Dodaj do ulubionych

MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!!

IP: 80.51.241.* 12.11.04, 18:26
CZy ktoś mógłby mi powiedzieć, jakie to rodzaje ciężarówek?:
crane lorries
concrete- mixer lorries
breakdown lorries
Obserwuj wątek
    • Gość: TO JA Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! IP: *.honeywell.com 12.11.04, 18:39
      Dzwigi samobiezne
      Cemenciarki (mieszarki)
      Holowniki (pomoc drogowa)
      • inna-bajka Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! 12.11.04, 19:29
        Wow. Wreszcie ktoś się zna na ciężarówkach.
        Znasz może jakieś fachowe strony, bo ja znalazłam tylko 4, a i tak są tam tylko
        informacje tak samo puste jak na stronach o osobówkach, kolory, wyposazenie i
        osiągi. Ostatnio pół dnia szukałam informacji na temat intardera w skrzyni ZF
        zrobionej dla DAF-a. I tylko znalazłam publikację jakiejś pracy semestralnej.
        • Gość: TO JA Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! IP: *.honeywell.com 12.11.04, 19:38
          Jak z Twoim angielskim?
          • inna-bajka Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! 12.11.04, 19:40
            Sprawy techniczne wydaje mi się, że mam obcykane. Zresztą musiałam czytać
            fiszki i przeglądarki części, a jeszcze nie spotkałam się z tłumaczeniami.
            • Gość: TO JA Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! IP: *.honeywell.com 12.11.04, 19:46
              www.yahoo.com
              To jest moja ulubiona wyszukiwarka. Dalem tam jedno slowo intarder i wyskoczylo
              mi milion pozycji. Pierwsza to bylo jakies tlumaczenie z niemieckiego na
              polski. Powodzenia.
              • inna-bajka Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! 12.11.04, 19:49
                To był tylko przykład. Już znalazłam szczególowe informacje na ten temat i
                innych systemów spowalniających.
                Ale chodzi mi ogólnie o stronkę, która mówi o ciężarówkach nie jako o
                ciekawostce.
                • Gość: TO JA Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! IP: *.honeywell.com 12.11.04, 19:54
                  Dalem Ci wyszukiwarke. A teraz masz glowe i ch.., to kompi-nuj :))))
                  • greenblack Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! 12.11.04, 19:56
                    Ch..a ona raczej nie ma.
                    • inna-bajka Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! 12.11.04, 20:01
                      Wiesz. Może chciałbyś pracować tam gdzie ja. Branża motoryzacyjna. Sami faceci
                      na niczym się nie znający. Wszyscy razem wzięci mają mniejsze jaja ode mnie.
                      O wiedzy nie wspomnę. I też lubię patrzeć jak się pocą, jak muszę prostować te
                      głupoty jakie opowiadają klientom.
                  • inna-bajka Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! 12.11.04, 20:03
                    Sory, że Ci zawracam d.. Obsługę wyszukiwarki miałam w zeszłym tyg. i nawet
                    potrafię szukać w kilku wyszukiwarkach.
                    Pytałam o stronkę, wystarczyło powiedzieć, że nie wiesz.
                    • Gość: TO JA Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! IP: *.honeywell.com 12.11.04, 20:06
                      Ja znam pare stronek ale na nich pokazane sa baby z jajami.
                      • inna-bajka Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! 12.11.04, 20:09
                        Ałć !!!!!!!!!
                        Jaki dowcipny, a może mocno jajeczny.
    • drpawelek Jedna uwaga. 12.11.04, 20:16
      No, ale "cemenciarka" to chyba po polsku bedzie "betoniarka", jezeli juz
      dyskutujemy na tak wysokim poziomie merytorycznym.
      • Gość: TO JA Re: Jedna uwaga. IP: *.honeywell.com 12.11.04, 20:22
        Masz racje.
    • Gość: Breck Re: MIŁOŚNICY SAMOCHODÓW!!!!!! IP: 80.51.241.* 12.11.04, 20:43
      dzięki bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka