Dodaj do ulubionych

leczenie chlamydii

05.04.07, 02:43
Witam.

Czy jest wśród Was osoba, która wyleczyła sie homeopatycznie z chalmydii, albo
znacie taką? Niestety mam to paskudztwo i jestem juz po jednej terapii
antybiotykami. Przez 3 tygodnie brałam Unidox i pomimo zapewnień lekarza, że
to powinno wystarczyć, nie wystarczyło. Nie bardzo mam ochotę na ponowne
łykanie antybiotyku przez kilka tygodni, ale, no właśnie ale czy homeo można
się z tego wyleczyć? ale tak, żeby nie leczyć się latami, bo czas ucieka i lat
przybywa a ja zaczynam myśleć o drugim dziecku, a nie zdecyduje sie na nie,
jesli nie będę miała pewności, że tej chlamydii juz nie mam.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • emml Re: leczenie chlamydii 05.04.07, 11:19
      Ważna jest dieta przy leczeniu to 70% zdrowienia. Już dziś koniec z białym
      cukrem pod każdą postaciom. Oczywiście że można wyleczyć homeopatycznie lub
      izopatycznie.
      Możesz do mnie napisać priva co do diety. Jednak nie da się wyleczyć w ciągu 2
      tygodni:) Pełny wynik leczenia można najczęściej uzyskać po 3 miesiącach takie
      są rytmy w organizmie wszystko odtwarza się w ciągu 90- 120 dni.
    • matric961 Re: leczenie chlamydii 04.05.16, 22:20
      Czy udało ci się wyleczyć ?
    • wasilewska.ania94 Re: leczenie chlamydii 24.05.16, 20:07
      czy ktoś ma doświadczenie w leczeniu chlamydii homeopatycznie lub coś wie na temat leczenia w VEGAMEDICA?
      • ilkomo Re: leczenie chlamydii 25.05.16, 19:41
        Był wątek związany z leczeniem homeopatycznym na forum chlamydioza.pl, jednakże nie mogę go znaleźć. założony był przez ww. autorke tylko, że opisywała tam leczenie swojej córki a nie tak jak powyżej wskazała siebie. Może to też oczywiście być zbieżność nicków i opisu.

co do VegaMedica to nie polecam. Panie nie poradziły sobie z moim oraz dziecka leczeniem.
        ilkomo@gazeta.pl to mój mail w razie czego pytaj.
        • mamusi-a2002 Re: leczenie chlamydii 04.12.16, 11:24
          Ja wykonywałam diagnostykę KTT Jest to bardzo dokładny test i sprawdzają tam też Chlaydie i wiele innych obciążeń organizmu. Polecam alergikusa w Warszawie ale tylko Naturopate Jacka Wikarskiego. Jest dosłownie idealnym specjalistą od naturalnych i bezpiecznych metod leczenia. Zostałam skierowana do niego od znajomej i naprawdę robi wrażenie. W tym teście KTT sprawdzi wam także obciążenia wszelkich organów a jeżeli są wynikiem bęą określone np: obciążenia pochodzące np: grzyby nz pożywienia etc. Więcej na temat testu szukajcie u nich na stronie www.alergikus.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka