rencle 18.03.11, 10:51 Czy mozna fosforem leczyc impotencje, jaka dawke zastosowac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktor.online Re: Impotencja i fosfor 18.03.11, 11:09 homeopatia nie leczy pojedyncze symptomy i alopatyczne diagnozy, a leczy pacjenta Odpowiedz Link
very.martini Re: Impotencja i fosfor 22.03.11, 13:27 Był wątek o impotencji, w którym starałam się wytłumaczyć innej Forumowiczce, co robić z impotencją. Nie wiem, czy skutecznie. Wklep w wyszu. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
rencle Re: Impotencja i fosfor 01.04.11, 01:31 nic nie znalazlam o impotencji. Moze ktos zna jakis dobry compleks? ponawiam pytanie o fosfor?moglby pomoc? ale w jakiej potencji? Odpowiedz Link
m.war Re: Impotencja i fosfor 01.04.11, 09:02 kompleks to nie homeopatia. obawiam się, że na to pytanie nie ma odpowiedzi. lek dobiera się do pacjenta i jego objawów, jednemu pomoże fosfor innemu nie. Odpowiedz Link
doradca.liderin Re: Impotencja i fosfor 21.04.11, 11:24 Leki zawsze powinien dobierać lekarz indywidualnie. Czasami jednemu coś może pomóc a drugiemu nie, ale zawsze wszystkie preparaty trzeba zażywać zgodnie z zaleceniami. Odpowiedz Link
zbyszekdziopa Re: Impotencja i fosfor 01.04.11, 14:10 rencle napisała: > nic nie znalazlam o impotencji. Moze ktos zna jakis dobry compleks? >ponawiam pytanie o fosfor?moglby pomoc? ale w jakiej potencji? rencle, pewnie że fosfor pomoże i każdy inny lek homeo, ale tylko wtedy gdy wszystkie znaki na niebie i ziemi będą wskazywać, że to jest wskazany lek dla pacjenta, a o tym już decyduje homeopata i o potencji leku też dlaczego "lala" szuka leku na impotencję, która to przypadłość dotyka mężczyzn, przecież kobiety cierpią z powodu oziębłości, a problem dotyka obojga małżonków czy partnerów życiowych na forum tej przypadłości-dolegliwości nie wyleczysz za żadne skarby świata pisz do Wiktora w czym problem Odpowiedz Link
rencle Re: Impotencja i fosfor 01.04.11, 22:53 moj facet nie chce sie leczyc,on uwaza ze to psychiczne a ja wiem ze organiczne, naprawde nie ma jakiegos kompleksu, nikt mi tutaj nie pomoze? Odpowiedz Link
zbyszekdziopa Re: Impotencja i fosfor 02.04.11, 07:51 no tak, odwieczny problem ludzkiej egzystencji tzw., konflikt interesów to co jedno wie, tego nie wie drugie, a to co drugie wie, tego nie wie pierwsze i koło sie zamyko i bedom tak sie łoboje przerzucać swoimi racjami, i wiedzą-niewiedzą dlocygo niewiedzom, bo znajom ino swoje półprowdy i każde za swojom półprowdom obstaje czyli upiro sie przy ni i to je naturalne, że tak jest rencle napisała: > moj facet nie chce sie leczyc,on uwaza ze to psychiczne a ja wiem ze >organiczne naprawde nie ma jakiegos kompleksu, nikt mi tutaj nie >pomoze? odwiecny konflikt natuły i lutków tys, na tym polygo rozwój organizmów zywych, przynojmni mom tako nadziejo i mysle se, ze to kiedys naułkowce potwierdzom definitywnie, ze materio zeby sie rozwijac to cyguś pocebuje moze i komplyksu? jak chces, to dyjmu te komplyksy i jus, od nich tys chyba mu wincy nie stanie "wacek" albo ino na krótko, ani nie bedzie winksy wolny kraj i nikt nikomu nicego nie bedzie brónił i nie zabróni, ale se mysla, ze jednak jak mo sie lecyc łón znacy sie twój facet, to łón musi wybrać-zdecyduwac jak sie chce lycyć a nie Ty lala rozumis czy nie rozumis? Odpowiedz Link
andrzejtusk Re: Impotencja i fosfor 08.11.17, 16:20 Aby leczyć impotencje warto spróbować na początku dowiedzieć się z jakiego powodu ona się pojawia. Jest wiele powodów natury medycznej jak i psychicznej. Niemniej warto wziąć pod uwagę, najpierw przyczyny medyczne a potem obwiniać za to psychikę. Na impotencję może mieć wpływ wiele czynników jak nowotwory, stany zapalne, tętniaki tętnicy, urazy czaszki, hemochromatoza czy ziarniniaki. Dobry lekarz powinien to sprawdzić nim zapisze tabletki…. Odpowiedz Link