anula349 30.03.14, 22:32 Od czwartku chyba z kranu leci jakaś dziwna woda. Żółta i śmierdząca. Byli z Hydrosfery, coś robili, ale za wiele to nie pomogło. Jutro znowu będziemy dzwonić. Czy tylko u mnie taka woda? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majka-1234 Re: Śmierdząca woda 30.03.14, 22:48 nie tylko u Ciebie.. u nas jest ten sam problem. Dzwoniliśmy do Hydrosfery i powiedzieli, że temat jest znany ale nic nie poradzą bo to efekt połączenia nowego wodociągu ze starym.. !!! Woda jest naprawdę fatalna, nie da się namoczyć białego prania, umyć normalnie zębów w jakiej części Józefowa mieszkasz ? my na Nowej.. Odpowiedz Link
stryjku Re: Śmierdząca woda 31.03.14, 18:04 tu jest komunikat HYDROSFERY jozefow.pl/page/14,aktualnosci.html?id=511 Odpowiedz Link
jarecki_2 Re: Śmierdząca woda 31.03.14, 18:49 ale lipa z tym oświadczeniem. Jak ktoś ma własne ujęcie wody i ma z miasta jednocześnie to jego wina że woda z miasta śmierdzi. Odpowiedz Link
anula349 Re: Śmierdząca woda 31.03.14, 22:38 Ja też na Nowej Dzisiaj chodzili po domach, robili coś na ulicy. Spytałam, czy będzie w końcu normalna woda, to pan mi odpowiedział, że płuczą, że za wysoki poziom żelaza i nadmanganianu potasu i że nadal płuczą...Jak na razie nic się nie poprawiło. Odpowiedz Link
anula349 Re: Śmierdząca woda 31.03.14, 22:41 anula349 napisała: > Ja też na Nowej Dzisiaj chodzili po domach, robili coś na ulicy. Spytałam, c > zy będzie w końcu normalna woda, to pan mi odpowiedział, że płuczą, że za wysok > i poziom żelaza i nadmanganianu potasu i że nadal płuczą...Jak na razie nic się > nie poprawiło. Przepraszam, to miało być do majki-1234 Odpowiedz Link
grudziaz Re: Śmierdząca woda 31.03.14, 19:58 No niezły skaziciel jakiś działa skoro swoją śmierdząca hydroforową wodą skaził pół józefowskiego wodociągu. Mogli się bardziej postarać z tym komunikatem a nie takie brednie wypisywać. Odpowiedz Link