13.02.23, 18:54
Nie, nie chodzi o powiat ketrzynski. Ani o majonez.

Przypomniał mi się skrót, sąsiednie forum, obecnie prawie martwe oraz jeden charakterystyczny gruby tępak mazowszanski, który swoją drogą właśnie w głównej mierze forum to położył.

Qqbkowi pewnie łezka aż się kręci.

Tyle, ze tu nie o Najlepszych Kierowcach Europy, a świata.

magazynauto.pl/wiadomosci/polacy-nie-blyszcza-w-rankingu-na-najlepszych-kierowcow-swiata,aid,2860
Zaskakuje wysoka pozycja Polski. Bo ja ich umiejscowilbym w III setce.

Nie mam pojęcia czemu UK jest za Polską. W AUS i NZ nie byłem to sie nie wypowiem. A reszta wg bardzo akuratna i odzwierciedlająca.
Obserwuj wątek
    • teodor-k Re: NKE 13.02.23, 19:12
      Gdy nie było wagi to był spokój .Qqbkowi bije śruba. Uwielbia wszystkie zadymy .Można nie być na forum parę godzin ,a otwierasz stronkę a Qqbek już tu był .Nie ma obowiązku być w każdym wątku. Jest tu sporo fajnych gości .O mydle powidle .I nie jest to forum prywatne by kogoś gonić .
      • hukers Re: NKE 14.02.23, 00:16
        teodor-k napisał:

> Gdy nie było wagi to był spokój .Qqbkowi bije śruba.

Od Wagi i Qubeka to ty się odpierdol, bo bez nich to tu będzie jak na pogaduchach u Dany.
        Śmierć z nudów.
    • duze_a_male_d_duze_m Re: NKE 13.02.23, 19:41
      Czytałeś wogóle za co jest punktacja w rankingu? Szanujmy się
      • bialyhenio Re: NKE 13.02.23, 19:46
        dokładnie, to jakis idiotyzm nawet nie do kwadratu a do sześcianu.
        Ranking kierowców na podstawie jakości dróg, limitu prędkości, nastrojów w mediach społecznościowych 🤦🤦‍♂️🤦‍♀️
        • agios_pneumatos Re: NKE 13.02.23, 19:59
          bialyhenio napisał:

> dokładnie, to jakis idiotyzm nawet nie do kwadratu a do sześcianu.
          > Ranking kierowców na podstawie jakości dróg, limitu prędkości, nastrojów w medi
          > ach społecznościowych 🤦🤦‍♂️🤦‍♀️

I te zgony takie niemiarodajne i tendencyjne, prawda?
          Bo co one maja pokazywać? Przeciez nie poziom infrastruktury, umiejetnosci kierowcow i ogolnie sytuacji na drodze, c'nie?

Tak samo wpisy i agresja w komentarzach. Komentujacy nie mają prawa jazdy, a kierowcy nie wchodza na social media. To wszystko boty.

Troche swiata zwiedzilem i ranking pokrywa sie z moimi obserwacjami w duzej mierze.

No to teraz, mądralo, zabawmy się i poczytajmy jakie kryteria dla stworzenia takiego rankingu ty byś przyjął.
      • agios_pneumatos Re: NKE 13.02.23, 19:52
        duze_a_male_d_duze_m napisał:

> Czytałeś wogóle za co jest punktacja w rankingu? Szanujmy się
        >

Tak. Kluczowe sa 'nastroje'. Takiego jadu, bełkotu, narzekactwa, wywyzszania się i atmosfery jak np w komentarzach pod polskimi artykułami motoryzacyjnymi na facebook'u próżno szukać w innych językach.
    • waga173 Re: NKE 13.02.23, 20:29
      Pojebalo ich?
      Biorac pod uwage ilosc pijanych na drodze, glupie ograniczenia predkosci, chujowe drogi i oznakowanie, to przy liczbie zgonow w Polsce nalezaloby Polakow uznac za najlepszych kierowcow wszechswiata.
      • agios_pneumatos Re: NKE 13.02.23, 20:39
        waga173 napisał:

> Pojebalo ich?
        > Biorac pod uwage ilosc pijanych na drodze, glupie ograniczenia predkosci, chujo
        > we drogi i oznakowanie, to przy liczbie zgonow w Polsce nalezaloby Polakow uzna
        > c za najlepszych kierowcow wszechswiata.

