Dodaj do ulubionych

Klej na szybie

19.10.16, 20:16
W poniedziałek wymieniłam szybę w aucie. Dzisiaj wsiadłam do samochodu i z racji tego, że padał deszcz uruchomiłam wycieraczki, które po całej szybie rozprowadziły mi klej. Byłam u pana, który wymieniał mi szybę, a on stwierdził, że taką pracę odebrałam i za taką zapłaciłam, więc mam radzić sobie z tym sama. I tu pojawia się pytanie co ja mam zrobić z tą szybą skoro cała jest w kleju? Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • metron1 Re: Klej na szybie 19.10.16, 21:41
      Proponuję środek do usuwania naklejek, bardzo dobrze usuwa pozostałości różnego rodzaju klejów \
      • pan_samochodzik21 Re: Klej na szybie 20.10.16, 14:40
        Ewentualnie krążek do usuwania kleju, przeznaczony do karoserii ale do szyby również się nada www.motochemia.pl/krazek-gumowy-do-usuwania-kleju-adapterem-indasa-90-mm-p-4146.html
        • nazimno Re: Klej na szybie 20.10.16, 14:43
          Wsadz sobie ten krazek w .... bedziesz miec nirwane...
          • pan_samochodzik21 Re: Klej na szybie 21.10.16, 13:27
            Bardzo wysoka kultura widzę, gratuluje pomysłu
            • nazimno Re: Klej na szybie 21.10.16, 13:36
              Nie dosc, ze spamujesz za darmo, zamiast zaplacic za reklame, to jeszcze pyskujesz,
              udajac wysoka kulture.
              Spadaj.
              • pan_samochodzik21 Re: Klej na szybie 21.10.16, 14:29
                Skąd możesz wiedzieć jaką wysoką czy niską mam kulturę skoro mnie nie znasz, Ty już swoją zaprezentowałeś 3 posty wyżej. Poleciłem jej tylko coś co pomoże jej w usunięciu kleju, sam tego używałem i działa to dlaczego mam jej nie pomóc.
                • tbernard Re: Klej na szybie 21.10.16, 15:44
                  Bo prymitywny schemat spamerów polega na tym, że najpierw ktoś opisuje problem, a po niedługim czasie z innym nickiem podaje link do firmy, którą z całego serca można polecić. Nawet jeśli nie jesteś spamerem i szczerze chciałeś pomóc, to niektórzy mogą dopatrzeć się w tym podobieństwa do schematu.
    • paulski Re: Klej na szybie 20.10.16, 00:54
      Zacznij od zyletki, tylko umiejetnie.
      Nastepnej szyby juz nie wymieniaj w PL. Nie kupuj niczego w PL. Nie mieszkaj w PL.
      To nie sa zarty ani zlosliwosci.
      Unikaj PL. PL taka jaka jest budzi odraze.
    • liczbynieklamia Re: Klej na szybie 20.10.16, 12:42
      Polecam pojechać do pana i użyć magicznego słowa "rękojmia". Jeżeli nadal odmawia, zażądać tego na piśmie, albo nagrać sytuację.
      • patrycjadol Re: Klej na szybie 20.10.16, 12:58
        Chyba tak zrobię bo to nie jest jeden ślad na szybie tylko całe pociągnięcie wycieraczki.
        • nazimno Re: Klej na szybie 20.10.16, 14:09
          Przede wszystkim nalezy pedantycznie oczyscic gumy pior wycieraczek.
          A dopiero potem szybe.
          Nie musze chyba tlumaczyc - dlaczego.
          • jackk3 Re: Klej na szybie 21.10.16, 20:50
            Ja zawsze wymieniam gumy po wymianie szyby a wymieniam co 3 lata a czesto nawet co dwa (takie zycie gdzie sypia przez 1/2 Roku). Gumy to wydatek groszowy.
            • jackk3 Re: Klej na szybie 21.10.16, 20:53
              A po drugie to oni ta szybe dobrze pokleili bo co to za klej 'bezbarwny' tam robil?
    • tbernard Re: Klej na szybie 21.10.16, 12:48
      A możesz zareklamować ten "solidny" warsztat? Myślę, że tutejsi forumowicze nie potraktują tego jako spam.
      • jestklawo Re: Klej na szybie 21.10.16, 13:28
        potraktują, zero wyjątków ;)
        Zresztą to jakaś ściema, takie kleje schną godzinę, po trzech można o tym zapomnieć. Pewnie Patrycja polewała silnik olejem (usłyszała że trzeba dolać oleju) i chlapnęło na szybę
    • tomekwolski Re: Klej na szybie 05.09.19, 09:36
      Klej do szyb samochodowych zestaw naprawczy do pęknięć i odprysków
      sąsiad kiedyś korzystał z tego i mu dosłownie zniknęło
      ten klej można zamówić na stronie klejdoszyb.pl
      • nazimno Re: Klej na szybie 05.09.19, 09:42
        odwiedz strone:

www.spadaj.pl
      • qqbek Wirusy na <a href="klejdoszyb.pl" target="_blank" rel="nofo 05.09.19, 20:17
        Odradzam klejdoszyb.pl

Jak na ochronie serwerów dziadują tak jak na uczciwej reklamie, a czytanie instrukcji mają tak samo głęboko w dupie jak przeczytanie regulaminu forum, to z całą pewnością nie warto tam i tak zaglądać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka