czarna240 13.03.08, 21:09 Witajcie Dwa miesiące temu stwierdzono u mnie PCOS, pragnę poszukać ratunku w Poznaniu w dobrej klinice i u dobrego lekarza...kogo polecacie? Proszę o pomoc! Z góry ślicznie dziękuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolce4 Re: PCOS szukam dobrej kliniki i lekarza w Poznan 14.03.08, 08:34 Tylko i wyłącznie polecam pana dr Beate Kubiaczyk-Paluch!Klinika Medart,ul.Słowiańska tel. do rej 0-61 820-30-51.Niesamowita lekarka, zajmuje sie niepłodnością i naprawdę dobry spec. Ja po 2 latach wędrówek u różnych poznańskich sław jestem w ciąży Odpowiedz Link
adzienia Re: PCOS szukam dobrej kliniki i lekarza w Poznan 14.03.08, 10:36 Krzysztof Derwich - pracuje na Polnej na oddziale niepłodności i naprawdę ma dobrą rękę. sama do niego chodzę w ciąży bliźniaczej - co najmniej moje 3 koleżanki zaciążyły - m.in. jedna z PCOS- wczesniej chodziły do wielu lekarzy i nie były zadowolone.Jest dostępny na każde zawołanie tak jak to powinno być w przypadku lekarza od leczenia niepłodności - światek piątek i niedziela. On ma swój gabinet na oś. Murawa tel. 0 602 646 934 Poczytaj sobie opinie na stronie www.znanylekarz.pl/lekarz-17729-krzysztof-derwich-ginekolog- endokrynolog-poznan.php i sama wyciągnij wnioski uśrednione Powodzenia Odpowiedz Link
szyszka39 Re: PCOS szukam dobrej kliniki i lekarza w Poznan 14.03.08, 12:46 O Derwichu slyszalam dobre opinie. Natomiast z kliniki Medart mam same zle wspomnienia. Naciagneli mnie na 2 ICSI i zrobili krolika doswiadczalnego!!!!!!!!!!!!! Dla mnie strata czasu. Nie zycze ci zeby ktos sie na tobia uczyl. Mialam zle dobrane leki do stymulacji, caly czas szli jakims wzorem i albo do niego pasujesz albo nie. Nie ich piedziadze co sie beda martwic!!!Odradzam Odpowiedz Link
czarna240 Re: PCOS szukam dobrej kliniki i lekarza w Poznan 16.03.08, 14:48 Dziękuję ślicznie Weszłam na stronę www.znanylekarz.pl i utwierdziłam sie w przekonaniu że lekarz do którego się umówiłam na wizytę ma bardzo dobrą opinie, zobaczymy czy będzie w stanie mi pomóc. Pozdrawiam pa Odpowiedz Link
domena100 Re: PCOS szukam dobrej kliniki i lekarza w Poznan 16.03.08, 20:30 Adzienia jesteś w ciąży bliżniaczej i prowadzi ci ja dr Derwich? Bo ja dokładnie też u niego i też bliżniaki. Który to tydzień u ciebie? Pozdrawiam A co do dr to rownież polecam, super facet po prostu i naprawdę niezły fachowiec Odpowiedz Link
rosanna.k do czarna240 01.04.08, 23:53 Czy możesz mi na maila napisać, którego lekarza wybrałaś? Pzdr. Odpowiedz Link
spiryna Re: do czarna240 02.04.08, 19:58 Cześć! Swietnie, że zdecydowalas sie na Poznań, bo o ile pamietam chcialaś sie leczyc w Pile, prawda? My jeźdzaimy do dr Derwicha, to początek naszej drogi, ale powiem ci, że jestesmy zadowoleni. Oczywiscie nie mam PCO, wiec nie wiem, czy jest lepszy specjalista od Derwicha. Mam nadzieję, że szybko zdiagnozuje przyczynę naszych problemów, bo na razie jest ona nieznana. Papa Odpowiedz Link
czarna240 do rosanna.k 18.04.08, 10:37 Witam! Byłam umówiona do lekarza w Poznaniu Wandelt Paweł niestety musiałam odwołać wizytę bo byłam w trakcie miesiączki. Na dniach będę dzwonić żeby zapisać się na nowy termin. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link
domena100 do Czarna240 19.04.08, 10:00 A to dla lekarza jakiś problem, że dostałaś miesiączkę? z 20 razy byłam u dr w trakcie @, czasami nawet celowo w tym czasie były te wizyty np przed stymulacją. Odpowiedz Link
czarna240 Re: do domena100 19.04.08, 11:47 Witaj! W trakcie rejestracji pytano mnie czy nie będę w tym czasie w trakcie miesiączki,to miała być pierwsza wizyta u lekarza i chyba lepiej byłoby gdybym nie była w trakcie miesiączki Pozdrawiam Odpowiedz Link
domena100 Re: do Czarna240 20.04.08, 23:31 Wiesz co, ale to jest jakaś bzdura, że ci zadano takie pytanie. @ jest normalnym stanem u kobiety i dla żadnego gina nie stanowi problemu (przynajmniej mój mi tak zawsze tlumaczy), wiec dziwi mnie to bardzo. Zgodzę się z tym, ze dla ciebie to może być mało komfortowa sytuacja, ale dla lekarza???hmm Odpowiedz Link
czarna240 Re: do domena100 23.04.08, 21:24 Witaj! Nie wiem co mam Ci odpisać ale ja zrobiłam tak jak poinformowała mnie Pani rejestrująca do lekarza Pozdrawiam! Odpowiedz Link