jedza123 12.05.09, 16:40 gdzie oprócz punktu na ul. 3-go Maja można naprawić rower w Józefowie? W/w punkcie już byłam i więcej nie pojawię się tam.Facet wziął kupę kasy a rower w dalszym ciągu wymaga naprawy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vtx1800 Re: naprawa rowerów w józefowie 12.05.09, 17:30 polecam falenica ul. derkaczy. mały punkt, dużo rowerów, fachowa ekipa Odpowiedz Link
xymena Re: naprawa rowerów w józefowie 12.05.09, 17:36 Co do punktu na 3 maja - mam podobne doświadczenia. W Józefowie jest jeszcze (albo był) serwis na Leśnej koło gimnazjum - widziałam tabliczkę, ale nie korzystałam. My drugi rok korzystamy z punktu w Otwocku: www.u-kolarza.republika.pl/ I bardzo polecam ten serwis. Odpowiedz Link
xavier85 Re: naprawa rowerów w józefowie 13.05.09, 18:16 ja też korzystam z serwisu U kolarza.Miła i fachowa obsługa.Polecam P.S.Właściciel naprawdę był kolarzem Odpowiedz Link
kaszaluk Re: naprawa rowerów w józefowie 19.05.09, 14:17 Polecam sklep i serwis: EHA-POL, sprzedaż rowerów, części, serwis; ul. Poniatowskiego 19 Otwock, tel. 788-17-22 Rozsądne ceny i fachowa obsługa. Ścigam się na rowerach więc wydaj mi się że moja ocena jest realna pozdrawiam Odpowiedz Link