Dodaj do ulubionych

morfologia

15.11.05, 12:42
Mój 2 letni synek ma słabą morfologię i podwyższone ob. Ma alergię na białko
mleka i białko jaj-jest cały czas na diecie. Ostatnio leczysliśmy
lamblie-niestety chemią bo zioła i leki homeopatyczne nie pomogły, w tym
tygodniu robimy badania kontrolne na lamblie...Jest też pod opieka homeodoka.
Czy to wszytsko może wpływać na wyniki morfologii? Jak poprawić wyniki?Wizytę
mamy dopiero 9 grudnia u alergologa i nie da sie tego przyspieszyć.
Poradźcie coś
Obserwuj wątek
    • eris1977 Re: morfologia 16.11.05, 20:30
      Może ktoś mi cokolwiek odpowiedzieć?
    • patchwork30 Re: morfologia 16.11.05, 20:47
      Napisz cos, co dostaje synek od homeopaty, jak od jakiego czasu i jakie sa
      rezultaty.
      • eris1977 Re: morfologia 17.11.05, 17:06
        Obecnie dostaje sulfur 1 raz w tygodniu 5 granulek , tuberculinum 1 raz w
        tygodniu 10 grnulek. Pierwszą wizytę mielismy w czerwcu-Mat miał ostry atak
        alegrgii-po lekach homeopatycznych była poprawa w ciągu 1,5 tygodnia. Potem
        doszły lamblie-próbowalismy leczyć vrnicadicsem, nie było rezultatów wiec
        zdecydowalismy sie na chemię.Leczenie skończyliśmy 3,5 tygodnia temu i teraz
        mamy zrobic badania kontrolne.
        • patchwork30 Re: morfologia 19.11.05, 21:32
          Droga Eris, tak kombinuje, co by Ci odpisac i...nie wiem. Jedyne, co mi
          przychodzi do glowy, to zebys wszystko omawiala z homeopata. Ten slaby wynik
          morfologii mogl sie jeszcze pogorszyc przez chemie na lamblie, ale jak pisalas,
          juz przed jej zastosowaniem nie bylo ciekawie i chyby to po prostu objaw
          choroby Twojego syna. Na Twoim miejscu nie przejmowalabym sie tym stanem tak
          dlugo, jak dlugo stan dziecka ogolnie sie poprawia, zwieksza sie tolerancja na
          pokarm i samopoczucie jest dobre.
          Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka