IP: *.visp.energis.pl 15.02.04, 16:05
Jaki proponujecie samochód dla dziewczyny/
Obserwuj wątek
    • Gość: hakitawa Re: autko?? IP: *.mikolow.net / 80.48.108.* 15.02.04, 16:14
      1.peugeot 206
      2.Citroen C2
      3. citroen C3
      4. Nissan Micra
      5. Mercedes A
      6. Toyota yaris
      7. renault clio
      8. fiat panda , punto
      9.opel corsa
      10 ford fiesta
      11.renault clio
      12. Mercedes ML(jesli chcesz miec cos poteznego i masz nieograniczone srodki
      finansowe)

wybor to juz twoj mily bol glowy:)
      • Gość: czeekoladka Re: autko?? IP: *.visp.energis.pl 15.02.04, 16:16
        Ja myślałam o Audi A3.
        hakitawa co sądzisz??
        • Gość: hakitawa Re: autko?? IP: *.mikolow.net / 80.48.108.* 15.02.04, 16:54
          aaa to ty raczej szukasz kompakta niz autko:))

powiem ci tak i jest to moja prywatna opinia.
          audi a3 to bardzo dobry samochod piekny na zewnatrz i wewnatrz. niestety nigdy
          bym go nie kupil z dwoch powodow:
          1) jak na kompakt jest wyraznie za drogi
          2) jest bardzo chodliwym towarem

gdybym mieszkal w niemczech czy jakims innym normalnym kraju to pewnie
          chcialbym miec taki pojazd. niestety po moich doswiadczeniach (ukradziono mi 3
          samochody wszystkie niemieckie)nauczylem sie ze w polsce trzeba miec taki
          samochod na ktory zlodziej nawet nie spojrzy lub ktory jest rzadko kradziony.
          auto o ktore wciaz trzeba sie bac nie jest tego warte. nawet jesli masz garaz
          czy trzymasz go na strzezonym parkingu nie gwarantuje to niczego bo przeciez
          moga ci go ukrasc spod sklepu czy kina. czy to jest tych nerwow warte?
          po ostatniej kradziezy to byl passat 2 lata temu, kupilem sobie renault lagune
          i mam spokoj.
          poza tym wydaje mi sie ze za cene a3 kupisz samochod wyzszej klasy innej firmy.

oczywiscie to twoj wybor i to sa tylko moje sugestie. nie zmienia to faktu ze
          audi jest bardzo dobrym samochodem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka