Dodaj do ulubionych

Fiat Freemont AWD - Miszmasz

• Gość: SETH Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.play-internet.pl 13.02.12, 15:12
      gostek-gostek>>>>>>>>>Cudow nie ma.Taki silnik w 2tonowym suvie 4x4 w automacie spali Ci srednio z 14l. 2-3l mniej w trasie a w miescie 2-3l wiecej:)
      Ale zerknij sobie na testy podobnych suvow z 3l dieslami podobnej mocy to pala tylko z 3l mniej a kosztuja...2 razy wiecej.
      Jak ktos tu pisze-OKAZJA!
    • arme Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz 13.02.12, 15:17
      Akurat to taki crossover ala van/suv więc dziwię się, że nie startowali z awd od początku. To by zresztą tłumaczyło marną sprzedaż w Polsce dość drogiego auta.
      • singlecorsa Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz 14.02.12, 21:43
        Na razie pewnie to auto ma taką cenę. Później się ustabilizuje i będzie więcej osób stać na Freemont-a
    • Gość: Habla Habla Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.12, 17:22
      Fiata Freemonta 3.6 V6 24v 280KM AT 4x4 postrzegam jako ciekawą alternatywę dla Audi Q7 3.0 TDI. Po warunkiem, że kupujący rzeczywiści ma potrzebę. Z kategorii podwyższonych kombi od zawsze wygrywa u mnie Subaru Forester (szczególnie poprzedni model z wolnossącym 2.0)

Cena Fiata jest dobra - 121 990 zł. Podobną "okazją" była kiedyś Mazda CX-9 3.7 V6, które rozeszła się na pniu z salonów Mazdy - w 2008 r. za 140 000 zł.

Cena Fiata to cena katalogowa. Z autopsji wiem, że w salonach Fiata można się dobrze targować.

Przypominam sobie, że jak Dodge Journey był w sprzedaży w 2008 r. kosztował 92 000 zł z dieslem VW 2.0, wersja z automatem 110 000 zł.

Opowieści laików o słabej jakości Fiata można włożyć między bajki. Mam Fiata od nowości, 83 tyś. przebiegu i pali na dotyk, absolutnie żadnych usterek. Dugie auto VW Golf jest bardziej usterkowy niż jego współlokator garażu Fiat.

Tak poza tym to moto.pl spada na psy. Non stop jakieś slajdy ("bo musisz zarobić na swój Zus" :) jakieś nowości i maaaaaaało testów.

Zacznijcie testować samochody!!!!!
      • narobi Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz 14.02.12, 21:33
        Testować i jeszcze raz testować. Z tym się zgodzę. Jak można mówić, że coś jest "paskudztwem", jeśli się go widziało tylko w Internecie. Trzeba wybrać się na jazdę, prztestować i ocenić. Jestem ZA.
    • Gość: seth Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.play-internet.pl 13.02.12, 17:42
      habla habla>>>>>>>>>>Zaraz Cie tu obroncy VAG obrzuca blotem jak Fiata mozna porownywac do Audi hihi.
      A co do reszty to masz 100% racji!
      • singlecorsa Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz 14.02.12, 21:47
        lepiej nie porównywac tylko wsiąść do Fiata ;p i problem z głowy
    • Gość: jacek Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.12, 18:23
      Przecieram oczy ze zdumienia patrząc na wyniki sprzedaży tego czegoś. W życiu bym nie zgadł, że Włosi rzucą się na to paskudztwo.
      • narobi Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz 14.02.12, 21:29
        Paskudztwo? FREEMONT 2.0 Multijet 16v 140KM URBAN - zobacz na żywo, to cudo na czterech kółkach :) wcale nie paskudztwo
    • Gość: gross Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.play-internet.pl 13.02.12, 18:56
      BZDURA! FAJNE AUTO.A W TEJ CENIE BARDZO FAJNE!
      • singlecorsa Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz 14.02.12, 21:34
        Jak na taką cenę, to rzeczywiście warto się pokusić o zakup. Nowości innych firm kosztują ze 2x tyle przynajmniej.

Gość portalu: gross napisał(a):

> BZDURA! FAJNE AUTO.A W TEJ CENIE BARDZO FAJNE!
    • Gość: ozyrysh Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.centertel.pl 14.02.12, 14:55
      Śmieszą mnie opinie o fiacie że jest jakościowo nie dokładny, ludzie wy chyba nigdy nie mieliście żadnego fiata i dlatego tak mówicie. Koncern ma ofertę n którą nie ma mocnych bo chyba w jako jedynym przypadku jakość i zalety idą w parze z niską ceną. Niestety u innych można o tym pomarzyć.
      • narobi Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz 14.02.12, 21:18
        Racja. Moja rodzina korzysta z Fiatów i jakoś nie narzekają. Moja siostra, ojciec, dziadek -mają Fiata. Mój ojciec kiedyś miał Fiata 126 :) pierwszy z linii Maluszków. Szkoda, że teraz są juz tak rzadko spotykane. Mój wujek chce teraz kupić Freemonta do firmy. jak kupi, coś więcej dopiszę na Forum.
        • singlecorsa Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz 14.02.12, 21:39
          U mnie tylko brat ma Fiata, ale jakoś do tej pory nie miał wypadków-co sie chwali. Głównie dlatego mogę polecić tę markę.

narobi napisała:

> Racja. Moja rodzina korzysta z Fiatów i jakoś nie narzekają. Moja siostra, ojci
          > ec, dziadek -mają Fiata. Mój ojciec kiedyś miał Fiata 126 :) pierwszy z linii M
          > aluszków. Szkoda, że teraz są juz tak rzadko spotykane. Mój wujek chce teraz ku
          > pić Freemonta do firmy. jak kupi, coś więcej dopiszę na Forum.
    • narobi Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz 14.02.12, 21:19
      Zerknąłem. Freemont 2.0 jest o.k. cenowo. Wygląd tez mi się podoba. Polecę go na pewno wujkowi, bo szuka juz czegoś w tej cenie od bardzo długiego czasu. A ktoś ma już takie autko? Jakieś opinie?
    • Gość: motozubr Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.02.12, 10:01
      Freemont jest modelem którego mi zawsze w ofercie Fiata brakowało. Duże przestronne, mocne auto. Coś pięknego. Miałem okazję przetestować kilka Fiatów w różnym wieku i nie mam im nic do zarzucenia. Ekonomiczna i bardzo wygodna jazda niezależnie od modelu i rocznika. Wiadomo że w jednym jest więcej miejsca a w innym mniej ale nawet w Pandzie pomimo mojego sporego wzrostu nie było mi ciasno. Wizyty w warsztacie ograniczały się do normalnych wymian eksploatacyjnych i były bardzo przyjemne przy rozliczeniu czyli tanie. Generalnie Fiat zyskuje duże plusy pod każdym względem.
    • Gość: retrofreemont Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.toya.net.pl 15.02.12, 23:25
      Kurczę, nigdy nie widziałam tak pociągającego auta. jestem kobietą, więc tego typu sprzęty naprawdę mi się podobają. Hm, a jak spojrzę, że to cudo rozpędza się do 100 km/h w czasie 12,3 sekundy, to aż mi zapiera dech w piersiach. Uwielbiam szybką jazdę i to auto!!!
    • Gość: journal Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.toya.net.pl 15.02.12, 23:29
      Podobno Freemont będzie miał póki co tylko dwie wersje wyposażenia ...a kiedy nowe? Już się doczekać nie mogę. A wiadomość, że ma CD MP3 ze sterowaniem z kierownicy , to dobra nowina. Lubię słuchać muzyki, jak gdzieś dalej jadę.
    • Gość: journal Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.toya.net.pl 15.02.12, 23:31
      Nie mogę uwierzyć, że cacko, które waży 1,9 tony rozpędza się do 100 km/h w czasie 12,3 sekundy? A jednak sprawdziłem na kilku forach i wszędzie to się zgadza :) wow
      • Gość: Darek Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.13, 18:16
        z silnikiem 3,6 AWD czas do setki 8,5 :-))) i naorawde to auto idzie jak tornado
    • Gość: journal Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.toya.net.pl 15.02.12, 23:33
      Ciekawe, że FIAT - taki niepozorny, a jego auta ulepszono i przy okazji... surprise, Fiat przejął Chryslera ;)
    • Gość: Kawix Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.toya.net.pl 15.02.12, 23:36
      Mam talent do gubienia kluczy, a tu w opisach Freemonta znalazłem swoje zbawienie: "system bezkluczykowego dostępu do samochodu" Hurra - coś dobrego !
    • Gość: Kawix Re: Fiat Freemont AWD - Miszmasz IP: *.toya.net.pl 15.02.12, 23:38
      Tej zimy podgrzewane lusterka i 17-calowe alufelgi się przydadzą. A skoro się rozpędza bardo szybko, to pewnie i ogrzewanie jest sprawne i zawsze ciepło w środku?
    • Gość: m724s896 klucz do gry symulator farmy 2009 IP: *.yyy 27.05.14, 16:55
      klucz do gry symulator farmy 2009

Pobierz;
      red1r.pl/file/87297/klucz_do_gry_symulator_farmy_2009.zip

Wielu z nas przywolac moze we wspomnieniach czasy, kiedy wybranie stosownego serialu do ogladania ograniczal sie do zaledwie kilku tytulow. Na przestrzeni lat wszystko zmienilo sie w diametralnym stopniu i obecnie sama forma telewizji, daje nieporownywalnie lepsze mozliwosci. Z pewnoscia jednak najszerszym i najlepszym zrodlem seriali, jest juz bardzo dlugi czas internet. Internet jest narzedziem niezwyklym, dzieki niemu wszystko moze miec prostszy przebieg, bardziej dostepne i przez to komfortowe. Tym ciekawsze jest to wszystko, ze mozemy sledzic seriale online. W zwiazku z tym pliki klucz do gry symulator farmy 2009 nie zasmiecaja naszego dysku, a my nie musimy marnowac bardzo cennego czasu na szukanie i download konkretnych filmow.
      Jesli naprawde bardzo mocno lubimy seriale, idealnie jest zainteresowac sie ktoryms z popularnych portali majacych tematyczny charakter. W sieci istnieje naprawde naprawde ogrom tego rodzaju portali. Wiele z nich, ma rowniez filmy online, jako rozbudowanie wachlarza z serialami. Taki film online moze byc niezwykle fajna opcja, w szczegolnosci kiedy czekamy na kolejne odcinki naszego serialu i nie mamy nic do ogladania...
      W wielu serwisach z serialami, mamy takze mozliwosc zakupu konta z rozbudowana funkcjonalnoscia. Konto tego typu nie kosztuje wcale jakos sporo, maksymalnie 20 zlotych miesiecznie, jesli zas przyjdzie nam natknac sie na promocje, to bedziemy mieli jeszcze nizsze ceny. Caly zasadny aspekt zakupu konta premium jest zawarty w tym, ze dzieki niemu, mozemy korzystac z dedykowanego odtwarzacza, bazujac na warunkach preferencyjnych. Jesli chcemy ogladac serial nie musimy rzecz jasna wykladac na to srodkow. Nie mniej jednak, darmowa wersja ma pewne limity, lepiej zatem juz bedzie sciagnac plik klucz do gry symulator farmy 2009 z filmem, niz probowac ogladac go na bezplatnym odtwarzaczu. Wersja premium gwarantuje z kolei, ze wszystko bedzie chodzic dokladnie tak jak w zegarku.
      Jeszcze jedna fajna rzecza jest to, ze mozemy stworzyc sobie harmonogram seriali, swobodnie zaznaczac te ulubione, wybierac odcinki, ktore mamy juz obejrzane itd. Jesli ogladasz wiele seriali jednoczesnie, to taka funkcja bez watpienia Ci sie przyda.
      924322462176

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka