22.01.10, 23:10
ok 2 tyg.temu bylam z corką 1,5r u homeopaty,byla podziebiona,lekarka dala dwie granulki i na rano tez dwie i to wszystko.puscilo ją dopiero dzisiaj ale za to dostala strasznych plam na nogach takie suche i czerwone, dosłownie cale nogi ma zsypane pupa i rece tez troche.czy to moze byc reakcja na ten lek po takim czasie jak tak to czy to dobry czy zly objaw i co z tym robic?
Obserwuj wątek
    • homopatka Re: pomocy!!! 23.01.10, 16:18
      choroba z niej wyszla ale zlym miejscem i dlatego weszla inna. Potrzebne inne
      dwie granulki.
      • szycia Re: pomocy!!! 29.01.10, 12:04
        lekaez kazał dac calcium i natłuszczac ale to nie pomaga ,mam zmienic lekarza?poradzcie cos !!
        • lapanka Re: pomocy!!! 31.01.10, 18:30
          Ja byłam w podobnej sytuacji. Dziecko ok 1,5 roku pierwsza wizyta u homeapaty
          klasycznego, ustalona konstytucja, po podaniu pierwszej dawki leku córka zaczęla
          potwornie kasłać i miała zmiany skórne na prawej połowie ciała od łydek przez
          biodra aż do klatki piersiowej. Ja z tym nic nie robiłam przeczekałam, trwało to
          długo bo ok miesiąca, mała kasłała i miała wysypkę,która raz przysychała tworząc
          takie suche plamy ,w innych miejscach tworzyła się nowa, tak sobie wędrowała.
          Moja Pni dr mnie uspokoiła, gdyż wszelkie objawy na skórze są wręcz pożądane,
          organizm się oczyszcza i "wyrzuca " chorobę na zewnątrz. Należy uzbroić się w
          cierpliwość i obserwować dziecko, trzeba być w kontakcie z lekarzem. Suchą,
          zmienioną skórę natłuszczałam oliwą z oliwek. Powodzenia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka