gonia301 08.07.04, 11:51 To jest właśnie fajne, że jak masz problem, to jest wiele osób, które starają się pomóc... aż lżej człowiekowi... Ja tak czuję, bo moje posty też nie pozostały bez reakcji,a liczba odpowiedzi na Twoj problem jest imponująca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astria1 Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 11:58 a widzisz bo to chyba taka specyfika ludzka na tym forum :-) mnie tez się zdaje ze Wy i My jestescie tacy sami ze jest tak fajnie :-) własciwie to dzięki wam jest takie fajne forum :-) pzdr ps. przyjezdzajcie natychmiast na morze bo pogoda sie poprawiła !! Słonce g r z e j e :-)) wiaterek podmuchuje :-)) mam pisac dalej ? ..... :) Anna Odpowiedz Link
littlemy Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 12:12 bardzo fajowe forum i cudowne mądre kobiety na nim :) to lubię :))) mężczyźni jacys bardziej tu nerwowi hihi :) nawet nie wiecie jak jestem wdzieczna za wszystkie rady, za podtrzymywanie na duchu...astrio - od 3 dni biore argentum nitricum 200ch, 2 kulki przed snem (nie wiem czy dovbzre, ale w ciagu dnia albo ciagle pije kawe albo jem, albo zuje gume ;)) i troche jakby lepiej...naprawde,jakis optymizm mi powrocil i samopoczucie troszke lepsze... \a propos - czy byl jakis watek dotyczacy ogolnych zalecen co do lekow homeopatycznycjh - jak i kiedy przyjmowac, przerwy miedzy jedzeniem, piciem itp., z czym nie laczyc, co oslabia dzialanie itrp - na pewno astrio wiesz o co chodzi :) ps. pogoda w gdansku rowniez piekana :) moze to sloneczko taki optymizm wzbudza hm? Odpowiedz Link
astria1 Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 12:40 Litllemy :) do dobrze ze jest Ci lepiej tylko proszę zmuś Adhoma aby zapewnił Cię ze tu zostanie i chętnie dalej będzie Cię podtrzymywał za raczkę gdyby coś się działo.. nie ze ja coś "prorokuje" nie !!! ale ja nie umiem pozniej nic wiecej cos sensowengo powiedziec jak bedziesz się zle czy jakos inaczej czuc...rozumiesz o co chodzi ? Jak on zniknie to co my mamy wtedy począć ? bedziesz zmuszona odstawić lek , bo nikt Ci nic nie doradzi z prozaicznej przyczyny jak brak tej wiedzy którą posiada Adhom. Wiec :-)) kawa niweluje dzialanie lekow homeopatycznych (obniza ich dzialanie) również mięta niweluje...poczekaj nasze madre babki wiedzą gdzie sie to pochowalo to pewnie Ci wpuszczą link :) Chłopaki nie są nerwowe :-)) akownik to przemiły człowiek :) a adhom.. moze on ale chyba tez nie co ? - co najwyzej mamy tylko problem z dotarciem do niego :-) pzdr Anna ps.słyszałas ze jutro ma byc u nas okropna pogoda ?? ma przyjsc cos ze szczecisnskiego...mam nadzieje ze nie...qrcze tyle deszczu nam wystarczy ;-) Odpowiedz Link
stapelia Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 12:41 Ja pierwsze co robie w pracy to wchodze na forum.:)))) Dzieki wam, sporo mi sie rozjasnilo w glowie na temat homeopatii i moge zadawc podchwytliwe pytania drZet:)) Nie jade nad morze - w Krakowie rowniez pieknie I MA BYC PIEKNIE!! bo w sobote slub mam:)) pozdrawiam Stapelia Odpowiedz Link
beba2 Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 12:56 To Twoj ślub, jeśli tak to gratulacje !!!!!! :))))) Odpowiedz Link
stapelia Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 13:00 ano moj moj:)) wiec cala piekna pogoda na sobote splywa do Krakowa!!!:)) Odpowiedz Link
lilka91 Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 13:27 stapelia napisała: > ano moj moj:)) wiec cala piekna pogoda na sobote splywa do Krakowa!!!:)) Co tam, do soboty nie będę czekać, już teraz GRATULUJĘ i zyczę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. A w chmury to wszyscy musimy dmuchać, coby odpłynęły w innym kierunku. Może po kuracjach dr Zet tez nastapi "nowa droga zycia"? He, he, ciekawa jestem osiagnięć tego doktorka. Odpowiedz Link
stapelia Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 14:27 Ano dziekuje dziekuje:)) Za jakies dwa tygodnie ide na isg i bede miala chwile prawdy, czy moj guz zmniejszyl swoje rozmiary.Pozyjemy zobaczymy a jak mowi stare przyslowie "jak nie umre to zyc bede" - nawet z guzem na tarczycy:)) Odpowiedz Link
very_martini Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 15:16 Najlepszego na nowej drodze zycia od aspolecznego degenerata;) 16%VOL 22%VAT (very przepraszam za chwilowy brak polskich ogonkow) Odpowiedz Link
stapelia Re: Fajowe to forum - do Littlemy 08.07.04, 15:25 O rany, dzieki wszystkim za zyczenia, po 10 latach to juz tylko zformalizowanie zwiazku- tak sie malo homeopatycznie zrobilo:))To ja tylko napisze ze zaczelam dzis ssac Spongie Wali i strasznie smierdzace te kuleczki i takie brazowe:))) a nie biale. I objaw mam taki, ze mam wrazenie jakby mi sie tarczyca sasysala. Odpowiedz Link