agnes_27 23.06.08, 21:17 poszukuję opiekunki do 6-cio miesięcznej dziewczynki, pełen etat, praca na 3 lata, proszę tylko o poważne oferty. agnes_26@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryshaa Re: opiekunka - dam pracę 11.07.08, 14:20 kiedyś w Otwocku wisiały ogłoszenia o agencji nianiek i opiekunek. Nie mam pojęcia gdzie się mieściła, ale może ktoś z forumowiczów wie. Może tam znajdziesz nianię. Powodzenia! Odpowiedz Link
grzeg_sz_1 Re: opiekunka - dam pracę 11.07.08, 14:55 www.work-land.prv.pl/ Kiedyś nazywali się BABY-LAND, teraz LAND, pewnie dlatego że rozszerzyli profil działalności. Odpowiedz Link
agnes_27 Re: opiekunka - dam pracę 09.08.08, 21:49 właśnie pani która miała zajmować się moją małą zrezygnowała z powodów osobistych, więc szukam na nowo... Odpowiedz Link
cania12 Re: opiekunka - dam pracę 11.07.08, 17:12 Agnes, ja przez net bardzo długo szukałam. W końcu dałam ogłoszenie w dodatku praca w wyborczej i po tym telefon rozdzwonił się jak szalony. Powodzenia! Odpowiedz Link