Gość: Breck IP: 80.51.241.* 12.11.04, 18:26 CZy ktoś mógłby mi powiedzieć, jakie to rodzaje ciężarówek?: crane lorries concrete- mixer lorries breakdown lorries Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: TO JA Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! IP: *.honeywell.com 12.11.04, 18:39 Dzwigi samobiezne Cemenciarki (mieszarki) Holowniki (pomoc drogowa) Link Zgłoś
inna-bajka Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! 12.11.04, 19:29 Wow. Wreszcie ktoś się zna na ciężarówkach. Znasz może jakieś fachowe strony, bo ja znalazłam tylko 4, a i tak są tam tylko informacje tak samo puste jak na stronach o osobówkach, kolory, wyposazenie i osiągi. Ostatnio pół dnia szukałam informacji na temat intardera w skrzyni ZF zrobionej dla DAF-a. I tylko znalazłam publikację jakiejś pracy semestralnej. Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! IP: *.honeywell.com 12.11.04, 19:38 Jak z Twoim angielskim? Link Zgłoś
inna-bajka Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! 12.11.04, 19:40 Sprawy techniczne wydaje mi się, że mam obcykane. Zresztą musiałam czytać fiszki i przeglądarki części, a jeszcze nie spotkałam się z tłumaczeniami. Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! IP: *.honeywell.com 12.11.04, 19:46 www.yahoo.com To jest moja ulubiona wyszukiwarka. Dalem tam jedno slowo intarder i wyskoczylo mi milion pozycji. Pierwsza to bylo jakies tlumaczenie z niemieckiego na polski. Powodzenia. Link Zgłoś
inna-bajka Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! 12.11.04, 19:49 To był tylko przykład. Już znalazłam szczególowe informacje na ten temat i innych systemów spowalniających. Ale chodzi mi ogólnie o stronkę, która mówi o ciężarówkach nie jako o ciekawostce. Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! IP: *.honeywell.com 12.11.04, 19:54 Dalem Ci wyszukiwarke. A teraz masz glowe i ch.., to kompi-nuj :)))) Link Zgłoś
inna-bajka Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! 12.11.04, 20:01 Wiesz. Może chciałbyś pracować tam gdzie ja. Branża motoryzacyjna. Sami faceci na niczym się nie znający. Wszyscy razem wzięci mają mniejsze jaja ode mnie. O wiedzy nie wspomnę. I też lubię patrzeć jak się pocą, jak muszę prostować te głupoty jakie opowiadają klientom. Link Zgłoś
inna-bajka Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! 12.11.04, 20:03 Sory, że Ci zawracam d.. Obsługę wyszukiwarki miałam w zeszłym tyg. i nawet potrafię szukać w kilku wyszukiwarkach. Pytałam o stronkę, wystarczyło powiedzieć, że nie wiesz. Link Zgłoś
Gość: TO JA Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! IP: *.honeywell.com 12.11.04, 20:06 Ja znam pare stronek ale na nich pokazane sa baby z jajami. Link Zgłoś
inna-bajka Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! 12.11.04, 20:09 Ałć !!!!!!!!! Jaki dowcipny, a może mocno jajeczny. Link Zgłoś
drpawelek Jedna uwaga. 12.11.04, 20:16 No, ale "cemenciarka" to chyba po polsku bedzie "betoniarka", jezeli juz dyskutujemy na tak wysokim poziomie merytorycznym. Link Zgłoś