justina34 19.07.04, 23:37 Czy możecie napisać coś na temat leczenia HPV homeopatią? Pliz...Na wyszukiwarce nic nie znalazłam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beba2 Re: HPV 20.07.04, 00:44 Mówiąc w skrócie ; homeopatia nie leczy choroby ( a właściwie nazwy choroby), tylko objawy chorobowe jakie w przypadku danego schorzenia wystepują u danej osoby. Dlatego to, ze napisałaś skrót od nazwy tego wirusa nie wszystkim coś powie. Najlepiej będzie jak opiszesz jak najdokładniej objawy, dolegliwości, umiejscowienie brodawczaka( czas trwania, przebieg zakażenia- jak się w tym wszystkim czułaś, kiedy się poprawiało, pogarszało - czyli co tylko przyjdzie Ci do głowy). Odpowiedz Link
justina34 Re: HPV 21.07.04, 00:00 Objawy-narośla w kolorze skóry, szybko się rozprzestrzeniajace umiejscowienie - ujście pochwy, wewnętrzne wargi sromowe czas trwania - od lutego do dziś leczenie - po Condylinie wróciło po tygodniu, po laserze też wraca choć mnie Jak się z tym czuję? hm.. obrzydliwie... Plizzz... Odpowiedz Link
akownik Re: HPV 21.07.04, 08:46 Zacznij od picia przez dziesiec dni na czczo szklanki cieplej wody w ktorej rozpusc lyzeczke/plaska/oczyszczonej sody spozywczej.Mozesz miec po tym szybkie wyproznienia.Jesli bedzie to zbyt niesmaczne zmniejsz ilosc sody.Do tego NIGERSAN D5 krople raz dziennie 8 kro[li przed jedzeniem i THUYA 9CH raz dziennie piec granulek do ssania/nie tuz przed czy po jedzeniu/.Jesli mozesz przyslij mi na skrzynke gazetowa swoje zdjecie lub opisz swoj wyglad i przebyte choroby. Odpowiedz Link
malena-bb Re: HPV do akownika 14.08.04, 18:38 Zainteresowałam sie sposobem leczenia hpv który podałes,lecze sie na to od 7- mcy.Mialam łyzeczkowanie i kondyline ale jeszcze czasem sie pojawiają. sama stosowałam Thuje dagomed 3 razy po 5 kuleczek przez okolo 2 m-će ale straciłam cierpliwosc.chcialabym wyeliminowac tego wirusa ale nie wiem czy to możliwe.Mam 23 lata i choruje na cukrzyce insulinozależna Odpowiedz Link