Dodaj do ulubionych

homeopata poszukiwany Poznan

12.07.07, 21:22
przepraszam ze tu pisze i zagracam ale moze ktos pomoze- wiecej ludzi tu
zaglada....
szukam homeopaty dla znajomego ktory ma olbrzymie problemy na tle
nerwowym...zaznaczam OLBRZYMIE
czy mozecie polecic kogos? najlepsze miasta to poznan, rzeszow,krakow, tarnow
lub okolice tych miast

bede bardzo wdzieczna za pomoc...
bardzo nam zalezy na zdrowiu tej osoby ajest bardzo zle ;-(((((((((((((((((
Obserwuj wątek
    • agatekb1 haloooooo..... 16.07.07, 21:41
      czy nikt nie moze polecic????
      hmmmmm, moze jednak..........
      • marciszonka Re: haloooooo..... 16.07.07, 22:47
        Są wakacje, więc na forum ruch mniejszy (o działaniu upałów nie wspomnę:)), a
        pytania o homeo w konkretnych miastach można zaspokoić sobie samemu czytając
        wątek Adresy Homeopatów na topie.
        • agatekb1 Re: haloooooo..... 16.07.07, 23:13
          czytalam...
          ale szukam konkretnej osoby- homeo ktory dal rade z silnymi zaburzeniami na tle
          nerwowym...
          • marciszonka Re: haloooooo..... 17.07.07, 08:49
            Czyli własnie czytałaś o polecanych, bo w tym wątku są tylko tacy a nie wszyscy.
            Jeśli te informacje Cię nie zadowalają to wpisujesz nazwisko z listy w
            wyszukiwarkę i wyskoczą Ci wątki z szerszymi opiniami o danym lekarzu. A jeśli
            chodzi o problemy z psychiką - jak nie raz i nie dwa było na tym forum napisane
            - u homeopaty nie ma czegoś takiego jak leczenie według specjalizacji, jest
            leczenie całościowe. Więc nie ma co szukać po specjalizacjach, bo to zupełnie
            zbędne. Każdy lek homeo ma w obrazie objawy psychiczne i nie dobiera się leku
            tylko na nerwicę czy tylko na wrzody a jeden, z uwzględnieniem wszystkich objawów.
            • agatekb1 Re: haloooooo..... 17.07.07, 10:22
              tak, tak... ja to wiem...
              ale moj problem polega na tym ze ta osooba nie jest zbyt chetna by sie leczyc...
              a jak wiadomo sa homeo ktorzy nie trafiaja z lekiem.... tak bylo ze mna- homeo
              polecany z tego forum niestety nie trafila dwa razy z lekiem...
              • halszka111 Re: haloooooo..... 18.07.07, 15:44
                Agetekb, czy dobrze kojarzę, że jesteś z Poznania? Możesz napisać (może być na
                priv), który to homeo? JA właśnie zmieniłam na kobitkę polecaną też na forum, i
                nie wiem czy dobrze. Oczywiście wiem, że lekarz ma prawo nie trafić od razu z
                lekiem.
                Niestety, sama nic nie polecę, bo jestem niezbyt zorientowana w tej materii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka