jarecki_2 27.06.15, 18:11 Jest w okolicy "sekcja" tenisa stołowego dla seniorów?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0bywatelx Re: Tenis stołowy 30.06.15, 19:57 Oczywiście, że jest i to w Józefowie. Integracyjny Klub Rozwoju Tenisa Stołowego w Józefowie - prowadzony przez Pawła Chułerańskiego. Klub działał jako sekcja Józefovii, a od jakiegoś czasu przeszedł na własny rachunek. Zawodnicy trenują w hali ICSiR. Teraz, z tego co wiem, jest przerwa wakacyjna, ale od 3 sierpnia rozpoczynają się treningi. Zajęcia prowadzone są w różnych kategoriach wiekowych i zespół gra w II lidze. Znalazłem taki tel. 795 123 008 Odpowiedz Link
ikrts_w_jozefowie Re: Tenis stołowy 28.07.15, 10:39 Zapraszamy wszystkich na wakacyjne TRENINGI tenisa stołowego od poniedziałku 3. sierpnia do końca wakacji. Treningi będą odbywać się codziennie, od poniedziałku do piątku, w godz. 17.30- 19.30 w hali ICISR w Józefowie ul. Długa 44. Zapraszamy dzieci, młodzież i dorosłych- osoby chcące amatorsko pograć w tenisa stołowego oraz zawodniczki i zawodników z naszego klubu. Szkolenie prowadzone będzie przez wykwalifikowanych trenerów. Dla osób zainteresowanych udostępniamy rakietki do gry. Od września 2015 rozpocznie się kolejny sezon szkolenia w naszym klubie. Przyjdź i odkryj, jak wspaniałą dyscypliną sportu jest tenis stołowy. Zapraszamy tel. 795 123 008 Polub nas na Facebooku: www.facebook.com/IKRTSwJozefowie Odpowiedz Link
jarecki_2 Re: Tenis stołowy 28.07.15, 18:07 staremu się zachciało, ale będę, lepiej grać niż siedzieć.... będę 3go . Dzięki za info. Odpowiedz Link
jarecki_2 Re: Tenis stołowy 04.08.15, 12:45 Dla zainteresowanych koszt miesięczny 55 zł, zajęcia 3 razy w tygodniu od września a w sierpniu codziennie o ile dobrze zapamiętałem, czuwaj. Odpowiedz Link