spod_wyszkowa 24.11.22, 18:20 Jakby co to Marek wystepuje też od jakiegoś czasu jako "szklany.koreczek" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqbek Re: OT Do bywalca 24.11.22, 21:43 spod_wyszkowa napisała: > Jakby co to Marek wystepuje też od jakiegoś czasu jako "szklany.koreczek" Że niby zatyczka analna? Nic wyszukanego, dał się tutaj już jako-tako poznać i tym razem "zieew, bez zaskoczenia". Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_hoteli Re: OT Do bywalca 24.11.22, 23:21 Tego to nie widziałem, ale od razu rozpoznałem, że spod_wyszkowa to lajtova aka tifa lockhart aka lodzermenschka aka zonazpoznania. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_hoteli Re: OT Do bywalca 24.11.22, 23:34 Lajtova, psychiatra z Łodzi Cię szukał na forum Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: OT Do bywalca 25.11.22, 07:55 Ty ale od Łodzi to Ty się odfajkuj. Nie macie u siebie w Poznaniu psychiatryka? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_hoteli Re: OT Do bywalca 25.11.22, 16:39 Niestety Lajtova jest z Łodzi i stamtąd psychiatra jej szukal, ze szpitala Babinskiego. Ja sam Łódź lubie i byłem tam kilka razy na koncertach Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT Do bywalca 25.11.22, 16:51 Lajtowa jest w porzo,żle interpretujesz .Tak samo miałeś z Borsuczycą .Na tym forum to nie ma miejsca dla kobiet .Ludzie co się z wami dzieje ????? Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: OT Do bywalca 25.11.22, 21:50 bywalec_hoteli napisał: > Niestety Lajtova jest z Łodzi i stamtąd psychiatra jej szukal, ze szpitala Babi > nskiego. > > Ja sam Łódź lubie i byłem tam kilka razy na koncertach To się u nas mówi szpital na kochanówce lub kochanówka. Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra.z.lodzi Re: OT Do bywalca 26.11.22, 00:50 To prawda, jestem doktor Szulc z kochanówki, szukam pacjentki, zbiegła z naszego halfway house. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT Do bywalca 26.11.22, 14:23 psychiatra.z.lodzi napisał: > To prawda, jestem doktor Szulc z kochanówki, szukam pacjentki, zbiegła z naszeg > o halfway house. Art. 227 kk Lekarz psychiatrii jest funkcjonariuszem publicznym, podawanie się za takowego podlega ściganiu z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_hoteli Re: OT Do bywalca 26.11.22, 14:38 Ciekawe! a tylko taki lekarz? czy inni również? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT Do bywalca 26.11.22, 15:09 bywalec_hoteli napisał: > Ciekawe! a tylko taki lekarz? czy inni również? Każdy lekarz powołany do czynności o charakterze administracyjnym. Lekarz psychiatra (jeżeli ma prawo do wnioskowania o ubezwłasnowolnienie - ale wszyscy praktykujący w publicznej służbie zdrowia mają), lekarz orzecznik, lekarz członek komisji lekarskiej, lekarze będący jednocześnie kierownikami placówek służby zdrowia i ich jednostek organizacyjnych (ordynator oddziału, kierownik kliniki, itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
psychiatra.z.lodzi Re: OT Do bywalca 26.11.22, 18:05 Co grozi mi o mądry Qqbku za podawanie się za psychiatrę będąc psychiatrą? Szukam Lajtovej, to poważna sprawa. Stavrosa szuka zaś psychiatra z Rzeszowa - tu mamy wielokrotnie zwielokrotnione urojenia wraz z kompleksem cipy. Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: OT Do bywalca 26.11.22, 18:18 Skoro jesteś prawdziwym psychiatra to zweryfikujemy to w poniedziałek. Łódź to wbrew pozorom małe miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT Do bywalca 26.11.22, 23:32 only_the_godfather napisał: > Skoro jesteś prawdziwym psychiatra to zweryfikujemy to w poniedziałek. Łódź to > wbrew pozorom małe miasto. Z tego co widzę, to jest u was jedna psychoterapeutka o nazwisku Szulc... ale "psychoterapeuta" a "psychiatra" to jak "szczanie w piwnicy" a "chlanie w Szczawnicy". Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT Do bywalca 26.11.22, 22:13 psychiatra.z.lodzi napisał: > Co grozi mi o mądry Qqbku za podawanie się za psychiatrę będąc psychiatrą? Poza rokiem pierdla z art. 277 klątwa prof. Miodka za tak pokraczne błędy stylistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: OT Do bywalca 26.11.22, 19:15 Dobrze ze się nie podał za inkwizytora. Tu chyba konsekwencją jest wolne smażenie w oleju. Tak czytałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT Do bywalca 26.11.22, 20:05 trypel napisał: > Dobrze ze się nie podał za inkwizytora. Tu chyba konsekwencją jest wolne smażen > ie w oleju. Tak czytałem:) > Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej Inkwizycji! Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: OT Do bywalca 26.11.22, 20:15 To nie to universum jakby powiedział mój junior :) "Ale nie sądziłem, by znalazł się śmiałek, który skradłby mi mój uniform. W końcu za podawanie się za inkwizytora groziły kary tak surowe, że nawet największego zuchwalca mogły przyprawić o drżenie łydek." Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT Do bywalca 26.11.22, 22:42 trypel napisał: > To nie to universum jakby powiedział mój junior :) > > "Ale nie sądziłem, by znalazł się śmiałek, który skradłby mi mój uniform. W koń > cu za podawanie się za inkwizytora groziły kary tak surowe, że nawet największe > go zuchwalca mogły przyprawić o drżenie łydek." To z kolei "nie moje uniwersum" (Piekara). Miałem na myśli "moje uniwersum": Monty Python Spanish Inquisition Part 1 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT Do bywalca 27.11.22, 10:03 Wracajac do tematu to nie jest zdrowe kogoś ośmieszać ,wbijać w sygnaturkę czyjeś wyrwane z kontekstu zdania .Facet który ma już z górki swoje życie .Tu psychiatra jest bezradny ,bo było już o tym sporo rozmowy i ten proceder trwa już długo .Jak by facet nie mógł pisać normalnie i tak się zachowywać . Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: OT Do bywalca 25.11.22, 14:43 Bywalec i przywleczona przez niego spolka, wysrywajcie sie w kiblu i nie zasrywajcie tego forum. Ten debilny watek jeszcze wisi, a przez pojeba bywalca nie mamy juz pamiatki po Szymku. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT Do bywalca 25.11.22, 14:57 Wywalili Szymkowy reżim treningowy? Jak mogli? A samo wyciąganie tych wątków po latach trąci nekrofilią. Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: OT Do bywalca 25.11.22, 15:23 Szymek jaki byl, ale to byla pewnego rodzaju gwiazda tego forum. On byl ze starej Pragi i te klimaty swojej mlodosci, kolesiow, silki, budki Ruch, Rondo Wiatraczna w jednym watku tak opisal ze Jaroslaw Iwaszkiewicz moglby sie zawstydzic. A ten kurwa cymbalec wykopal watek i podal :) zamiast :( bo to jednak cymchujbajec jest. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: OT Do bywalca 25.11.22, 15:56 Ja go nie rozumiem po prostu. Chyba lubi być nielubiany. Jakieś dziwne skrzywienie, o masochizm się ocierające, może na e-madce tak mu się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_hoteli Re: OT Do bywalca 25.11.22, 16:01 Zachwyciłem się tekstem Szymiego o treningach i dlatego go wyciągnąłem. Nie wiem kto to przeniósł na Osla. Czy to cos złego albo nielubianego? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT Do bywalca 25.11.22, 16:37 waga170 napisała: > Szymek jaki byl, ale to byla pewnego rodzaju gwiazda tego forum. On byl ze star > ej Pragi i te klimaty swojej mlodosci, kolesiow, silki, budki Ruch, Rondo Wiatr > aczna w jednym watku tak opisal ze Jaroslaw Iwaszkiewicz moglby sie zawstydzic. > A ten kurwa cymbalec wykopal watek i podal :) zamiast :( bo to jednak cymchujb > ajec jest. A czy tu starvos nie jest bez winy ?Przecież to chory człowiek i znęca się psychicznie nad bywalcem .Nie musisz być w każdym wątku i nie jest to twoje prywatne forum . Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: OT Do bywalca 25.11.22, 22:00 Bez powodu zapewne się nie znęca. Dziwne, że nad nikim innym się nie znęca. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_hoteli Re: OT Do bywalca 25.11.22, 16:02 waga jestes idiota bo nie wiesz kto dobry a kto zły i się niesłusznie przypierdzielasz. łapaj lepiej stawrosa Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_hoteli Re: OT Do bywalca 25.11.22, 16:40 Nie no ja wyciągnąłem ale czy jest to zakazane? Lubie jego humor i tez mi brakuje Szymiego Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: OT Do bywalca 25.11.22, 17:41 To trzeba było sobie poczytać Ale po co wyciągasz? Nie widzisz ze nikt tego nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_hoteli Re: OT Do bywalca 25.11.22, 17:45 a ja to nikt? dobra, jak jeszcxe jeden powie żebym nie wyciągał starych wątków Szymiego to nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
only_the_godfather Re: OT Do bywalca 25.11.22, 21:53 Lubisz teksty szymiego to sobie czytaj. Po wała wyciagsleś wątek który teraz spadł na oślą? Serio bywalec ale czasem zachowujesz się jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT Do bywalca 28.11.22, 05:52 Dokładnie wczoraj o Tobie to samo można powiedzieć .Jesteś tyle na ematce ,a nie masz zielonego pojęcia kto jest dobry ,a kto zły i po co tu się pojawił i atakuje XD .Nie masz kompletnego rozeznania kolego .Pozdrowka . Odpowiedz Link Zgłoś
waga170 Re: OT Do bywalca 25.11.22, 16:30 spod_wyszkowa napisała: > Waga, śraga, sraga.taniarada Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT Do bywalca 25.11.22, 16:33 Nie jestem tym za kogo mnie masz .Zrób coś ze sobą człowieku .Starość jest okropna w twoim wydaniu .Żal tyłek ściska . Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: OT Do bywalca 25.11.22, 16:32 Lajtowa bywalec nie jest tym trollem co udaje twoją żonę .Tam pełno zaburzonych i był tu watek Rikii .Żal tylek ściska że facet po 60 co ma wnuki tak trolluje i hejtuje .Mnie tak samo zrobił ,ale adminka to usunęła i ten watek też powinien wylecieć .Niektórzy powinni non-stop siedzieć u psychologa .Na E dużo fajnych jest osób i kobiet z którymi warto rozmawiać ,resztę szerokim łukiem i tobie też to doradzam . Odpowiedz Link Zgłoś