Dodaj do ulubionych

CHLAMYDIA!!!

21.09.10, 22:44
Robiłam dziecku nie dawno badania pod katem, pasożytów, grzybów i bakterii. I wykryto u mnie (przez przypadek) i mojej 4 letniej córci Chlamydię. Wszystko niby oki ale jak mam się pozbyć tego gada??? Czy ktoś z Was miał może z nią coś do czynienia??? Błagam pomóżcie jestem załamana!!! :(((
Miałąm problmy z doniszeniem ciązy ale jest Kami chodź praktycznie całą ciążę przeleżałem i dostawałam leki dzięki nim mam dziecko...
Ale lekarz który robił nam te badania powiedział, że ta bakteria powoduje problemy z zajściem i do noszeniem ciąży... oraz powiedział, że jest to dość trudne do wyleczenia i, ze medycyna w tej kwestii sobie nie poradzi. To co ja mam zrobić??? jak mam się jej pozbyć by mieć pewność, że jak zdecyduję się z mężem na drugą dzidzię to nie będziemy mieli znowu problemów.
Obserwuj wątek
    • very.martini Re: CHLAMYDIA!!! 24.09.10, 20:40
      przez internet tego nie wyleczysz na pewno, jedyne, co możesz zrobić, to skonsultować się z doświadczonym homeopatą. Myślę, że nie jest to niewykonalne.
      I jeszcze dieta - jest jakiś aminokwas, który chlamydie szczególnie lubią i się na nim świetnie pasą, nie pamiętam w tej chwili nazwy, ale na pewno znajdziesz w necie. Należałoby go wyeliminować.

16%VOL
      22%VAT
      • www_racjonalista_pl Re: CHLAMYDIA!!! 24.09.10, 20:44
        i właśnie o to chodzi... moje wpisy na temat zagrożenia z Chlamydii poszły pod nóż cenzora, choć nie było w nich ani słowa nieprawdy.

leczenie Chlamydii jest proste i robi się to JEDNĄ DAWKĄ LEKU, pod kontrolą lekarza.
        zmień lekarza. okłamał Cię z własnej głupoty lub niewiedzy.

chcesz ryzykować zdrowie swoje, dziecka i utratę ciąży, bo jakiś homeopata wmówi Ci, że "nie jest niemożliwe", że da rade Chlamydii...

TEN POST I ODPIWIEDŹ NA NIEGO TO WŁAŚNIE PRZYKŁAD ZAGROŻEŃ HOMEOPATII

Stracisz ciążę, a homeopatom nic nie udowodnisz... zarobią na Tobie a potem się wykręcą sianem...
        • very.martini Re: CHLAMYDIA!!! 24.09.10, 23:54
          Już to powiedział lekarz, po co się powtarzasz? Twoje wpisy spowodowały dalszą pyskówkę, którą usunęłam.
          EOT.

16%VOL
          22%VAT
    • kam-i-nia very.martini 27.09.10, 22:48
      very.martini dzięki, jutro zrobię krew na przeciwciała i zobaczę jaki będzie wynik...
      • www_racjonalista_pl Re: very.martini 29.09.10, 22:08
        "Już to powiedział lekarz, po co się powtarzasz? Twoje wpisy spowodowały dalszą pyskówkę, którą usunęłam. "

Jaką pyskówkę? Lekarz nagadał jej głupot, a Ty jeszcze poprawiłaś swoim tekstem, że homeopatia może sobie z tym poradzić... Medycyna radzi sobie z chlamydią jedną tabletką, a ty wmawiasz kobiecie śmiertelnie ryzykowne zachowanie...

to jest straszne!
        • kamusi1 Re: very.martini 30.09.10, 03:23
          masz racje, lekarze (a wlasciewie nei lekarz a sanitariusz) daja tabletke i na tym koniec tyle ze pacjent nadal ma te chlamydie. Z klamydia nie jest tak prosto jak ci sie wydaje

f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3706274
          • www_racjonalista_pl Re: very.martini 30.09.10, 07:19
            taaa, a homeopaci dają kulki i chlamydia znika?

jak 1 osoba na 100 bedzie miala chlamydie po tej jednej tabletce (zmienia sie wtedy lek), ti chyba lepiej niz branie kulek ktore nie maja ZADNEGO WPLYWU NA CHLAMYDIE

jesli maja wplyw na chlamydie, to udowodnij mi to!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka