Dodaj do ulubionych

Fabia a Punto

19.05.05, 08:04
Wracając do szeroko dyskutowanego w swoim wątku Fabia a Punto, chciałbym
zauważyć, że Kropka, o ile z boku i przodu (choc oczka strasznie malutkie)
wygląda jeszcze jako tako, to z tyłu kompletna klapa. Normalna deska do
prasowania!

A Fabcia z każdej strony zgrabna, zaokraglona gdzie trzeba i ile trzeba,
wysportowana... No i ten muskularny tyłeczek! Żaden normalny, zdrowy facet
sie nie oprze:)

Wiem, wiem niektórzy wolą deski i blondynki. Maja prawo. De gustibus...:)
Obserwuj wątek
    • fibin Re: Fabia a Punto 19.05.05, 08:06
      "Wracając do szeroko dyskutowanego w swoim CZASIE wątku Fabia a Punto" miało
      być:)
    • fibin Re: Fabia a Punto 20.05.05, 07:27
      Niejaka Karolcia Toyota też ma ładną figurkę i muskularny tyłeczek! Ale
      niestety jest dużo droższa od Fabci;)

A u Kropki nie dość, ze pupcia płaska to jeszcze lekko kanciasta po ostatniej
      wizycie u kosmetyczki. A może u chirurga plastycznego?

Btw podobno ostatnio bardzo modne są operacje plastyczne waginy. Pewnie
      strasznie smutno takim paniom po zabiegu, ze nie wszyscy moga zobaczyć efekty:)
    • Gość: tomek Re: Fabia a Punto IP: *.acn.waw.pl 21.05.05, 14:49
      Punto przed faceliftingiem z przodu prezentowalo sie duzo lepiej, nawet od fabki.
      Jak dla mnie lepszym wyborem jest punto ze wzgledu na lepszy silnik. Z malych
      samochodow w tym przedziale cenowym najlepiej prezentuje sie corsa. Cena fabki
      jest przesadzona :/
      • fibin Re: Fabia a Punto 02.06.05, 21:54
        Zawsze mi sie wydawało, że silniki Fiata są gorsze od silników Wolkswagena, ale
        już nie jestem niczego pewien:)

Znajomy mechanik mówił, ze silniki Fiata sa do niczego i kupił... Fiata Stilo:)
        • Gość: Tomo Re: Fabia a Punto IP: *.polkomtel.com.pl 24.06.05, 15:22
          Mam Punto 75sx z 98 i od niedawna Favoritkę z 99. Silniki : Punto rwie asfalt
          (bez przesady). Samochód reaguje na pedał gazu. Fabia się toczy szybciej lub
          wolniej. W Punto wysiadło mi wiele rzeczy (alternator 2x, centralka wtrysku,
          zawieszenie, alarm, centralny zamek wariuje, ...) ale silniczek 75KM uważam za
          idealny do tego samochodu w mieście. Mam ciężką nogę i NIE zaglądam do oleju,
          chłodnicy itp. Leję tylko bęzynę (w mieście, bo w trasie przy 120-130 ciężko o
          kopa).
          Skoda - no cóż, co byś nie robił nie podskoczysz, chociaż muszę się przyznać,
          że jak pomykam Felką, to jej wcale nie żałuję (jak żona i teściowa nie widzi,
          bo to ich samochód). Śmieszą mnie wtedy rozdziawione gęby kierowców super bryk,
          jak widzą, że prawym pasem wyprzedza ich zielona Felka. Ubaw zdecydowanie
          lepszy niż jak robię ten sam manewr moim Punciakiem ;-)

Pozdrawiam właścicieli Punciaków i Felek. Małe, ale figlarne (jak się umie
          zrobić użytek).
          • Gość: at Re: Fabia a Punto IP: *.net-serwis.pl 24.06.05, 15:36
            Zdecyduj się czy masz fabię czy favoritkę, bo tych ostatnich w 99r. to juz na
            pewno nie było.
            • Gość: Tomo Re: Fabia a Punto IP: *.polkomtel.com.pl 27.06.05, 16:24
              Nie znam się na Skodach :-(. Sorry. Tak naprawdę, to jest to Felicja. Ach te
              samochody na F.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka