caline-czka 12.03.06, 16:15 Czy temperatura może tak spaść, czy jeśli jest poniżej czerwonej linii, to oznacza, że owulacji nie było? Ps mam nadzieję, że link będzie się otwierać... www.fertilityfriend.com/ttc2/index.php?interface=0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
caline-czka Re: pytanie o temperaturę 12.03.06, 16:23 Kurcze,widzę, że stronka wymaga podania hasła, jak załączyć link, żeby otwierał się bezpośrednio? Chodzi o to, że najwyższą temperaturę z niższych miałam 36.8, a dziś 3 dni po owulacji temperatura spadła do 36.8, czy to jest dopuszczalne? Odpowiedz Link
yskyerka Re: pytanie o temperaturę 12.03.06, 17:09 Zakładka po lewej stronie Sharing > Home Page Setup Na górze (przed innymi danymi) masz link do swojego wykresu. Odpowiedz Link
caline-czka Re: pytanie o temperaturę 12.03.06, 17:19 O! dzięki za podpowiedź, udało mi się wkleić. Podaje swój wykres www.fertilityfriend.com/home/ba5b8 Odpowiedz Link
kaja5 Re: pytanie o temperaturę 12.03.06, 17:55 wg. mnie owulacja była, byc moze to jednorazowy spadek i jutro tempka sie podniesie, jeśli nie, to może oznaczać problemy z ciałkiem żółtym, a nie z tym ze owu nie było. Odpowiedz Link
buzios Re: pytanie o temperaturę 12.03.06, 20:11 Calineczka, program FF owu zaznaczyl, do tego mialas pozytywny test owu, wiec moim zdaniem owu byla. Kazda z nas jest inna i nie kazda ma wykres ksiazkowy. Jezeli masz dostep w FF do chart gallery to popatrz sobie na inne podobne wykresy i zobaczysz ze po pierwsze kazdy jest inny a po drugie nie wszystkie sa ksiazkowe, ja widzialam tez testy na ktorych temperatura spada ponizej kreski w pierwszych dniach po owu. Nie stresuj sie tym za bardzo! Mnie temperatura spadla prawie ponizej kreski w 2dpo, wiec tez sie troche zmartwilam, ale znalazlam na FF kilka wy Odpowiedz Link
buzios Re: pytanie o temperaturę 12.03.06, 20:13 ... za wczesnie kliknelam wyslij No wiec znalazlam na FF wykresy bardzo podobne do moich, w tym niektore zakonczone ciaza! Takze jak juz wspomnialam, kazda z nas jest inna. Jezeli obserwujesz sie dluzej i masz nieregularne wykresy albo cos Cie martwi i sie powtarza co cykl, wtedy mozna sie temu przyjrzec, ale jedna tempka nie powina Ci martwic. Odpowiedz Link
caline-czka Re: pytanie o temperaturę 12.03.06, 20:43 Ogladalam wykresy w galerii FF, niepokojące dla mnie jest to, że we wszystkich ciazowych wykresach temperatura pnie się w gore, a jesli jest spadek, to ok 8- 10 dpo i oznaczala zagniezdzenie...a u mnie z tym wzrostem kiepsko..zobaczymy co bedzie dalej... Odpowiedz Link