biedronka.online 14.08.08, 11:01 czyżby wszyscy wyjechali już na weekend?! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wie_wioreczka Re: Ale tu cicho... 14.08.08, 11:17 Szczęśliwcy już najwyraźniej odpoczywa, a druga część (pracusiów) pilnie kończy pracę, bo tydzień jest o jeden dzień krótszy. Miłego odpoczynku! Odpowiedz Link
dottie001 Re: Ale tu cicho... 14.08.08, 12:40 ja siędzę cicho... bo ostatnio doszłam do zgubne wniosku, że nawet na to forum się nie nadaje, bo nie mogę się starać.... bo ciągle nie mam @ buuuuuuuu ostatnio cykl 55 dni, teraz jak miałam mieć iui to dziś mamjuż 47 dc......... i tak wkoło macieju.. moje życie nie kręci się wokół starań tylko wokół oczekiwań na małpę.. auuuuuu siedzę cicho, dopinguję Wam, myślę i przesyłam pozytywne wibracje Odpowiedz Link
uccellino Re: Ale tu cicho... 14.08.08, 13:58 Aj, aj, miałam tak przez ładne parę cykli, po torbieli... Odpowiedz Link
rewolka404 Re: Ale tu cicho... 14.08.08, 14:04 ja dla odmiany w trakcie walki z torbielami miałam dłuuugie cykle, po zabiegu skrócenie do max.28 Odpowiedz Link
uccellino Re: Ale tu cicho... 14.08.08, 14:38 Moja torbiel została wyleczona farmakologicznie i potem się długo rozszalałe hormony ustawiały. Ale poczytuje sobie za sukces, że po prostu wyczekałam, a nie ustawiałam tego sztucznie. Odpowiedz Link
biedronka.online dottie001 14.08.08, 14:13 dottie001 Ale czemu tak sie dzieje? Masz moze PCO czy leki nie dzialaja? A po prostu czekasz na @ czy bierzesz jakies leki na wywolanie? Odpowiedz Link
dottie001 Re: dottie001 14.08.08, 20:24 biedroneczko, mam pcos i inne takie. miałam mieć iui w tym cyklu na femarze (nigdy nie widziałam jeszcze na żadnej ulotce od leku tylu możliwych powikłań po niej ( Lekarz nie zalecił żadnych leków, ani mateformaxu, ani duphastonu ani żadnych innych.... miałam wziąć femarę i przyjść 12-14 dc na obserwację do iui. Jak widać z miesiąca na miesiąc bez leków mój cykl nie istnieje ( ps. wzięłam na własną rękę luteinę... spróbuję sobie wywołać (milion razy już w ten sposób wywoływałam, w zeszłym m-cu też), dzisiaj pierwszy dzień.... więc jak skończę mam nadzieję dostać @.... i z tego wszystkiego wyszło nic......... ani iui w tym cyklu, a jeszcze groziła mi @ na urlop... czyli czarny scenariusz... auu Odpowiedz Link
izryn Re: Ale tu cicho... 14.08.08, 14:30 No rzeczywiście cisza. Ja też niedługo wyjeżdżam... Odpowiedz Link
dabrowianka21 Re: Ale tu cicho... 14.08.08, 22:10 hej! ja się melduję Biedronka wszystko tylko nie wyjazd. Najeżdziłam sie na maxa ostatnio. Odpowiedz Link
dottie001 Re: Ale tu cicho... 14.08.08, 22:12 hejka, dawno Cię ie było............ bardzo dawno! Delegacjony wciągnęly Cię na maksa Jak nastroje? Odpowiedz Link
bushko Re: Ale tu cicho... 15.08.08, 20:22 I znowu pustki na forumie.... jednym i drugim... Deszcz leje, a Wy spacerujecie czy jak??? Odpowiedz Link
1.madera Re: Ale tu cicho... 16.08.08, 20:22 Rzeczywiście troszkę cicho! Ja się usprawiedliwiam: M wrócił w piątek i jedzie za trzy tyg na długo więc muszę sie nacieszyć i przebywam z nim bez ustanku. Jak pojedzie we wrześniu to będzie mnie więcej i pourlopach wszyscy wrócą i wtedy będzie nas więcej ;} Odpowiedz Link
oli.2 Re: Ale tu cicho... 16.08.08, 20:30 Wróciłam z urlopu, synek u babci, wiec sie uaktywniam Gratuluję zagroszkowanym którym jeszcze nie miałam okazji pogratulować, Najlepszego!!!!!! Odpowiedz Link