać na wiek, bo jak przyjedziesz do Gdyni, to pierwsze co zrobię, to nakrzyczę na ciebie na całą Bacówkę!!!!!!!! Odpowiedz Link
patka05 Re: JAGODA 15.06.05, 20:15 Że się tak wtrącę, pozwolicie, piwo to świetny pomysł na wszystkie troski ) Ja sobie właśnie wareczkę popijam i juz mi wesoło Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: JAGODA 15.06.05, 20:17 a ja herbatę zieloną))))))))))))))))) i czytam wieści w necie o słuzbie zdrowia... można oszaleć....przestaje się pewnym rzeczom dziwić... Odpowiedz Link
annalalik A ja gingesra 15.06.05, 20:19 ktorego z Ata nie dalysmy rade wypic bo czas nie pozwolil Odpowiedz Link
annalalik Re: HALO??/ 15.06.05, 21:17 No moj serial sie skonczyl hihi Ostatnio wogole tu marnie z frekfencja Odpowiedz Link
patka05 Re: HALO??/ 15.06.05, 21:21 Teraz chyba "Na wspólnej" leci A jak tam Ania, humorek dopisuje widzę, pewnie to po trochu zasłga Atki Clo nadal nie daje źle o sobie znać ? Coś mam dobre przeczucia Wobec Twoich starań )) Odpowiedz Link
annalalik Re: HALO??/ 15.06.05, 21:25 Clo narazie siedzi we mnie cicho. A humorek dobry to zasługa Atki no i pewnie tez tego ze prolaktyna w normie (19,08 ng/ml) Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: HALO??/ 15.06.05, 21:28 jestem juz po wspolnej ) moj M mowi ze mam uczulenie na komputer bo jak lecial film to nie kichalam a teraz juz kilka razy hihhihhih Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: HALO??/ 15.06.05, 21:31 wcale nie hihihihi bo czasem ni ezdaze i mam monitor opluty Odpowiedz Link
patka05 Re: HALO??/ 15.06.05, 21:35 annalalik napisała: > wycieraczki zamontuj ;> A reszta gdzie? Śpi? Odpowiedz Link
annalalik Re: CZAT teraz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.06.05, 21:58 PATKA - maila odbierz Odpowiedz Link