Dodaj do ulubionych

Podziękowania za rozmowę

27.11.14, 20:56
Bardzo dziękuję za rozmowę - która przeciągnęła się o godzinę. Mam nadzieję, że odpowiedzi których udzieliłem zadowoliły ich autorów.
Forum Józefowa jest unikalnym miejscem i chyba nie ma w najbliższej okolicy, a może i w Polsce tylu osób, które żyją problemami swojego miasta. Jeśli zostanę burmistrzem zobowiązuję się, że będę TU z państwem spotykał się cyklicznie.

pozdrawiam

Stanisław kruszewski
Obserwuj wątek
    • doomi Re: Podziękowania za rozmowę 27.11.14, 21:06
      Panie Burmistrzu,
      Jako gospodyni tego forum również bardzo dziękuję Panu, a także naszym józkowym forumowiczom.
      Jestem dumna, że mimo przedwyborczej gorączki uczestnicy "rozmowy" zachowywali się zgodnie z ustalonymi wcześniej zasadami smile
      • demarkiz0 Re: Podziękowania za rozmowę 27.11.14, 21:14
        doomi napisała:

> Panie Burmistrzu,
        > Jako gospodyni tego forum również bardzo dziękuję Panu, a także naszym józkowym
        > forumowiczom.
        > Jestem dumna, że mimo przedwyborczej gorączki uczestnicy "rozmowy" zachowywali
        > się zgodnie z ustalonymi wcześniej zasadami smile
        >

Również wielkie dzięki dla Pana Burmistrza, Adminek i józkowych forumowiczów - to ewenement w skali Józka.
      • surmia Re: Podziękowania za rozmowę 27.11.14, 21:19
        Ja także się przyłączam do podziękowań.
        • aga44-46 Re: Podziękowania za rozmowę 27.11.14, 23:07
          Bardzo mi się podobało. Dziękuję.
    • terpu Re: Podziękowania za rozmowę 28.11.14, 00:56
      a ja liczę, że po wyborach o ile Pan przejdzie, spotkania będą w normalnej rzeczywistości, a nie wirtualnej.
      Proszę pamiętać, że nadal wiele osób nie korzysta jeszcze z internetu i chętnie spotkałaby się z Panem w prawdziwym świecie, oko w oko.
    • marius68 Podziękowanie Burmistrza Stanisława Kruszewskiego 28.11.14, 08:00
      Podziękowanie Burmistrza Stanisława Kruszewskiego za rozmowę z internautami z Forum Józefowa. Nagranie z tym podziękowaniem jest na stronie dlamiasta

jozefow.org/podziekowanie.mov
    • feelek Re: Podziękowania za rozmowę 28.11.14, 14:11
      Dziękuję również.
      Co prawda nie otrzymałem odpowiedzi na żadne z 2 pytań, jakie Panu zadałem ale rozumiem, że formuła debaty była tego typu, że udzielenie tych odpowiedzi Panu uniemożliwiła.
      Mam nadzieję, że, jeżeli wyborcy udzielą Panu ponownego mandatu, w dogodnej dla Pana chwili, będzie Pan mógł wrócić do tej debaty i udzielić pytającym wyczerpujących odpowiedzi.
      Zbigniew Kozłowski
    • marius68 Re: Podziękowania za rozmowę 28.11.14, 23:58
      Dz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka