chiste 19.01.12, 23:30 Zmieniło się dziś? Czy wcześniej? Chodzi o to z napisem "forum mieszkańców i sympatyków..." oraz tłem okiennicy świdermajerowskiej. Bardzo mi się podoba! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cinqueterre Re: Logo forum Józefowa 20.01.12, 11:22 To jest raczej baner niz logo. Logotypy charakteryzuja sie synteza, skrotem (patrz logo Orlenu, Mrecedesa, BBC itd.). Odpowiedz Link
doomi Re: Logo forum Józefowa 20.01.12, 12:16 Nowy banerek jest od wczoraj. Miło chiste Cię widzieć po latach w dodatku jako jedyny zauważyłeś zmianę! Autorką jest oczywiście majka [fanfary]. Odpowiedz Link
surmia Re: Logo forum Józefowa 20.01.12, 12:44 O przepraszam. Ja też widziałam, ale nie pochwaliłam pisemnie, bo ten zielony był mi bliski z powodu zieleni. Nieco tęsknię. Za kolorem, bo motyw udany i taki józefowski. Fanfary, fanfary... Odpowiedz Link
chiste Ba... forum Józefowa 20.01.12, 13:19 Pozdrawiam zatem serdecznie wszystkich: panie administratorki, mieszkańców i sympatyków Józefowa. Czyżby jakiś kryzys wpisowy na forum? Mniejszy ruch się tu zrobił. Cinqueterre, dziękuję za poprawienie. Cieszę się, że zrozumiał Pan, o co mi chodziło. Odpowiedz Link
cinqueterre Re: Ba... forum Józefowa 20.01.12, 13:36 Nie bylo trudno zrozumiec, bo grafiki na forum co kot naplakal. Ale powiem szczerze, ze to serce kojarzy mi sie z serduszkiem w drzwiach slawojki : ) Pozdrowienia. Odpowiedz Link