08.04.06, 10:10
Komu będziecie udzielać tego absolutorium?? Strasznie mnie to ciekawi, a info
szczegółowego brak:
www.jozefow.pl/WWW/RM/HP/hp.html
Obserwuj wątek
    • doomi Re: Rupert :) 24.04.06, 23:56
      No to już wiem smile
      Wiem też, że zadałam nieodpowiednio: powinnam spytać komu go nie udzielisz ;D

www.jozefow.pl/WWW/AKT/060424A/info.html
      więcej w dzisiejszej "linii otwockiej"
      • rupert3 Re: Rupert :) 27.04.06, 09:10
        Sory że totalnie się wyłączyłem. Ale trudy życia kompletnie mnie przywaliłi. I
        te zawodowe ale przede wszystkim te związane z Radą. Członkowie Komisji
        Rewizyjnej przed absolutorium mają bardzo dużo roboty. Szczególnie w momencie
        kiedy Burmistrz w porozumieniu z Przewodniczącym Rady ustalił wcześniejszy
        termin sesji absolutoryjnej, a i kontrole poszczególnych referatów nie
        przebiegały zbyt sprawnie. Cieszę się że to wszystko już za mną. Od czasu do
        czasu zaglądam oczywiście na forum ale nie miałem siły by zebrać się do
        skreślenia kilku słów. Sama zauważyłaś że "pisanie" nie jest moją mocną stroną.
        Zdecydowanie wolę rysować. Ale obiecuję poprawę. (uwaga: nie jest to obietnica
        przedwyborczasmile)
        • 111majka Re: Rupert :) 27.04.06, 09:19
          Oooo smile
          Wlaśnie skończyłam w Pruszkowie pisać, że gdyby ktoś na naszym forum miał ochotę na plenerek
          rysunkowo-malarski to bym bardzo się ucieszyła. A tu nagle rupert woli rysować...
          Rupert, bierzesz w ogóle pod uwagę jakieś rysowanki plenerowe?
          • monia420 Re: plenerek 27.04.06, 09:29
            plenerek supersmile ja się zapisuję, choć ładnie nie rysuję...
            • doomi Re: plenerek 27.04.06, 09:49
              Cieszę się rupert, że do nas zaglądasz, choć znam problem braku czasu smile
              Skrobnij od czasu do czasu chociażby co się dzieje w RM - nikt inny się do nas
              nie pokwapi i tylko Ty od czasu do czasu napiszesz "co się tam Panie w polityce
              dzieje"...

Majka, plener malarski?? rany, ja mam dwie lewe łapki do prac plastycznych, ale
              co tam i tak jestem chętna smile
              Czy będziemy rysować/szkicować/malować Zenka?
              • 111majka Re: plenerek 27.04.06, 09:54
                Doomi, zenek ma się nijak do Józefowa.
                W tym miejscu obowiązuje świdejmajer, torfy albo inne sosny otwockie.
                • doomi Re: plenerek 27.04.06, 09:58
                  A to ma być plener józefowski? nic nie łapię dzisiaj. No to co ;D Zenek może
                  być na tle sosen i już ;P
                  • drnorbk Re: plenerek 27.04.06, 10:20
                    Albo jeszcze lepiej na tle "świdemajera" stojacego na tle sosen, za ktorymi
                    plynie Swider wink)))
                    • 111majka Re: plenerek 27.04.06, 10:24
                      Proszę sobie nie kpić z mojego niedawno owdowiałego zenka. On cierpi sad
                      • drnorbk Re: plenerek 27.04.06, 14:14
                        majko111, nie bylo moim zamiarem kpienie z kogokolwiek - po prostu taki obrazek
                        kojarzy mi sie z Jozefowem - jak to szło? Metafora - trudne slowo....wink))
                        • 111majka Re: plenerek 27.04.06, 14:56
                          Z Józefowem Ci się kojarzy KARP na tle świdermajera ?!!!!!!
                          • drnorbk Re: plenerek 27.04.06, 19:19
                            jaki KARP????? ten po żydowsku? wink))
                            • arkadia67 Re: plenerek 27.04.06, 21:23
                              Oj, oj, Drnorbk, KARP to KARP, taki co w stawiku pływa!!!smile))Trzeba częsciej na
                              forum zaglądać hihi...
            • arkadia67 Re: plenerek 27.04.06, 22:56
              To ja do plenerku też mogę się dopisać, tylko nie doczytałam kiedy to będzie? i
              tak jak Monia nie bardzo ładnie rysować umiem. Ale co tam, najważniejsze są
              chęcismile)) Ołówekm się znajdie, kartonik też...smile)))
          • rupert3 Re: Rupert :) 27.04.06, 11:16
            Plenerek?! Ależ oczywiście bardzo chętnie!!!
            Do tej pory na plenerki kusił mnie jedynie "Cudak" - bardzo interesujący
            przypadek tubylca o upodobaniach bardzo zbliżonych do moich. Jeśli chodzi o
            tematykę to zdecydowanie architektura (najlepiej Świdermajery). Popełniłem pare
            landszawcików ale bez "dopingu" nie potrafiłem dostrzec podobieństw z
            orginałem. Bardziej przypominały malarstwo futurystyczne. Ale jak będzie trzeba
            to się podciągnę.
            Jako grupa mobilna zaproponujcie coś a ja z dziką rozkoszą się dopiszę. I
            jeszcze Cudaka zbajeruję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka