Dodaj do ulubionych

Fajowe to forum - do Littlemy

08.07.04, 11:51
To jest właśnie fajne, że jak masz problem, to jest wiele osób, które starają
się pomóc... aż lżej człowiekowi... Ja tak czuję, bo moje posty też nie
pozostały bez reakcji,a liczba odpowiedzi na Twoj problem jest imponująca.
Obserwuj wątek
    • astria1 Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 11:58
      a widzisz bo to chyba taka specyfika ludzka na tym forum :-) mnie tez się zdaje
      ze Wy i My jestescie tacy sami ze jest tak fajnie :-) własciwie to dzięki wam
      jest takie fajne forum :-)

pzdr

ps. przyjezdzajcie natychmiast na morze bo pogoda sie poprawiła !! Słonce
      g r z e j e :-)) wiaterek podmuchuje :-)) mam pisac dalej ? ..... :)

Anna
      • littlemy Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 12:12
        bardzo fajowe forum i cudowne mądre kobiety na nim :) to lubię :))) mężczyźni
        jacys bardziej tu nerwowi hihi :) nawet nie wiecie jak jestem wdzieczna za
        wszystkie rady, za podtrzymywanie na duchu...astrio - od 3 dni biore argentum
        nitricum 200ch, 2 kulki przed snem (nie wiem czy dovbzre, ale w ciagu dnia albo
        ciagle pije kawe albo jem, albo zuje gume ;)) i troche jakby
        lepiej...naprawde,jakis optymizm mi powrocil i samopoczucie troszke lepsze...
        \a propos - czy byl jakis watek dotyczacy ogolnych zalecen co do lekow
        homeopatycznycjh - jak i kiedy przyjmowac, przerwy miedzy jedzeniem, piciem
        itp., z czym nie laczyc, co oslabia dzialanie itrp - na pewno astrio wiesz o co
        chodzi :)

ps. pogoda w gdansku rowniez piekana :) moze to sloneczko taki optymizm wzbudza
        hm?
        • astria1 Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 12:40
          Litllemy :) do dobrze ze jest Ci lepiej tylko proszę zmuś Adhoma aby zapewnił
          Cię ze tu zostanie i chętnie dalej będzie Cię podtrzymywał za raczkę gdyby coś
          się działo.. nie ze ja coś "prorokuje" nie !!! ale ja nie umiem pozniej nic
          wiecej cos sensowengo powiedziec jak bedziesz się zle czy jakos inaczej
          czuc...rozumiesz o co chodzi ? Jak on zniknie to co my mamy wtedy począć ?
          bedziesz zmuszona odstawić lek , bo nikt Ci nic nie doradzi z prozaicznej
          przyczyny jak brak tej wiedzy którą posiada Adhom.

Wiec :-)) kawa niweluje dzialanie lekow homeopatycznych (obniza ich dzialanie)
          również mięta niweluje...poczekaj nasze madre babki wiedzą gdzie sie to
          pochowalo to pewnie Ci wpuszczą link :)

Chłopaki nie są nerwowe :-)) akownik to przemiły człowiek :) a adhom.. moze on
          ale chyba tez nie co ? - co najwyzej mamy tylko problem z dotarciem do niego :-)

pzdr
          Anna
          ps.słyszałas ze jutro ma byc u nas okropna pogoda ?? ma przyjsc cos ze
          szczecisnskiego...mam nadzieje ze nie...qrcze tyle deszczu nam wystarczy ;-)
    • stapelia Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 12:41
      Ja pierwsze co robie w pracy to wchodze na forum.:)))) Dzieki wam, sporo mi sie
      rozjasnilo w glowie na temat homeopatii i moge zadawc podchwytliwe pytania
      drZet:)) Nie jade nad morze - w Krakowie rowniez pieknie I MA BYC PIEKNIE!! bo
      w sobote slub mam:))
      pozdrawiam
      Stapelia
      • beba2 Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 12:56
        To Twoj ślub, jeśli tak to gratulacje !!!!!! :)))))
        • stapelia Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 13:00
          ano moj moj:)) wiec cala piekna pogoda na sobote splywa do Krakowa!!!:))
          • lilka91 Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 13:27
            stapelia napisała:

> ano moj moj:)) wiec cala piekna pogoda na sobote splywa do Krakowa!!!:))

Co tam, do soboty nie będę czekać, już teraz GRATULUJĘ i zyczę wszystkiego
            najlepszego na nowej drodze życia. A w chmury to wszyscy musimy dmuchać, coby
            odpłynęły w innym kierunku.

Może po kuracjach dr Zet tez nastapi "nowa droga zycia"? He, he, ciekawa jestem
            osiagnięć tego doktorka.
            • stapelia Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 14:27
              Ano dziekuje dziekuje:))
              Za jakies dwa tygodnie ide na isg i bede miala chwile prawdy, czy moj guz
              zmniejszyl swoje rozmiary.Pozyjemy zobaczymy a jak mowi stare przyslowie "jak
              nie umre to zyc bede" - nawet z guzem na tarczycy:))
              • beba2 Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 14:39
                No to 100 lat !!!!
    • very_martini Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 15:16
      Najlepszego na nowej drodze zycia od aspolecznego degenerata;)

16%VOL
      22%VAT
      (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow)
      • stapelia Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 15:25
        O rany, dzieki wszystkim za zyczenia, po 10 latach to juz tylko zformalizowanie
        zwiazku- tak sie malo homeopatycznie zrobilo:))To ja tylko napisze ze zaczelam
        dzis ssac Spongie Wali i strasznie smierdzace te kuleczki i takie brazowe:))) a
        nie biale. I objaw mam taki, ze mam wrazenie jakby mi sie tarczyca sasysala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka