olczam 19.11.06, 21:52 Pediatra zleciła mojemu wciąż łapiącemu infekcje przedszkolakowi aflubin. Przez 3 tygodnie 2xdziennie po 5 kropli. Zastanawia mnie, po jakim czasie można powtórzyć kurację. Pozdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molla7 Re: Aflubin 21.11.06, 20:59 hmm, aflubin to ja brałam na infekcje z łamaniem w kosciach i mięsniach, a nie zaś, ale może ja sie nie znam. Była poprawa? nie chorował? Odpowiedz Link
olczam Re: Aflubin 22.11.06, 20:42 Dzięki! Molla7, pytam, bo może to zbieg okoliczności a może właśnie działanie aflubinu. Maluch chadzał do przedszkola w kratkę: tydzień w przedszkolu, 2 tygodnie w domu... Ostatnio (odpukać w niemalowane; puk,puk,puk...) chodzi już trzeci tydzień. To jego życiowy rekord!!! Kończymy w tym tygodniu kropelki i dlatego zastanawiam się nad kolejną serią. Pozdr. Odpowiedz Link
beba2 Re: Aflubin 22.11.06, 20:45 No, ale ten lek ma działać nawet po zaprzestaniu podawania, a nie tylko w trakcie. Więc moze nie kraczmy i zobaczysz jak długo dziecko będzie zdrowe po skończeniu preparatu. Odpowiedz Link
olczam Re: Aflubin 23.11.06, 15:44 Też na to liczę!!! Ale nie potrafię nie martwić się na zapas i zastanawiam się, kiedy zacząć powtarzać podawanie preparartu, żeby Maluch znowu nie wpadł w ciąg infekcji. Pozdr. Odpowiedz Link