ooolenka 12.07.06, 21:39 witajcie, czy możecie podać mi namairy na gina do którego mogę zgłosić się na monitoring? mój obecny nie popiera takiej ingerencji! warszawa, im blizej bemowa tym lepiej, dziękuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pelnanadzieii Re: warszawa: monitoring cyklu 13.07.06, 11:07 Nie pomogę Ci za bardzo. Ja chodze do gina w centrum, ale nie zdecydowałam się na monitoring, bo jeden kosztował 100 zł (przy moich ówczesnych cyklach 48 dni - nie stac mnie było na to). Ale może inne dziewczyny Ci pomogą? Może rozpocznij wątek : Monitoring na Bemowie czy coś takego? Zrobisz jak zechcesz, tak tylko sugeruję Aha i chodzi Ci o prywatny? Bo jeśli nie to musisz przez Klinikę Niepłodności....przynajmniej tak mi powiedzieli. Odpowiedz Link
lidek0 Re: warszawa: monitoring cyklu 14.07.06, 06:03 Ja miałam w Rembertowie i jako stała pacjentka nic dodatkowo nie płaciłam. Odpowiedz Link
agnesx6 Re: warszawa: monitoring cyklu 14.07.06, 09:59 Miałam monitoring cyklu w Invimedzie (ok 5 wizyt) każda wizyta 100 zł, ale w tym miałam też test PCT, czyli całość wyniosła mnie ok 500 zł. Odpowiedz Link
nowa_mama75 Re: warszawa: monitoring cyklu 15.07.06, 20:23 Ja chodziłam i za monitroing płaciłam 50 zł. Jednak pierwsza wizyta była normalną wizytą i za nią zapłaciłam 150 zł. Lekarz przyjmuje na Żoliborzu. Odpowiedz Link
rybcia.rybcia Re: warszawa: monitoring cyklu 17.07.06, 16:39 Ja mam super gina, robilam u niego monitoring ( 70 PLN wizyta) a dzis juz mam miesieczna coreczke Wojciech Grzybowski przyjmuje na Wroclawskiej Septima tak sie nazywa gabinet Odpowiedz Link
agnesx6 Re: warszawa: monitoring cyklu 17.07.06, 20:37 Idę jutro na Wrocławską, ale do dr Boruckiego, mam nadzieję, że mi pomoże Odpowiedz Link
ooolenka Re: warszawa: monitoring cyklu 17.07.06, 20:39 rybciu, dziękuję bardzo, jutro umawiam się do Grzybowskiego, pozdrawiam Odpowiedz Link
ooolenka Re: warszawa: monitoring cyklu 17.07.06, 20:52 do agnesx6: napisz mi czemu zdecydowałaś się na Boruckiego? jak długo trzeba czekać na wizytę ile ona kosztuje i czy usg jest płatne dodatkowo? i w którym dniu cyklu zacząć? buziaki Odpowiedz Link