Tamten był (rzekomo) młodszy od ciebie. Reszta się zgadza. Łącznie z retoryką. Przeczytawszy ten twoj wpis jako zywo... Hm...
    • waga173 Re: NKE 13.02.23, 20:33
      agios_pneumatos napisał:

> Przypomniał mi się skrót, sąsiednie forum, obecnie prawie martwe oraz jeden cha
      > rakterystyczny gruby tępak mazowszanski, który swoją drogą właśnie w głównej mi
      > erze forum to położył.

Polozyl forum bo sie tam nie udzielal?
      • agios_pneumatos Re: NKE 13.02.23, 20:41
        waga173 napisał:

> agios_pneumatos napisał:
        >
        > > Przypomniał mi się skrót, sąsiednie forum, obecnie prawie martwe oraz je
        > den cha
        > > rakterystyczny gruby tępak mazowszanski, który swoją drogą właśnie w głów
        > nej mi
        > > erze forum to położył.
        >
        > Polozyl forum bo sie tam nie udzielal?

Przeciwnie.

Natomiast udzielać się przestali inni.
        To mu pewnie utknęło. Pomijając niezdolność do rozumienia łańcucha przyczynowo-skutkowego.

Tu jest obecnie dwóch (poza mną) aktywnych forumowiczow stamtąd.
        • waga173 Re: NKE 13.02.23, 20:50
          "Tu jest obecnie dwóch (poza mną) aktywnych forumowiczow stamtąd."

Skad do kurwy nedzy, z forum Grecja? Bo pierdolisz niewyraznie jak potluczony. Albo jak kaczka co zna prawde ale nie powie. Dalej nie kumam kto co skad i w ogole o co chodzi, moze ktos bystrzejszy mi wytlumaczy o jakie kurwa sasiednie forum temu pacanowi chodzi? Forum Romanum sasiednie do Forum Greckum?
          • agios_pneumatos Re: NKE 13.02.23, 20:55
            waga173 napisał:

> "Tu jest obecnie dwóch (poza mną) aktywnych forumowiczow stamtąd."
            >
            > Skad do kurwy nedzy, z forum Grecja? Bo pierdolisz niewyraznie jak potluczony.
            > Albo jak kaczka co zna prawde ale nie powie. Dalej nie kumam kto co skad i w og
            > ole o co chodzi, moze ktos bystrzejszy mi wytlumaczy o jakie kurwa sasiednie fo
            > rum temu pacanowi chodzi? Forum Romanum sasiednie do Forum Greckum?

Widzisz... Za tępy jesteś, żeby zrozumieć słowo 'sasiednie'. A juz na pewno zbyt tępy by odnieść slowo 'stamtad' do (...) wspomnianego
        • qqbek Re: NKE 13.02.23, 20:53
          Forum BnD... tak mi obrzydło, że nawet je usunąłem z listy ulubionych na której nadal "wiszą" fora, na które od lat nie zaglądam.
          Z bywalców tamtego forum jest tutaj jeszcze nasz "społeczny", tiges.
          • agios_pneumatos Re: NKE 13.02.23, 20:59
            qqbek napisał:

> Forum BnD... tak mi obrzydło, że nawet je usunąłem z listy ulubionych na której
            > nadal "wiszą" fora, na które od lat nie zaglądam.
            > Z bywalców tamtego forum jest tutaj jeszcze nasz "społeczny", tiges.
            >

Fakt. Tiges jeszcze. Ale on jest bardziej w didaskaliach.
            Ja nawet nie wiem kiedy tamto forum padło.
            Mazowszanski wieprz wyczerpal w pewnym momencie moja cierpliwosc i się zawinąłem. Po jakims czasie przez przypadek tam zajrzalem i zobaczylem obraz nedzy i rozpaczy.

To jest niesamowite jak jeden idiota potrafi wszystko rozyebac.
            • waga173 Re: NKE 13.02.23, 21:14
              Powiedz pod jakim nickiem pisal mazowszanski wieprz, to go chetnie poczytam. Tylko powiedz dokladnie i konkretnie nie liczac na moja domyslnosc bo jej nie mam.
              • agios_pneumatos Re: NKE 13.02.23, 21:18
                Naruszyłes moje filotimo. Spjerdalaj.
                • waga173 Re: NKE 13.02.23, 21:20
                  agios_pneumatos napisał:

> Naruszyłes moje filotimo. Spjerdalaj.

Naruszylem twoja cnote w dupie? A wrrrr.
                  • agios_pneumatos Re: NKE 14.02.23, 06:34
                    waga173 napisał:

> agios_pneumatos napisał:
                    >
                    > > Naruszyłes moje filotimo. Spjerdalaj.
                    >
                    > Naruszylem twoja cnote w dupie? A wrrrr.

Nie. Nie na ciebie pierwszego sram z tak wysoka, że odbiorca myśli, iż to sam Bóg
                    • waga173 Re: NKE 14.02.23, 08:17
                      Nie za szybko? Moze bolec przy sraniu jak jeszcze nie zagojona od wczoraj.
                      • agios_pneumatos Re: NKE 14.02.23, 15:58
                        waga173 napisał:

> Nie za szybko? Moze bolec przy sraniu jak jeszcze nie zagojona od wczoraj.

Żebyś ty misiaczku jeszcze wiedział o czym piszesz...

Wystarczy 1000 złotych....
                        • waga173 Re: NKE 14.02.23, 18:30

• waga173 Re: NKE 13.02.23, 21:12
            BnD. Tak tez i podejrzewalem, ale stwierdzilem ze nie ma tam rozpierdalaczy Misia, Teodorka i Danusi wiec wydalo mi sie poszedlem na zle forum i stracilem czas.
            • waga173 Re: NKE 13.02.23, 21:18
              A nie, Danusia tam byla! I tez kazala uwazac.

forum.gazeta.pl/forum/w,510,171136222,171136222,Uwazajcie_na_drogach_.html
              • qqbek Re: NKE 13.02.23, 21:44
                waga173 napisał:

> A nie, Danusia tam byla! I tez kazala uwazac.
                >
                > forum.gazeta.pl/forum/w,510,171136222,171136222,Uwazajcie_na_drogach_.html

No to chujnia.
                Nawet skrajnie chujowe forum najechała ta hałastra.
                • waga173 Re: NKE 13.02.23, 23:42
                  Danusia to Sierzant Pepper:

forum.gazeta.pl/forum/w,45,174511572,174511572,Kacik_samotnych_serc.html

Ma meza, corki i uczniow, hehe, akurat.
                  • qqbek Re: NKE 13.02.23, 23:49
                    waga173 napisał:

> Danusia to Sierzant Pepper:
                    >
                    > forum.gazeta.pl/forum/w,45,174511572,174511572,Kacik_samotnych_serc.html
                    >
                    > Ma meza, corki i uczniow, hehe, akurat.

JPRDL :)
                    Że też się tobie chce tą patologię tropić.
                    Przydupas na miejscu za to.
                    Hukerski musi się bardziej postarać.
                    W końcu "gorąca 55" to taka nowa "rycząca czterdziestka" 🤦‍♂️
                    • waga173 Re: NKE 14.02.23, 00:04
                      Bo uwierzylem ze jest forum BDSM i szukajac go odkrylem inne fora:)
                      Cala halastra jes w komplecie w zalinkowanym watku. Jednak ten roj much musial przyleciec
                      na auto-moto chyba w poszukiwaniu swiezego powietrza.
            • marekggg Re: NKE 13.02.23, 23:00
              forum Bondage (BDSM) no pieknie...
              • waga173 Re: NKE 13.02.23, 23:36
                A ja myslalem ze forum Bondage ma skrot BnD. No ale jak napisalem, jestem malo domyslny.
    • toreon Re: NKE 13.02.23, 22:37
      A tak nawiasem mówiąc - ciekawe kto choćby z tego forumowego grona jest w stanie obiektywnie siebie opisać jako kierowcę. W większości to by było coś w rodzaju skromnej zajawki a następnie seria argumentów świadcząca, że jednak jesteśmy zajebiści
      • qqbek Re: NKE 13.02.23, 22:44
        Ja jestem do dupy.
        Ponad 20 lat samozadowolenia, wychodzenia z bardzo nieciekawych sytuacji obronną ręką (czyli wszechzajebistość wprost) i betonowy filar wiaduktu, bo za krótko w lusterka na prawym łuku popatrzyłem... po "odfajkowaniu" kilkuset tysięcy przejechanych bezpiecznie kilometrów.
        Lekcja pokory, którą pamiętać będę jeszcze bardzo długo.
      • agios_pneumatos Re: NKE 14.02.23, 06:31
        toreon napisał:

> A tak nawiasem mówiąc - ciekawe kto choćby z tego forumowego grona jest w stani
        > e obiektywnie siebie opisać jako kierowcę. W większości to by było coś w rodzaj
        > u skromnej zajawki a następnie seria argumentów świadcząca, że jednak jesteśmy
        > zajebiści

Ja.... Starzeję się.

Zajawka skromnosci raz.

