Dodaj do ulubionych

32 Maraton Warszawski

28.09.10, 09:10
Witam Józkowych biegaczy

Czy ktoś startował, jak wam poszło.
To był mój pierwszy maraton i już teraz mogę powiedzieć, że nie ostatni oczywiście jeżeli zdrowie będzie dopisywało.
Plan treningowy miałem ustawiony na 4:30. Maraton ukończyłem z wynikiem 4:29:19. W generalce zająłem 2344 miejsce w swojej kategorii 69. Mogło być lepiej ale zbyt asekuracyjne biegłem do 20 km. Ściana dopadła mnie około 35 kilometrze ale poradziłem sobie całkiem nieźle i obyło się bez marszu.

Hej.

Obserwuj wątek
    • mag-da27 Re: 32 Maraton Warszawski 29.09.10, 14:26
      Witamsmile
      Startowałam w MW i ukończyłam z czasem 4:10:37 brutto, 4:08:21netto. To mój drugi maraton po Krakowie i poprawiona życiówka o 13 minutsmile, choć była pokusa na złamanie 4h, może uda się następnym razem...wink
      Gratuluję i życzę kolejnych sukcesówsmile
      • monia420 Re: 32 Maraton Warszawski 01.10.10, 23:07
        To ja w imieniu męża się dołączamsmile Nie złamał 4 godzin, ale dobiegłsmile

Ja też biegam, ale maraton to dla mnie etap nawet jeszcze nie planowanysad

Kto w niedzielę biegnie 10km w Warszawie?
    • m-arek.kacprzak Re: 32 Maraton Warszawski 02.10.10, 07:25
      Witajcie. Ja będę "reprezentował" Józefów w maratonie poznańskimsmile. Cieszę się, że jutro tez kilka osób biegnie w Warszawie. Chyba to taki trend. Jeszcze niedawno spotkaniew lesie innego biegacza graniczyło z cudem. Teraz to już czasem się zdarza. Gdzie jak gdzie, ale w Józefowie jest gdzie biegać.
      pozdrawiam - marekk
      • cinqueterre Re: 32 Maraton Warszawski 28.03.11, 10:33
        Witam.
        A czy ktos biegl wczoraj polmaraton? Ja moge sie pochwalic : ) czasem 2:04 a Wy?
        • petrus50 Re: 32 Maraton Warszawski 28.03.11, 12:08
          Witam
          Też biegłem wczoraj w 6 Półmaratonie Warszawskim mój wynik netto to 1:57:14.
          W klasyfikacji generalnej byłem 2545 a w swojej kategorii wiekowej 22

Pozdrawiam
          • cinqueterre Re: 32 Maraton Warszawski 29.03.11, 10:25
            No to chyle czola za wynik. A jakie plany na przyszlosc? Ja sie wlasnie zapisalem na X Maraton Krakowski. To bedzie pierwszy raz : )
            • petrus50 Re: 32 Maraton Warszawski 29.03.11, 12:47
              cinqueterre napisał:

> No to chyle czola za wynik. A jakie plany na przyszlosc? Ja sie wlasnie zapisal
              > em na X Maraton Krakowski. To bedzie pierwszy raz : )

W zeszłym roku biegłem w 32 Maratonie Warszawski uzyskałem czas 4:29:19.
              Przygotowałem się wg. 100 dniowego planu treningowego.
              Następne starty przewiduję w Pucharze Maratonu Warszawskiego.

Cześć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka