Dodaj do ulubionych

Tenis stołowy

27.06.15, 18:11
Jest w okolicy "sekcja" tenisa stołowego dla seniorów??
Obserwuj wątek
    • heszla Re: Tenis stołowy 30.06.15, 08:18
      Jest fajna grupa w Karczewie, w gimnazjum..
    • 0bywatelx Re: Tenis stołowy 30.06.15, 19:57
      Oczywiście, że jest i to w Józefowie. Integracyjny Klub Rozwoju Tenisa Stołowego w Józefowie - prowadzony przez Pawła Chułerańskiego. Klub działał jako sekcja Józefovii, a od jakiegoś czasu przeszedł na własny rachunek. Zawodnicy trenują w hali ICSiR. Teraz, z tego co wiem, jest przerwa wakacyjna, ale od 3 sierpnia rozpoczynają się treningi. Zajęcia prowadzone są w różnych kategoriach wiekowych i zespół gra w II lidze. Znalazłem taki tel. 795 123 008
      • jarecki_2 Re: Tenis stołowy 13.07.15, 12:56
        dzięki.
    • ikrts_w_jozefowie Re: Tenis stołowy 28.07.15, 10:39
      Zapraszamy wszystkich na wakacyjne TRENINGI tenisa stołowego od poniedziałku 3. sierpnia do końca wakacji.

Treningi będą odbywać się codziennie, od poniedziałku do piątku, w godz. 17.30- 19.30 w hali ICISR w Józefowie ul. Długa 44.

Zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych- osoby chcące amatorsko pograć w tenisa stołowego oraz zawodniczki i zawodników z naszego klubu.

Szkolenie prowadzone będzie przez wykwalifikowanych trenerów.

Dla osób zainteresowanych udostępniamy rakietki do gry.

Od września 2015 rozpocznie się kolejny sezon szkolenia w naszym klubie.

Przyjdź i odkryj, jak wspaniałą dyscypliną sportu jest tenis stołowy.

Zapraszamy

tel. 795 123 008

Polub nas na Facebooku: www.facebook.com/IKRTSwJozefowie
      • jarecki_2 Re: Tenis stołowy 28.07.15, 18:07
        staremu się zachciało, ale będę, lepiej grać niż siedzieć.... będę 3go . Dzięki za info.
    • jarecki_2 Re: Tenis stołowy 04.08.15, 12:45
      Dla zainteresowanych koszt miesięczny 55 zł, zajęcia 3 razy w tygodniu od września a w sierpniu codziennie o ile dobrze zapamiętałem, czuwaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka