fanjozefowa
11.09.16, 21:30
W gazecie JNŚ znalazło się zaproszenie na obchody 65-lecia klubu (zacnego zresztą jubilata) Józefovia Józefów. Na terenach stadionu miejskiego i zaplanowano piknik a jedną z zapowiadanych "atrakcji" był występ zespołu "dixieDNX" Oto kilka cytatów z największego przeboju "gwiazdy" :
" pluję kur......e w ryj kiedy nie wie kim jest wyklęty " ,"od wylizanych Kenów i niedoru.......ych Barbie"., "dziwka za pieniądze połknie nawet jaja" Więcej można zobaczyć i usłyszeć na tjozefovia.futbolowo.pl/news/article/piknik-z-okazji-65-lecia-klubu-mlks-jozefovia-jozefow,
Kto jest autorem tego pomysłu?
W tym klubie trenują setki dzieciaków, jak można zapraszać je i promować koncert autorów takich tekstów?
Czy koncert został zorganizowany przy udziale środków miejskich (publicznych)?
Uznaję demokrację i każdy ma prawo słuchać muzyki jakiej chce, wybrać dowolny koncert ale w przypadku pikniku wygląda to inaczej, przychodzi młodzież, rodziny z dzieciakami nie wiedząc do końca co może ich dziecko usłyszeć i w jakim 'artystycznym" wydarzeniu weźmie udział ect. Żenujące.
Ps. Na szczęście mój syn dostał sms-a od kolegów że nie warto iść na piknik bo nudy ale na stronę wszedł i teledysk obejrzał.
Ps 2. czy ktoś był na koncercie? Ja "niestety" nie mogłem
Ps. 3 czy ktoś zna odp. na powyżej postawione pytanie na temat źródeł finansowania oraz pomysłodawców wydarzenia?