merceddess 13.08.08, 18:16 zna ktos jakies dobre leki na to? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scept89 Re: heamohilus inluenza-jak to wyleczyc? 13.08.08, 20:35 > zna ktos jakies dobre leki na to? Tak. Najpierw posiew + antybiogram. Pozniej ci juz powiedza jaki jest najlepszy. Odpowiedz Link
very.martini Re: heamohilus inluenza-jak to wyleczyc? 14.08.08, 11:51 Taaaak, a za trzy miesiące czynność powtórzyć, tylko za pomocą mocnieszego antybiotyku i borykając się przy okazji z grzybicą pochwy, na przykład:) Do autorki wątku - bez objawów nic się nie zrobi, zresztą najrozsądniej będzie wybrać się do homeopaty. Długo trwałe problemy z bakteriami nie biorą się znikąd. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
scept89 Re: heamohilus inluenza-jak to wyleczyc? 14.08.08, 14:42 very.martini napisała: > Taaaak, a za trzy miesiące czynność powtórzyć, tylko za pomocą > mocnieszego antybiotyku i borykając się przy okazji z grzybicą > pochwy, na przykład:) Za to bez np. rozstrzeni oskrzelowych spowodowanych przewleklym bronchitem. Jestes specem od homeo, wierzysz w to co piszesz, uwazasz ze antybiotyki zawsze przynosza wiecej szkody niz pozytku: udowodnij swoja teze jak np Noblista ktory odkryl Helicobacter pylori jako bakterie wywolujaca wrzody zoladka. Wystarczy ze zarazisz sie dobrowolnie kila, zapodasz po wnikliwej konsultacji z najlepszymi mozliwymi homeopatami jakakolwiek kombinacje homeopatycznych super-lekow a nastepnie po szczesliwym wyleczeniu pozwolisz sie zbadac. Nobel czeka. Odpowiedz Link
marciszonka Re: heamohilus inluenza-jak to wyleczyc? 14.08.08, 15:32 Scept, weź się i wyluzuj. Sezon ogórkowy Ci się znudził? Nie uogólniaj i nie chrzań. Wątki dla przeciwników metody już tu są, chcesz sobie pogadać to wyszukaj je i jazda, a jak się na czymś nie znasz to idź do licha ze swoimi krytykanckimi uwagami, bo lanie wody przez laików byle młyn się kręcił jest nam tu w ogóle zbędne. A jak nie trafia to bana dostaniesz i po robocie. To jest forum dla zwolenników homeopatii, patrz regulamin i nagłówek - na wszelki wypadek gdybyś miał zamiar dyskutować z zasadnością ewentualnego bana (co Ci i tak nic nie da). Polecam więc wątki dla tych anty i hulaj dusza. Porządek musi być. Odpowiedz Link
scept89 status forum pro-anoreksja 14.08.08, 16:31 > Porządek musi być. Yep. """ Celem Forum jest wymiana informacji na temat homeopatii, propagowanie tej formy leczenia oraz walka z zarzutami wobec niej. """ + """ - urażają sympatyków homeopatii i są wobec niej wojowniczo nastawione. """ Innymi slowy "odpieracie" zarzuty wobec homeopati ale jak sie komus zarzutu odeprzec nie uda (w skutek nadmiaru wiedzy homeopatycznej oczywiscie) to autor zarzutu dostaje bana ze wzgledu na wojownicze nastawienie i domaganie sie jakiegos tfu-racjonalnego wytlumaczenia. Boskie. Milej wymiany eksperckich informacji. Odpowiedz Link
very.martini Re: status forum pro-anoreksja 14.08.08, 19:15 Sceptyk, jeszcze dwa takie komentarze i Cię banuję, więc przemyśl, zanim napiszesz. Jeżeli założysz sobie nowego nicka i będziesz nas męczył dalej, możemy napisać do administracji Forum z prośbą o zabanowanie Twojego IP, i wtedy za dużo nie napiszesz nawet na forum Motoryzacja. 16%VOL 22%VAT Odpowiedz Link
aleks06 Re: heamohilus inluenza-jak to wyleczyc? 14.08.08, 23:00 scept89 napisał: > Tak. Najpierw posiew + antybiogram. Pozniej ci juz powiedza jaki jest najlepszy. Po pirwsze -to mi powiedz jaki lekarz jest chętny do zrobienia tych badań? Chyba, że twój lub chyba, że sam jesteś lekarzem i sam sobie wystawisz skierowanie. Po drugie - Jak często zażywasz antybiotyki, że sądzisz o nich że są SUPER? Jeśli tak często jak moje dzieci, czyli w ciągu ich 8 lat ich życia może by sie uzbierały jakieś 2 lata kiedy nie brały (bez ciagłości) to możemy pogadać. Po trzecie - nie rozumiem po co sie udzielasz na tym forum i wygłaszasz jakieś filozoficzne teksty, których i tak większość nie rozumie. Po czwarte - Ja za wielkiego doświadczenia z homeopatią nie mam, ale m.in. zapalenie oskrzeli u córki wyleczyłam i na chorobe lokomocyjna pomagają. Ale wiem, że antybiotyki są BLE - oczywiście podawane bez powodu na byle co. Bo czasem jest taka konieczność, aby podać. Po piąte - jeśli ktoś pisze na tym forum i prosi o jakąś radę to chyba ma jakies zaufanie do tych osób bąć metody leczenia. Jakby chciał to by poszedł do lekarza i by dostał jakikolwiek antybiotyk na dzień dobry. Pozdrawiam Odpowiedz Link