Bez argumentow o zajebistosci. Gdzie mi tam do mlodziakow w 'autach premium' z roku produkcji w okolicach ich daty urodzenia.
      • only_the_godfather Re: NKE 14.02.23, 10:28
        toreon napisał:

> A tak nawiasem mówiąc - ciekawe kto choćby z tego forumowego grona jest w stani
        > e obiektywnie siebie opisać jako kierowcę. W większości to by było coś w rodzaj
        > u skromnej zajawki a następnie seria argumentów świadcząca, że jednak jesteśmy
        > zajebiści

Nie mówię o sobie że jestem zajebistym kierowcą. Bo nigdy nie wiem co mnie spotka na drodze i jak na to zareaguje.
      • wislok1 Re: NKE 14.02.23, 20:23
        Ja nie jestem zlym kierowca, ale problem polega na tym, ze na trasie sa takze KOSZMARNI kierowcy
        i wtedy ci czasem nic nie pomoze....
        Np. do mnie baba w Mercedesie wjechala, bo sie kompletnie zagapila i wjechala na skrzyzowanie z droga krajowa kompletnie ignorujac fakt istnienia takiego skrzyzowania....
        Dopiero jak z calej sily je.nela w moja Toyote, to jej wrocil kontakt z rzeczywistoscia...
        I byla doslownie w ciezkim szoku...

Bo normalnie to skrzyzowanie odwiedzala kilka razy dziennie...

I wypadku nie miala....

Wszystkiego nie przewidzisz.....

• teodor-k Re: NKE 14.02.23, 04:29
      Problemem Polaków jest to, że przeciwnie do znanego
      powiedzenia u wszystkich widzą tylko drzazgę w oku a u siebie belkę. Ciągle
      słyszymy, że poza granicami jest super, hiper, doskonale i w ogóle raj ,a w
      Polsce tylko bieda . A wcale tak nie jest. Jesteśmy najlepsi w niemyciu się w
      piciu gorzaly, awanturnictwie, cwaniactwie , narzekaniu , w lenistwie, ocenianiu
      innych krytycznie ,łamaniu przepisów i utozsamianiu się z tymi ktorzy coś
      osiągnęli bo tak najłatwiej.
      • agios_pneumatos Re: NKE 14.02.23, 06:32
        Hehe. Nawet ranking jest zle skrojony i przyjeta zła metodyka. Wszystko zle, Polak zajebisty.
        • teodor-k Re: NKE 14.02.23, 08:55
          Po tych burakach co tu piszą to idealny .
      • wislok1 Re: NKE 14.02.23, 20:28
        Moim zdaniem kierowcy w PL sa lepsi niz Czechach, tak na stan obecny...
        W Czechach nadal jest kultowa jazda na zderzaku, naprawde strach sie bac, jak jak mlode szczyle potrafia sie przykleic do innego auta, mrugac caly czas swiatlami, bo na przednim siedzeniu kolo nich fajna dziewczyna...
        A ten w aucie przed szczylem nie ma jak zjechac na prawy pas, bo ten zablokowany przez tiry....
        Kompletny brak wyobrazni to najbardziej delikatne okreslenie...

• wislok1 Re: NKE 14.02.23, 20:38
          W Austrii to strasznie karza i to bardzo pilnuja, zeby tak nie jechac, jest bardzo duzo odcinkow na autostradach i drogach krajowych, gdzie to kontroluja....
          W DE tez za taka jazde na zderzaku sa duze mandaty .....
        • wislok1 Re: NKE 14.02.23, 20:51
          Moim skromnym zdaniem kierowcy w PL nie sa zli, oczywiscie jest spora grupa swirow, ale w kazdym kraju taka jest....
          No, moze w Szwajcarii sa wszyscy na pokaz grzeczni, bo mandaty drakonskie...
          Ale juz po opuszczeniu Szwajcarii typowe dla wielu kierowcow ze Szwajcarii w DE jest DEMONSTRACYJNE olewanie znakow drogowych i wszelkich ograniczen predkosci...

Tunel na autostradzie, ograniczenie do 80 czy 100, a tu ci gosc obok pruje ze 130, w tunelu radar, on to ma w d...
          Musi odreagowac to, ze w Szwajcarii predkosc maksymalna to 120 na autostradzie...

Mandat moze dostanie z DE ( BARDZO czesto nie wysylaja mandatow z DE za granice, punktow karnych juz nie i prawko mu nie zabiora.)...

Ogromna wiekszosc w PL jezdzi OK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka